Autors Tēma: Emocijikonas  (Lasīts 2142 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Emocijikonas
« : 2018. gada 21. aprīlis, 18:40:54 »

Nu re, es jau tā domāju bez visiem pētījumiem. Pie tam cilvēki bez šīm emocijikonām nespēj vairs uztvert humoru, ironiju, sarkasmu.

http://www.delfi.lv/bizness/pasaule/emocijikonas-ir-nopietns-drauds-valodas-attistibai-pierada-petijums.d?id=49949859

Atslēdzies reno

Re: Emocijikonas
« Atbilde #1 : 2018. gada 21. aprīlis, 19:22:13 »
Jā, es palasīju, un sapratu, ka es arī esmu uz slidenas takas. No sākuma baigi nicināju -kā tādi bērni, liek dumjas bildītes, tad sāku lietot -tik viegli izteikties -nav jāraksta 2 teikumi, lai pateiktu, ka tas ir joks, pie tam raksturot, kāds joks, sarkastisks, ironisks vai vienkārši mīlīgs jociņš

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2018. gada 21. aprīlis, 19:23:24 »
Jā, un smadzenes ierūsē.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 21. aprīlis, 19:43:00 »
Šeit jau smaidiņi tāds drošības spilvens, lai, nedo dies, neapvainojas

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2018. gada 21. aprīlis, 23:18:24 »
Paplašinot tēmu ...
Tas nav vienīgais, ko nākamās paaudzes vairs nedarīs. Attīstoties tehnoloģijām un ražošanai, ir aizdomas, ka pēc gadiem vairs nestaigās kājām, kā mēs to darām, piemēram. Grāmatas arī, iespējams, nelasīs.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2018. gada 21. aprīlis, 23:30:03 »
Zigi, neesi nu tāds pesimists. Tad jau kā roboti, emocijas neprot izteikt vārdos, nestaigā.. Tad, ko vispār darīs?

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2018. gada 21. aprīlis, 23:34:44 »
gan jau staigās. Briti gan ēst nepratīšot ēdienu pagatavot

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2018. gada 22. aprīlis, 08:25:02 »
Iespējams, esi nepareizi sapratusi. Jautājumā par staigāšanu vai nestaigāšanu nedomāju auto no durvīm līdz durvīm, bet paretam arī Rīgā un citur redzamos daiktus (nezinu, kā sauc). Stāv čalītis uz diviem kāpslīšiem, rokas kabatās, bet starp kāpšļiem ritenis griežas. Šolaik gan jau dārgi un ekstra, bet kā ar visu parasti ... Sāks ražot lielākos apjomos, kļūs lētāki un pieejamāki un ... pastaiga pa mežu ... Visa ģimene uz tādiem ķēmiem. Nez, vai pats pieredzēšu (ja nu vienīgi dziļā vecumā), bet ir visas iespējas tam, ka mazbērni vai viņu bērni nepakam neticēs tam, ka kādreiz vectēvs tikai kājām staigājis.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2018. gada 22. aprīlis, 09:27:52 »
Studijlaikā /pag.gs/ nācās būt anatomikumā.
Netālu no ieejas atradās skulpturāls veidojums ar mīīīlzīgu galvu,
tievām, tievām rociņām un kājiņām - tāds izskatīšoties 21gs cilvēks!
Roku darbs tiks izskausts, vienvienīga prāta darbība. Partija un Valdība par to gādā! :D
Izskatījās pēc marsieša, vēderiņš arī tāds maziņš, paikas sagāde partijai un valdībai
laikam nebija ieplānota :D