Autors Tēma: sv.Kazimira amatnieku tirgus  (Lasīts 2557 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: sv.Kazimira amatnieku tirgus
« Atbilde #15 : 2018. gada 06. marts, 18:43:38 »
Luiiz,vienaa bildee ir nosaukums ,pameklee googlee,vinai ir Etsy veikals,cenas tur 55-70...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2018. gada 06. marts, 19:23:56 »
Paldies, bet nemeklēšu. Lai kaķītis guļ uz pieticīgāka klājiena :D  :murmur:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2018. gada 06. marts, 21:27:57 »
Nu tāds filcēts kaķupods būtu foršs un manai minkānei varētu patikt. Kādā cenā bija, neatceries?
vot, un nopirksi savam kaķim tādu filca podu pa 35 eur, a šis staigās ar līkumu, jo filcs lūk no nepareizās aitas taisīts.. gadās

es arī kādreiz kaķim speciālu guļamo nopirku (kad man vēl bija kaķis). Figu, bēga kā spitālīgais, gulēja jebkur, tikai ne tur :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2018. gada 07. marts, 08:47:26 »
Manējiem patīk dažādas ligzdas, bet šie nu ir par sālītu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2018. gada 07. marts, 09:03:29 »
es arī kādreiz kaķim speciālu guļamo nopirku (kad man vēl bija kaķis). Figu, bēga kā spitālīgais, gulēja jebkur, tikai ne tur :)

Es nopirku azkabanā (Abakhan veikalā) aitādas paklāja atgriezumus uz svara, samaksāju, ja nemaldos, kādus 2 eiro. Sastiķēju kvadrātveida paklājiņu. Manai minkai mīļākā guļvieta ziemā, turklāt pie loga var vērot garāmgājējus un suņus.

Atslēdzies Margo

« Atbilde #20 : 2018. gada 07. marts, 19:22:47 »
Man jau ar tās filcētās ligzdas ļoti iepatikās, bet nu cenas...es saviem iepirku vācu internetveikalā par ļoti draudzīgu naudiņu, manējiem patīk visādas ligzdas un alas, pītās mums ar patīk , bet tās ar dārgas, ir viena, ko draudzene uzdāvāja.

Viss ir labs,kas labi beidzās!

« Atbilde #21 : 2018. gada 08. marts, 15:32:07 »
Man vienmēr ir tie metāla insekti patikuši, bet reālais pielietojums viņiem kāds - mauriņu vai pirts sienu dekorēt? Tā kā man ir tikai dzīvoklītis, tad nekad neesmu pat apsvērusi domu kādu iepirkt, tāpat skaidrs, ka tas nav priekš strazdubūru interjera. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!