Autors Tēma: atvērt šeit  (Lasīts 3166 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

atvērt šeit
« : 2018. gada 19. aprīlis, 22:11:52 »
Nez, tā ir tikai mana personiskā karma, ka attiecībā uz visiem iepakojumiem, kur pie punktētās līnijas, uz ļipiņām, astītēm un kur tik vēl ne rakstīts "Atvērt šeit", joprojām darbojas tas pats princips, par ko vēl padomju laikos anekdotes stāstīja. Piemēram, jauna lidmašīna visos izmēģinājuma lidojumos nogāžas, jo tai atlūzt spārni. Konstruktori izmisumā aizsperas pie veca profesora: Ko darīt? Nekas nelīdz, ļotene vienmēr bez spārniem paliek. Onka pakasa pauri un saka: izurbiet rindā mazus caurumiņus tur, kur spārni piegulst korpusam. Džeki nobrīnās, bet viss cits jau izmēģināts un nelīdz, pamēģinās arī šito. Izurbj caurumiņus, kārtējais testa lidojums - yes, spārni turas vietā, viss notiek. Šie ņem kasti šnabja un iet pie profesora pateikties, un prašņā: A kā jūs zinājāt, ko mums darīt? Onka ierauj šnabulīti un nosmīn: vai tad esat kaut reizi redzējuši, ka tualetes papīrs plīstu pa punktēto līniju?             
Karoč, man tas pats, lai kaut ko dabūtu vaļā, jāmeklē šķēres, nazis, veco laiku konservbundžu attaisāmais, āmurs un beigās likumsakarīgi arī leikoplasts. Tfu-tu, nav brīnums, ka aizvien vairāk cilvēku kļūst par svaigēdājiem, viņi vienkārši nevar attaisīt tās bundžas.  :banhead:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies baaciens

Re: atvērt šeit
« Atbilde #1 : 2018. gada 19. aprīlis, 22:47:30 »
Reizēm gadās, bet taču ne tik traki...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2018. gada 20. aprīlis, 00:04:34 »
Ar konservu bundžām gadās, ka tas gredzens, aiz kura jātaisa vaļā, notrūkst, tiklīdz sāc to atliekt. Nu neko, ņemu attaisāmo un griežu vaļā pa vecam. Nav liela bēda, ja mājās, kur viss atvilktnē pa rokai. Štruntīgāk, ja kaut kur pie dabas krūts, un štrumi kādi nu ir līdzi, ar tādiem jāiztiek. Tad gan var gadīties, ka beigās leikoplasts jāmeklē. Turklāt vēl taisnīga škrobe, jo, par atvēršanas ērtību domājot, speciāli pirktas bundžas ar gredzeniem :mrgr:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 20. aprīlis, 09:46:39 »
Man ir gadījies, ka visādiem mehāniskiem līdzekļiem laužu/plēšu un beigās ieraugu smuku ļeckiņu "atvērt šeit" :fubar:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2018. gada 20. aprīlis, 09:47:30 »
Ar bundžām kaut kā tieku galā, bet plastikāta paciņas (sākot ar graudu krimšiem un beidzot ar čipsiem) - tas gan ir murgs. Īpaši patīk plāksteri papīrīgajos iesaiņojumos - visādi var izmuģīties, pusi istabas ar asinīm piešķiest, kamēr izlobi to strimalu.
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2018. gada 20. aprīlis, 10:42:20 »
Ar konservu bundžām gadās, ka tas gredzens, aiz kura jātaisa vaļā, notrūkst, tiklīdz sāc to atliekt. Nu neko, ņemu attaisāmo un griežu vaļā pa vecam. Nav liela bēda, ja mājās, kur viss atvilktnē pa rokai. Štruntīgāk, ja kaut kur pie dabas krūts, un štrumi kādi nu ir līdzi, ar tādiem jāiztiek. Tad gan var gadīties, ka beigās leikoplasts jāmeklē. Turklāt vēl taisnīga škrobe, jo, par atvēršanas ērtību domājot, speciāli pirktas bundžas ar gredzeniem :mrgr:
man vienmēr ir līdzi mazais, sarkanais atvāžamais šveices armijas nazītis...tur ir viss, lai atvērtu jebkuru bundžu :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2018. gada 21. aprīlis, 20:48:12 »
Atceros, kā vienreiz līdz histērijai mašīnā braucot mēģināju noplēst celofānu jauniegādātajam mūzikas diskam. Šķiet, ka neizdevās

