Autors Tēma: Paradīze 89  (Lasīts 4660 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Paradīze 89
« : 2018. gada 25. marts, 20:23:07 »
Kādas 3 *** varētu dot, par meitenēm. Citādi -diezgan haotisks kapustņiks, kur grib iepičkāt vēl to, un vēl šito epizodīti, lai arī neko sižeta virzībai tā nedod.Parastā vaina -scenārijs

Lielākais kuriozs jau bija tas, ka nemaz neredzējām filmu līdz galam, laikam pēdējās minūtes 15-20 pazuda. Attēls sāka raustīties, tad pazuda vispār un pēc minūtēm 10 atvainojās, ka kina nobeidzies, naudu dos atpakaļ

Atslēdzies dip

Re: Paradīze 89
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. marts, 20:47:51 »
Jā, tur bija par daudz sapičkāts. Laikam gribēja parādīt padomijas sadzīvi - apavus, kleitas, traukus, veikalus utt.

Disidentas tāds pajolīgs bija. Un daudz par daudz. Skatoties ar šodienas acīm, tur bāriņtiesai un policijai darbiņš atliektiem galiem.

Gaidu Billi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2018. gada 26. marts, 11:43:27 »
Šo tēmu apspriest šķiet varēs pēc pirmizrādes LTV...gan jau novembrī parādīs! :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 26. marts, 12:06:30 »
Tās sadzīves lietas nemaz netraucēja, haotiskie personāži gan. Interesanti, vai pie mums ir kādi kursi, kur māca scenārijus rakstīt? Tāda sajūta, ka sanāk bariņš un vīnu dzerdami un smiedamies liek kopā, kas nu katram tāds foršs ienāk prātā

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2018. gada 23. augusts, 17:52:59 »
Ja ir interese, tad filmu varēs noskatīties svētdien, 26.augustā plkst. 18:50 LTV1 kanālā. Es plānoju skatīties, :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2018. gada 23. augusts, 18:34:17 »
Nu tad es varē'šu noskatīties līdz beigām

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2018. gada 24. augusts, 08:49:12 »
Ja ir interese, tad filmu varēs noskatīties svētdien, 26.augustā plkst. 18:50 LTV1 kanālā. Es plānoju skatīties, :)

Priekš kam? Nāc ciemos, es Tev pastāstīšu par "Paradīzi 79" un 85, pie viena albūmus paskatīsimies :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2018. gada 24. augusts, 09:45:58 »

Priekš kam? Nāc ciemos, es Tev pastāstīšu par "Paradīzi 79" un 85, pie viena albūmus paskatīsimies :)

...brokastis paēdīsim...

;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2018. gada 24. augusts, 10:00:51 »
Ar daddy albumi, ar Bromu brokastis? Nu veči.... :bc:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2018. gada 24. augusts, 12:48:52 »
Nekur jau nav teikts, ka Broms vienkārši uzprasās pie kāda brokastis paēst - pats par slinku, a Daddy te plātās, ka zivis ķer un ēd nonstopā un vēl gaļu ar plūmju kompostu uzkož.
Visus sakost!

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2018. gada 24. augusts, 13:44:55 »
Komentārus nelasīju ,jo man negribējās lai man sabojā sajūtu.Pirmkārt man patika tas,ka filmu skatījos brīvdabas izrādē Straumēnos... atmosfēra, noskanojums, sajūtas..super.Otrkārt man patika, ka, kā saka sapičkāts viss. Visa man bērnība...tādā koncentrētā koncentrātā bija viss, kā apmēram arī bija...es tur nepiesienos nekam..pilnīgi nekam, jo kopumā uzskatu ka veikts liels darbs bijušo sajūtu restaurācijā.kā zināms, es nesūdzos ne par vienu savas pagātnes niansi.
Un kopš te ir Krimsons visiem zināms,ka vēsturi(vakardienu) var redzēt simtstūkstoš acīm :) tad nu, tas varetu būt arī manu acu redzejums uz to laiku :) vienk 9punkti no 10it... jo, palika sajūta,ka gribu vēl :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2018. gada 24. augusts, 19:01:52 »
Mellen, kad es nesūdzos čatā par padomju pagātni, man S.kundze sarkstiski aizrāda, ka visiem sen zināms, ka Nārai ir selektìva uztvere. Vai tik Tev arī nav  :rofl:
Filmu neesmu redzējusi. Ja atcerēšos, palūkošu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2018. gada 26. augusts, 20:24:06 »
Noskatījos... Nevarētu teikt, ka nepatika, bet otrreiz neskatītos.
Neatpazinu Nauri Puntuli kā milici. :)

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2018. gada 26. augusts, 22:03:14 »
Narčik- es saprotu, ko Spārka bija domājusi :)Tava nesūdzēšanās mazliet atšķiras no manējās...es pat tā īsti nevaru pateikt  kur mums tā atšķirība uz tolaiku redzējumu:)Bet runājot par filmu Tev viņa varetu nepatikt un Tu varētu būt no tiem, kas saka - TAA nu gan nebija , nav tiesa. Un tur tad arī būs mūsu atškirība :Dp.s varbūt kļūdos fvz  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies diddly

« Atbilde #14 : 2018. gada 26. augusts, 22:13:22 »
biju piemirsusi,ka jāskatās. Sanāca smieklīgi,skatījāmies Replay TV Ķibilda Atslēgas,kad vienā brīdī TV  pats pārslēdzās uz Paradīzi.
Redzēju no vietas,kur meitēns atritina LT karogu .  Pabrīnījos,kur dabūjuši tās kleitas un drēbes,redzams,ka to-laiku.

Rīt jāmeklē noskatīties sākumu.