Par ticējumiem,man ir savs viedoklis.(oh plac ,kā jau par visu

)
mana pārliecība,ka viss ir galvā(katram savā) pilnīgi viss... ticējumi radušies,lai muļķīgus cilēkus paglābtu no muļķīgām darbībām.
Nebāz nazi mutē- būs nelaime utt utjp.
Ja piem uzzini ticejumu..un pieņem viņu kā ticējumu pat negribot gadās galvā ieslēgt programmu-tā var notikt. un ko, hlidic...ticējums piepildās
pēc sevis spriežu, kamēr ticējumus nezin, tie nestrādā... nav programmas.
Esmu pat dažos gadījumos mammai teikusi- memaz nestāsti..zinaat negribu

lai izbēgtu no sevis ieprogramēšanas. Jo,arī gadās, jo vairāk centies nedomāt, jo vairāk domā, jo vairāk domā, jo atrāk tas kkas pieslēdzas
Gadījums vakar: ar vīru spriežam,ka abiem bail vienu pārbūvi izveikt- es,kko tur rakājos pa plauktu un lido glāze, no plaukta augšas. Vīrs paspēj noteikt- o tas uz laimi. Un ko ..plac glāze noveļas un nesaplīst

šis tik nosaka- nekādas laimes
tātad, noslēgums

es ticējumiem parāk neticu...cenšos pielietot bija -aizmirsu metodi(nu kā par to glāzi, bet redz tagad ,lai uzrakstītu atcerējos ...stulbi )

taipat laikā lieki likteni nekacinu special nepārkapju tos ticējumus kuri galvā jau iedēstījušies.
Liekus un jaunus censos nedzirdēt,lai dziivi nesarežģītu vēl vairāk
ir kkādi dazi,kurus cenšos ievērot, bet tie man tagad pratā nenāk... āāā lūk, kkas kkad man pateica ,ka somu uz zemes nevajagot likt..redz naudas nebūšot.... nodomāju-kas par glupībām ..UN

somu uz zemes vairs nevaru nolikt ...