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2018. gada 22. aprīlis, 09:21:38 »
Pat nezinu, vai šis uz tēmu attiecas :)
Vakar iebraucu benzīntankā un redzu - rinda! Iešļūcu pie viena sūkņa un taisos fiksi sapildīties. A tur - maķ peremaķ - priekšapmaksa. Nu ko, eju maksāt. ''1.sūknis, 20 LITRI, dīzelis''. Atgriežos pie vāģa, rinda jau uz 3-4 autiņi uz sūkni. Veru vaļā durvis un taisos raut klapīti, kas atver bākas durteles. A skuju! Otrpusis starp beņķi un slieksni iebāzis kaut kādu kantainu pudeli, kura ne lūdzama nelien laukā. A rinda burkšķ. Kā es to pudeli muģīju! Ar visu aukstasinību, uz kādu profesija iemācījusi :). Beigās degviela plūst, skatos uz sūkņa tablo, a ne sūda neredz, leņķis ne tas, brilles polarizētas. Kad izlocījos Kaa cienīgos cirmuļos, redzu, ka degviela pildās 20 Euro, nevis 20 litri.
Nē, nepatīk man tas tanks, n e p a t ī k.
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2018. gada 22. aprīlis, 18:40:07 »
Šitā jālocās ir Rīgā pie stāvvietu automātiem kad saule spīd uz displeja

« Atbilde #9 : 2018. gada 22. aprīlis, 21:54:17 »
atcerējos, ka tā konservbundžu problēma cilvēci vajā jau ilgi - laikam kopš tās vellatas tika izgudrotas :) Jau Trīs vīros laivā bija aprakstīta ainiņa, kā šamie izmisīgi centās vienu atvērt ar visiem pieejamajiem līdzekļiem.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2018. gada 23. aprīlis, 11:55:08 »
Cammas pastāstiņu sapratu tik tālu ,cik tālu gāja runa par buteli.  :smile:
bet par preikšapmaksu un 20 litriem-20 Eiro.... :scratch: njefiga nesapratu..un par rindu arī taisnībsakot... vottje na cita pasaule  :thinking:
p.s paskaidrot nevajag..gan jau iedziļinoties visu izdomātu, bet nav jau tik svarīgi :)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2018. gada 23. aprīlis, 12:41:19 »
Pat nezinu, vai šis uz tēmu attiecas :)
Vakar iebraucu benzīntankā un redzu - rinda! Iešļūcu pie viena sūkņa un taisos fiksi sapildīties. A tur - maķ peremaķ - priekšapmaksa. Nu ko, eju maksāt. ''1.sūknis, 20 LITRI, dīzelis''. Atgriežos pie vāģa, rinda jau uz 3-4 autiņi uz sūkni. Veru vaļā durvis un taisos raut klapīti, kas atver bākas durteles. A skuju! Otrpusis starp beņķi un slieksni iebāzis kaut kādu kantainu pudeli, kura ne lūdzama nelien laukā. A rinda burkšķ. Kā es to pudeli muģīju! Ar visu aukstasinību, uz kādu profesija iemācījusi :) . Beigās degviela plūst, skatos uz sūkņa tablo, a ne sūda neredz, leņķis ne tas, brilles polarizētas. Kad izlocījos Kaa cienīgos cirmuļos, redzu, ka degviela pildās 20 Euro, nevis 20 litri.
Nē, nepatīk man tas tanks, n e p a t ī k.

nē, man patīk - viņa samaksā 20 eur un CER iepildīt 20 litrus... nav brīnums, ka pie tā tanka rinda stāv... Lētākais, ko zinu ir Siguldas Cirkuļu automāts, bet ij tur pa 20 eur vairāk par 19L neiedos...     

mellene, kas tur ko nesaprast. LV dīzelis maksā 1.12 - 1.18 eur/litrā, ja zem eiro, tad tas ir baisi izdevīgi :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2018. gada 23. aprīlis, 12:58:55 »
Tas tanks ir K(T)otāls pie Sēnītes. Pirmais tanks no Rīgas robežas un vakarā pilns. iebraukšana un izbraukšana strojmna - visi drāž garām kā vājā prātā. Un kasierei teicu litrus, maksāju ar karti, tā ka nekādu problēmu nevajadzēja būt. Parasti tur netankojos, šoreiz arī tikai 20 litrus ņēmu, jo nākamrīt paredzēts brauciens uz tiergu, tad arī bāciņu pielej pillu.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2018. gada 23. aprīlis, 13:55:32 »
tas tanks tur ir daba kļūda manuprāt :) arī 1x kaut kā iekūlos...nekad vairs!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2018. gada 26. aprīlis, 11:40:08 »
Atklāju, ka Spilvai (šì nav reklāma) ir jauna veida vāki burkām...divdaļīgi !....varbūt esmu atpalicis konservburku vākošanai, bet šādu vāku redzēju pirmo reizi! ..nu, jà - neaizraujos ar šo pirkšnu un laikam esmu atpalicis...atvērās viegli! :)