I ko sapūtās? un pričom tur ambīcijas??? es piemēram netēloju, ka esmu labs grāmatvedis un tāpēc man nav problemu(ambīciju) palūgt grāmatvedim palīdzību,ja netieku galā.
Ja tev gribas ballīti ,bet nezini kā viņu dabūt nutak patiešām palūdz palīdzību..tas ,ka mans runas stiliņš nav astiluncināris..par to piedod un pierodi, luncinārāka nevaru kļūt, nav vairs tie gadi

.
Starp citu,labprāt padalos ar pērlēm, ja zinu,ka viņas kādam noder.
Lai vieglāk saprast mellenes murgus bik paskaidroš: rakstīju -jebkuram pasākumam vajag sirdi. Lasam sirds= serde. Tātad vajag pāsakumu rīkot ap izvēleto serdi,pasākuma centru. Kamēr tā centra nav ...lasi piedavātos ballīšu tematus kā vecu avīzi, neko tie temati nenozīmēs. Kā jau mēs to redzam

. tātad ,kāda ir tava izvēlētā pasakuma serde, sirds, centrs???
Kādam jubileja? tad temtatu izvēlas no jubilāra ieteikumiem, hobijiem, vēlmēm. Ja tusiņa iemesls kāds gadskārtu pasākums, tad ballīti būvē ap to- lillā lieldienas, metālistu līgovakars utt.
ja satiekas darbabiedri tad var rīkot profesionalas ievirzes tusiņu ar profesionāliem jociniem ,jeb tieši otrādi - arhitekti var salasīties uz demolētāju ballīti.. Nu es te randomā muldu, jo bez šitās serdes nevar buut ballite.
Iedod man serdi..un es tev uzcepšu... man pilīgi azarts, kādu laiku neko nesmu plānojusi.

(es tak prms simC gadiem teicu,ka varu idejas tirgot)...