vēl reizi gribās par tām auto durvīm un vispār par servisu. Laikam jau vajadzēja tēmā - Sūdzos, dusmojos. Bet lai paliek. Faktiski jau nedēļa garām, tik ilgi dusmoties es neprotu. Tātad, nupat jau tā sezona, ka var ar autiņu smuki braukt, ko es arī labprāt daru. Pēkšņi, konstatēju, ka šofera durvis pēc pogas nospiešanas neveras ciet. vispār. Visas pārējās durvis aizverās, gaismas signāls arī bet šofera durvis vaļā. Nu vienu nakti es to atvērto mīļumu paturēju apdraudētu, bet nākošajā dienā bija jāmeklē, kas to manu problēmu atrisinās. Pierastais serviss nebija pieejams, viņiem kaut kādas pārvākšanas problēmas. Zvanīju uz citu, kur apsolīja manu mīļumu salabot 12:00 dienā. Īstā laikā biju pie vietas, atdevu atslēgas un man lika gaidīt. Gaidīšana ievilkās uz trim stundām. Pāris reizes piegāju pie loga, pa kuru varēja redzēt servisa remonta telpas, - mans mīļums stāvēja tieši acu priekšā, kaut kāds džekiņš tur knibinājās, šad tad sita klaču ar blakus puikām, šad tad autiņš vispār stāvēja pamests. Vien vārd sakot ap pulksten trijiem mani izsauca un izsniedza atslēgas. Rēķinā bija 59 euro, nu kam tādam jau biju gatava, samaksāju. Un tam džekam pie letes vajadzētu turēt muti, bet viņš to atvēra.... Un tad es uzzināju, ka ar elektrības pievadu viss ir kārtībā, un ja būtu pie vainas slēdzene, tad tās nomaiņa man izmaksātu 260 euro, bet visu pārbaudīja, elektrība ir OK, vienkārši kārtīgi iztīrīja slēdzeni un tagad viss labi strādā. Nu moins! Par slēdzenes tīrīšanu 59 euro - kruto! Pie tam, vai tiešām, kad pārbaudīja to elektrību- tam vajadzēja trīs stundas? Kas šiem par elektriķiem? cik zinu- lai konstatētu pieiet strāva vai nepieiet pietiek ar 5 minūtēm un diviem kontaktiem! Ja šams triju stundu laikā neprot atrast problēmu un tik vien prot, ka iztīrīt slēdzeni, tad šim jāmaksā par stundu vismazākais tarifs , tas būtu 2.5euro stundā + 30% soc no dd = kopā 9.75, ar pvn 12 euro. Nu labi , vēl 10% peļņas = 13 euro. Nē nu maitas! Kad runāju ar sava servisa puikām, šie bija uz pakaļas par 260 euro prognozēto slēdzenes maiņu. Un ne jau naudas žēl, es savam autiņam neko nežēlotu, vienkārši riebjas, ka klientus par muļķiem pataisa. Manas kājas tur vairs nebūs. Protams, ka ir mana vaina - ziemā iepūtu slēdzenē neaizsalšanai domātu figņu, kas tieši tam arī bija domāta. Droši vien, tā arī traucēja signālam. Bet tas taču vienalga, ko es tur izdarīju, priekš tam viņi ir domāti, lai atrisinātu problēmu. Vienkārši, tā doma, ka slēdzenes tīrīšana par 59 euro, triju stundu laikā... Neviena apkopēja tā nepelna