Autors Tēma: atkal par durvīm  (Lasīts 4955 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: atkal par durvīm
« Atbilde #15 : 2018. gada 21. marts, 14:16:59 »
kaut kā neļāvās... nevarēju izņemt ārā. Tāpēc atvēru un atstāju kā ir... Vispār lietošanas instrukcijā ( foto) tai sakarā bija kaut kas rakstīts par problēmam aukstā laikā. āra termometrs ēnā, kur stāvēja 12:00 rādīja -5, kad pabraukāju pa pilsētu jau bija -3. Cirks, protams... ai da pofig... Redzēs, kā ies, varbūt tiešām slēdzene būs jāmaina...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2018. gada 21. marts, 19:40:03 »
A tie tur... dārgie tīrītāji... savam darbam kaut kādu garantiju deva? Laikam jau ne. 59€ zem astes?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #17 : 2018. gada 21. marts, 20:52:18 »
bāc,Olguci! tad dodies pie šamiem ar skaļāko balsi,ko spēj izspiest!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2018. gada 21. marts, 22:35:32 »
es? pie šiem vēl reizi?! i prātā nenāk...  :ou:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2018. gada 21. marts, 22:39:09 »
nu ne ...  :ou: . Man ar pirmo reizi pielec. 
pagaidīšu... varbūt siltais laiks mainīs situāciju. Un tad domāšu tālāk.
spečuki, moins! 

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2018. gada 22. marts, 20:56:58 »
tā, atskaitos, ap pusdienas laiku bija +2 grādi un ..... durvis smuki sāka slēgties !
Vien vārd sakot ar to servisu būšu pasteigusies... jūtu, ka Latvijas klimatiskās īpatnības man izmaksās dārgi. Interesanti, vai tai Korejā patiešām nekad nav -10 grādi? Kaut kā par to nebiju iedomājusies.
Kas interesanti, šodien māsas vecim izstāstīju par saviem piedzīvojumiem un viņš uzreiz pateica kāpēc kas tāds notiek, ka tas nav maināms, pie tā jāpierod, viņam kādai mašīnai bija līdzīga fiška.
Tagad jauna proba. Šodien pamanīju, ka ūdens nenāk uz logu stikliem. Kad ziemā motora pārsegu pacēlu, atceros, ka puse no bačoka vēl bija ar ūdeni. Droši vien pārplīsa ūdens pievada sistēma... nu bija mitrums iekšā, aukstums, ledus... fizikas likumus neviens nav atcēlis. Tagad jāizdomā kuru servisu šoreiz finansiāli atbalstīt ;o)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2018. gada 23. marts, 07:18:11 »
kas Tev bija ieliets skalojamā bačokā? Kad piespied spricetāju, skana ir no motoriņa? moš vnk aizsalis?

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2018. gada 23. marts, 07:30:29 »
noliec autiņu saulē, varbūt atkusīs, tā tās trubas nemaz tik vienkārši neplīst
Nepareizi ekspuatējat, kundze :m:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2018. gada 23. marts, 09:14:52 »
(domīgi) točno, bija kaut kāda skaņa... Da neko es tai bačokā nelēju, kādu pirku tāds arī bija, bet labi atceros, ka tur iekšā kaut kas bija, nu nepilns, bet tā 2/3. Es vēl padomāju, ka labi, ja būs ledus, būs vieta kur izplēsties.  Tad šams vēl nav atsalis? Tas mierina... Gaidīsim atkusni. Un vispār, es šamo neekspluatēju, es viņu mīlu... kā protu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2018. gada 23. marts, 09:19:12 »
Kurš tad ūdeni lej, ja ir speciāli logu šķidrumi, kas nesasalst  :talking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2018. gada 23. marts, 09:25:34 »
nu, ja kopš ziemas vidus neesi logu skalotāju lietojusi, tad rodas šaubas, vai Tu vispār brauc ar to auto?
Pārsvarā gan logu bačoka līmeni nevar redzēt, tie parasti kaut kur dziļi nobāzti. Moš paskatījies dzesējamā šķidruma bačoku?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2018. gada 23. marts, 09:29:45 »
da nelēju es neko. Ko lēja tie, kas man autiņu pārdeva, tie arī vainīgi. Nē, nu es protams maijā pirku, ... Man jau tas braukšanas slodze praktiski nekāda. Vasaras laikā algas dienā pieleju 20 litrus mēnesī. Ziemā, pie pirmā sniega ielēju - kompis rāda, ka vēl 280km var nobraukt ;o)) Tur nekā cita nav, ka veikalu ķemmēšana

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2018. gada 23. marts, 09:34:20 »
tad visas sava auto ligas noraksti uz stāvēšanu. Korejiešus atstāj mierā :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #28 : 2018. gada 23. marts, 09:37:17 »
pret stāvēšanu man pretenziju nav. Stāv smuki

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2018. gada 23. marts, 09:46:13 »
un ko tad lēji -to, kas der līdz -15?!