Autors Tēma: Bieži skan galvā  (Lasīts 1372 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Bieži skan galvā
« : 2014. gada 12. novembris, 15:57:58 »
 :tea: :tea: :tea:  (ja ir laiks)
Kopš pirms daudziem gadiem redzēju šo filmu, mūzika mani paņēma tik ļoti (vispār jau filma arī), ka līdz šim brīdim ik pa laikam man tā atskan apziņā. Neesmu meklējis nedz autoru, nedz nosaukumu, jo nevaru to ikdienā klausīties. Noklausoties, vai vēl vairāk - redzot filmu, sapratīsiet.
P.S. jā, tagad izlasīju, ka tas ir Ennino Morricone "Chi Mai"

Atslēdzies Minne

Re: Bieži skan galvā
« Atbilde #1 : 2014. gada 12. novembris, 16:07:01 »
Filmu neatceros redzeejusi, bet muuzikaa, protams, dzirdeeta un taa ir burviiga, zosaada metas. Paarpasauliiga smeldze.

Moriccone filmu muuzikaa ir brends. Viena no taadaam fimaam, kas "panjeema" gan ar muuziku, gan saturu, bija "Reiz Amerikaa".

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 12. novembris, 16:08:56 »
ES FILMU PADOMJU KINO NOSKATĪJOS. Un aizgāju ciet. Manā topā visu atlikušo mūžu ir gan aktieris (nopelns gan neliels), gan filma (ir redzētas 100 reiz labakas, bet pofig nez kāpēc), gan mūzika. Mūzika ir TOP 3...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 12. novembris, 16:10:52 »
Juus taa slaveejat, ka buus jaasameklee un jaanoskataas.

Iespeejams, tieshaam esmu redzeejusi, bet diez vai taadaa vecumaa Belmondo noveerteeju

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2014. gada 12. novembris, 16:14:08 »
Redzēju tikai vienreiz, kaut kad ap 89 varēja būt. Nezinu, vai skatītos otrreiz - tikai, ja būtu daudz laika, melanholisks noskaņojums un gribētos vēlreiz "izgriezt iekšas uz āru", izkaukties un nomirt.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #5 : 2014. gada 12. novembris, 16:14:29 »
Ļoti patīk
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2014. gada 12. novembris, 16:19:40 »
Redzēju tikai vienreiz, kaut kad ap 89 varēja būt. Nezinu, vai skatītos otrreiz - tikai, ja būtu daudz laika, melanholisks noskaņojums un gribētos vēlreiz "izgriezt iekšas uz āru", izkaukties un nomirt.

Es pāris gadus apakaļ noskatījos otreiz. Nūūūūū..... . Nu ir ok. Tā kaut kā. Laba filma, laba. Bet pirmā reize pielika roku savu tīņa formēšanā par cilvēku. Man tā liekas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2014. gada 12. novembris, 16:21:15 »

Es pāris gadus apakaļ noskatījos otreiz. Nūūūūū..... . Nu ir ok. Tā kaut kā. Laba filma, laba. Bet pirmā reize pielika roku savu tīņa formēšanā par cilvēku. Man tā liekas.

Visticamāk, ka tā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 12. novembris, 16:40:54 »

Nee, kaarteejo reizi izgriezt iekshas laikam gan negribeeshu, labi, ka pabriidinaaji