Autors Tēma: Zosij zoss liktenis  (Lasīts 6454 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Zosij zoss liktenis
« : 2014. gada 12. novembris, 19:40:12 »
Es nesaprotu, kā tas var būt. Bija apņemšanās izturēt līdz 11. nu maksimums 15.novembrim un ņemt "taimautu", bet ... ir 12. novembris un viens darbs veļas pāri citam, galu redzu tikai jūnija sākumā un arī ... kas to lai zina ...

Man pat nav idejas, kā no šī tikt vaļā - slimības lapa, dekrēts, laimēta lotereja ....  :wtf:

Atslēdzies ineshuks

Re: Zosij zoss liktenis
« Atbilde #1 : 2014. gada 12. novembris, 19:46:03 »
Prohadilji ;)

Skaties tik, lai slimiiba nav peediigais ofiss, kas liek apstaaties...

PS ja Tu vnk nekokjetee...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 12. novembris, 19:49:38 »
Nē, piedod, bet ir pakaļā pa kreisi plauktiņā ... Kāpēc sfērā, kurā strādāju vajadzīgi aizvien jauni papīru kalni  :banhead: Tos papīrus tāpat neviens nelasa, bet  vajag tak ...  :(

Kāpēc citiem 4 brīvas dienas, bet man tikai 1.5 :(  :computer: :banhead: :faint:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2014. gada 12. novembris, 19:51:19 »
Ja Tev nav nenormālā misijas apziņa, paņem fiktīvu slimības lapu.
Ļoti labi palīdz.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2014. gada 12. novembris, 19:52:58 »
štruntīgākais ir tas, ka ja man nebūtu misijas apziņa, tad šitajā visā nebūtu ieķēpājusies ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2014. gada 12. novembris, 19:53:59 »
Laikam visaas sfeeraas bjurokraatija aug :( Man vsp viss jaasaraksta uz papiira un tad, biezhi jau aarpus darba laika, tas pac jaapaarraksta kompii... Naiiisss...

Vaig tak ofisa tirlinjiem ar aiznjemtos teelot...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2014. gada 12. novembris, 19:55:14 »
Ja ir slimiiga (sev kaiteejosha) misijas apzinja, tad sikoterapeits to labi izdzenaa...

Vai kas nu kuram dziives uzskatam atbilst...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2014. gada 12. novembris, 20:16:14 »
jaa jaa... misijas apziņa... pilni kapi ar neaizstājamiem cilvēkiem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2014. gada 12. novembris, 20:19:34 »
jaa jaa... misijas apziņa... pilni kapi ar neaizstājamiem cilvēkiem.

Jā, saprotu, bet ... rēķini arī jāmaksā  :(

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2014. gada 12. novembris, 20:28:44 »
Es te viendien skatiijos uz jauno paaudzi un filozofeeju par tiem reekjiniem- sanaaca (vsm muusu sfeeraa un apstaakljos), ka makten daudzaak straadaak nemaz nav tik diktaak izdeviigi- visi pasrgurushi, gatavot ne laika, ne energjijas, eed kko gatavu pirktu, kas afigenna izmaksaa... Un atkal naudas nekam nepietiek...

Straadaatu bik mazaak, gatavotu i liidz, i vsm paara triis dienas sev ietaupiitu meenesii...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2014. gada 12. novembris, 20:37:10 »
baacien, nu un ko Tu zaudēsi mēnesi (vai pēc vajadzības) "paslimojot"? 20% no algas? Citā vietā ietaupīsies.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2014. gada 12. novembris, 20:40:32 »
baacien, nu un ko Tu zaudēsi mēnesi (vai pēc vajadzības) "paslimojot"? 20% no algas? Citā vietā ietaupīsies.

Man tā joma specifiska, es tagad "paslimošu" pēc tam ar dubultu vai trīskāršu jaudu jāatgūst :(

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 12. novembris, 23:05:34 »
Paņem balto lapu un visi tev liks svētu mieru

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2014. gada 13. novembris, 01:12:35 »
man tās pašas ziepes... ;o( Vienkārši piespiedu sev, paņemt vienu dienu brīvu. Tai nozīmē, ka vispār neko darba labā nedaru. Iepatikās, tagad man tādas ir divas. Tagad virzu jaunu projekta ideju, darba jautājumos neceļu klausuli pēc pulksten 19:00 . Viegli nav, bet ceru, ka darba devējiem, kas var piezvanīt arī  pusē desmitos vakarā doleks... ka šis laiks pieder tikai man, vienalga vai es ko darītu vai nedarītu

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2014. gada 13. novembris, 06:13:22 »
Olguc, normāls projekts. Es pat mobilo klientiem nedodu... galda telefons no 9 līdz 18... vienmēr ar izbrīnu vēroju citu firmu kolēģus komandējumos... jo pamatā jau visi lūdz pārzvanīt vai nu pirmdien, vai dod biroja telefonu. un vēl, kopš ar "misijas apziņu" sabojāju veselību, iemācījos pateikt "nē". pat pusdienoju, iedomājieties? p.s. naudas mazāk nav kļuvis, pat vairāk. un alga ir diezgan atkarīga no paveiktā,,nav zin nekād "man maksā tik un tik".