Autors Tēma: kf "Red Sparrow" (2018)  (Lasīts 819 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

kf "Red Sparrow" (2018)
« : 2018. gada 17. marts, 14:45:29 »
Jūs būsiet maldinàti, ja nodomàsiet, ka tà ir jauna filma ar Džoniju Depu kapteiņa Sparrow lomà Karības jūras pirātos!
§is ir cits zvirbulis!
Dženifera Lourensa krievu spiedzes lomā! :)
Dženifera ir mana mīlulīte kopš pirmās "Badu spēles" filmas, un lai cik sū*īgas bùtu pàrējàs, viņa sevi apliecina kà izcila aktrise un savà vecuma grupā noteikti ir top1 pēc kvalitātes/naudas ràdītāja...viņas vienaudze no Krēslas ir zero ! :)
Tātad zvirbulis ir bijusī baletdejotàja, kura nonàk krievu GRU dienestā..
Lai kà man patīk Dženifera, tad priekš augstas klases baletdejotàjas - par apaļīgu...un kàjas drusk par īsu...un nerāda 32 fuetē, kà krievu filmās par baletu...bet filma jau nav par baletu, bet spiegiem! :)
Filmas nelietis , krievu specdienesta maita ir izliets Putins! :)
Matthias Schoenarts pilnīgi noteikti tēlo Putinu!
Un secinājums - šodien tiešām ir jauns "aukstais karš"..gan pēc Krimas, gan tās indēšanas Anglijà ...un tagad arī kino....
Amerikàņu spiegi filmā ir balti, pūkaini un seksīgi! :D
...gribētu šo filmu ierindot bondiànas kategorijā....taču Bonds nekad necīnījās pret CCCP vai tagadējo Krieviju...
Filmas sižets intriģējošs, aizraujošs un fināls man bija negaidīts!:)
Iesaku visiem, kuri grib spriedzi uz ekrāna un nezaudēt interesi līdz beigām! :)
Dženifera ir super! :)

Atslēdzies true detective

Re: kf "Red Sparrow" (2018)
« Atbilde #1 : 2018. gada 18. marts, 17:59:58 »

Dženifera ir mana mīlulīte kopš pirmās "Badu spēles" filmas,

viņa esot bijusi arī viena no Vainšteina mīlulēm, nu tā baumo......

filma nav redzēta, diez vai skatīšos.  tikai Winters Bone filmā Dženifere Lourensa man ir patikusi.  bet šis par to, ka komentēt ta gribās, lai filma arī nav redzēta. :)

ps. viens no iemesliem neskatīties ir pārspīlētais akcents, nu kāpēc angliski uzņemtā filmā, tēlojot krievus jārunā angliski ar krievu vai velns zin kādu akcentu? kāpēc?
The Shape of water savulaik mani izveda, kad amerikāņi tēlojot krievus, runāja krieviski, taču viens no tēliem runāja tā, ka es ne vārda nesapratu. nu vai tad nevar noalgot lomai autentisku krievu, kas runās normālā krievu valodā, i lētāk, i ticamāk būs.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 18. marts, 18:05:54 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies nakata kngs

Re: kf "Red Sparrow" (2018)
« Atbilde #2 : 2018. gada 18. marts, 18:36:40 »
Filmu iesaku kā trilleri! Tiešām aizraujoši un interesanti! :)