Autors Tēma: Ēnu spēles  (Lasīts 6053 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Ēnu spēles
« : 2014. gada 13. novembris, 10:00:02 »
Nekur nekur nevienā vietā nav nekādas sarunas par Ēnu spēlēm. Bet es pirms kādām trim nedēļām jau secināju - nu nav tur ko apspriest:( Nekādu superīgu tēlu, nekādu foršu notikumiņu, nekādu rakstura izaugsmju.
Vienīgais, ko katrā sērijā varētu apspriest ilgi un dikti, ir šausmīgie tērpi.

Otrs - dažreiz, nedaudz par sižeta intrigu papukstēt - piemēram vakar, kā nu tā sagadījās, ka nejaušais liecinieks bija tik labs paziņa ļaunajiem..

Un trešais, pats interesantākais -  kādi aktieri kadrā bijuši. Jo šī seriāla lielais pluss un fenomens ir tieši šī daudzo aktieru iesaiste. Un tieši tāpēc es arī beidzot rakstu par ĒS :)  kadrā uz 2 minūtēm bija Valdis Liepiņš! Prieksprieksprieks!! Redzēt viņu labi izskatāmies, lai arī gurdena vīra lomā. Varbūt varbūt tad ir cerība, ka viņš atgriezīsies uz skatuves reiz.

Atslēdzies Betons

Re: Ēnu spēles
« Atbilde #1 : 2014. gada 13. novembris, 10:11:15 »
Skatos principa pēc, jo Latvijas produkts :clap: . Tas arī viss. Naivisms, neprofesionālisms, absurds, bezjēdzība, tas viss netraucē, ja galvenā motivācija skatīties ir iepriekšminētais princips

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2014. gada 13. novembris, 10:40:39 »
arī skatos
Ančevskis patīk, bet tas vieplis titros ... vāks  :evil:
šausmīgi kaitina Danēvičas ģīmis ar nedabisko smaidu (laikam grib Džūlijas milzīgo muti atdarinārt) un mūžīgo ķiķināšanu.

vienīgais pluss kuram piekrītu 100% ir
Jo šī seriāla lielais pluss un fenomens ir tieši šī daudzo aktieru iesaiste.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2014. gada 13. novembris, 10:54:02 »
+ Betonam, tikai tāpēc skatos. Bet ar šo ir tā - noskatos un pat vairs neatceros, kas tajā bijis ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2014. gada 13. novembris, 11:09:00 »
Neskatos, jo tik ļoti izceltu stulbumu nespēju paciest :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2014. gada 13. novembris, 13:59:53 »
+ Betonam, tikai tāpēc skatos. Bet ar šo ir tā - noskatos un pat vairs neatceros, kas tajā bijis ...

Vai ne? Tas ir briesmīgi. Pat pēc UG varēja čīkstēt - oj, kā tēls X izdarīja galīgi ne tā, kā es gaidīju, ko tie scenāristi pīpē, X nekad tā nedarītu, vai ko tamlīdzīgu. :) Vai ka - skat kā aktieris Y šito trulo epizodi superīgi nospēlēja. Bet te nekas tāds...:(

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2014. gada 13. novembris, 14:16:53 »
Man briesmīgs neliekas šis seriāls. Kā tēls Beāte nedaudz kaitina, bet mazāk nekā kādreiz Gabriela. Ančevskis, Egliens un Grāvelis vnm ir patikuši kā aktieri, nu vrb šeit viņi pārāk nearko neizceļas, bet kopumā seriālu skatīties var. Ir garlaicīgākas sērijas, interesantākas, bet kā jau pašmāju produktu turpināšu skatīties. Jo vairāk ka bez šī un UG latv.seriālu pašreiz citu nav vispār! :(

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 13. novembris, 14:18:43 »
Noskatiijos kaadas pirmaas triis seerijas. Daarta drausmiigi nepatiik, pat nezinu, vai taa teela deelj vai kaa aktrise. Neesmu dziivajaa vinju redzeejusi, bet peec bildeem man bija cits priekshstats par vinju.
Gribeetu skatiities aktieru deelj, kas tur epizodiski paraadaas. Bet nevaru sanjemties, jo neinteresee.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2014. gada 13. novembris, 15:45:07 »
muha, bet vakardienu skatījies? Par VL nopriecājies?

Habibi - pret Dārtu man ir vislielākā pretenzija tā, ka viņa, būdama galvenā aktrise šai seriālā, nepastāv uz to, ka ģērbsies NORMĀLI!  Ja iepriekš viņas humpalu tērpi vismaz bija nu, es nezinu, vismaz ikdienas bērnam pieņemami, tad pret vakardienas gaišajiem pacaurspīdīgiem svārkiem virs melnās veļas bija bija jāprotestē pašai.

Otrs apģērba elements, kas vakar "uzkrita" - uzvalks, krekls, bet apkakle aizpogāta līdz augšai un nav ne šlipses ne tauriņa...  šis mani besī gandrīz tikpat ļoti kā džemperis biksēs. :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2014. gada 13. novembris, 16:28:43 »
Redzēju sēriju, kur pansionātā tika mušīti večuki, tāds smeldzīgs sižets (kaut kā uzreiz nāk prātā arī tēma par Džimlairūdi).
Bet nezinu vai pie vainas tas, ka aktieri nav raduši filmēties (seriālos takš kāda daļa apgrozās), vai scenārija autoru un režisora neprasme, - viss pārāk un kaitinoši samākslots. Manuprāt, veterānu - Indriksones, Rudāka - organiskais tēlojums patīkami izcēlās uz jauno fona. Arī nozieguma motīvs bija pietiekami oriģināls (pieņemu, ka palienēts, bet vienalga) un aizkustinošs, taču kopumā izniekots potenciāli labs materiāls...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2014. gada 13. novembris, 16:52:11 »
VL i r Valdis Liepiņš vai kas? :) Vakard.sēriju vēl neskatījos, bet šod.plānoju to izdarīt. Man arī traucē Beātes ģērbšanās stils, es arī par Dārtu kā aktrisi neesmu stāvā sajūsmā, bet kā jau teicu, 3 puiši to lielā mērā kompensē. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2014. gada 13. novembris, 16:56:14 »
muha, jā, es jau tēmas pašā sākumā viņu pilnā vārdā pieminēju, tāpēc pēc tam tikai saīsināju - VL.  Kaut kur ap vidu uz pāris min.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2014. gada 13. novembris, 17:22:02 »
Pēdējā sērija man patika. Grāvelis, kad nāca pa ielu melnajā uzvalkā, mhmmmm, un Dārta savā seksī peksī kleitā. Viņi būtu labs pāris (seriālā) un tā koķetēšana. Un tad nāca Roberts savā baisajā tērpā, puķainajā, un visu sabojāja.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 13. novembris, 18:03:35 »
Valdi Liepinju arii gribeetu redzeet, sen tachu nekur nav redzeets. Atceros vinja pirmo lomu Dailee (man liekas, ka taa bija pirmaa) izraadee Sapnju paardeveejs, nu tik jauks, romantisks puisis vinjsh tur bija. Eh, kaa laiks skrien.
Par Daartas apgjeerbu iipashi nesatraucos, ieveeroju, ka taadas planckas muguraa, bet nospriedu, ka tas taads jaunieshu stils, no taa neko nesaprotu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #14 : 2014. gada 13. novembris, 18:07:58 »
Vai tas seriaals ir adaptaacija, nu taa kaa kaadreiz bija Saldais paariitis? Juutama ir latvieshiem svesha mentalitaate, sveshaadas izdariibas.