Autors Tēma: Arī dzeltena klača  (Lasīts 9863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Arī dzeltena klača
« : 2018. gada 22. aprīlis, 19:42:07 »
Es par Oļega Fiļa šķiršanos no sievas. Sākumā domāju, ka tā fiktīva, lai kaut kā tur šmugulētos ar mantu, bet izskatās, ka tomēr pa īstam. Ja tā, tad mani izbrīna. Kaut kā domāju, ka vīrietis, kas kaut ko sasniedzis, nevar būt tik dumjš, ka apprec sievieti, ar kuru pēc gada jāšķiras.

Otrs. Hosama Abu Meri jaunā partnere. Ko domā kārtējā jaunā sieviete, ja vīrietim jau 3 vai 4 šķiršanās aiz muguras bijušas? Ka tās iepriekšējās visas kaut kādas muļķes bijušas?
Un Lindai vajadzēja paklusēt, ieturēt stilu līdz galam, ja jau šķiroties bija tas smalkais paziņojums par cieņu un mīlu. Bet nenocietās un izlika emocijas - iepriekšējās sievas applaudējot, kājās stāvot. Varētu padomāt, ka tās iepriekšējās neapplaudēja, kad viņa pati precējās.

Atslēdzies Pifs

Re: Arī dzeltena klača
« Atbilde #1 : 2018. gada 22. aprīlis, 19:54:13 »
Par Fiļu pāri vēl joprojām domāju, ka šķiršanās ir fiktīva. Uzaicināja kādu sev līdz uz publisku pasākumu, labi zinot, ka žurnālisti ar kamerām uzķersies. Galu galā iesaistītas lielas naudas...
Lindai, domāju ir ļoti, ļoti smagi, tāpēc tie emociju uzplūdi. Bet paklusēt viņai tomēr vajadzēja prast.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2018. gada 22. aprīlis, 20:32:43 »
Jā, Fiļu pāris tāds šaubīgs. Speciāli varbūt izliekas, ka ir citi partneri. Vienmēr brīnos, ka var tik mierīgi pēc nedēļas jau tā.. ar citu..

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2018. gada 22. aprīlis, 20:54:08 »
Vīrietis, kurš daudz ko sasniedzis, nevar būt tik dumjš, ka pēc gada jāšķiras.

Kāpēc dumjš? Laulības līgumā viss atrunāts. Gadu padzīvoja - nesanāca. Bez sāpēm un tiesām šķiras. Abi gandarīti. Vismaz par testamentu nav jātiesājas.

Ko domā jaunā sieviete ceturtajās attiecībās? To pašu, ko pirmajās, trešajās un četrdesmit septītajās. Pati pazīstu pārus, kuri tikai 4.attiecībās kļuva ilgstoši laimīgi.

Ak jā, par pirmo minēto pāri - taisnība gan.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2018. gada 22. aprīlis, 21:39:57 »
Nuuuuu, šitā laikam tāda vairāk sieviešu diskusija, bet tomēr ...
Bagātiem čaļiem ir jāprot vēl arī zeltraces parastās no normālām sievietēm atšķirt. Vot, tas tik tiešām var prasīt īpašas prasmes un ārkārtīgi asu prātu un intuīciju. Taisnību sakot, šajā ziņā īpaši turīgos tik tiešām neapskaužu. Augstas atbildības un nenormālas aizņemtības darbā apstākļos vēl viena tāda hroniska galvassāpe ... tas ir smagi. Nav ko brīnīties, ka tādi puiši savās izvēlēs itin bieži kļūdās, jo sievietes pa lielam tomēr prot notēlot to, ko vajag ... ja vajag.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 03. maijs, 10:36:48 »
man liekas, ka tiem biezajiem galva pilna ar  naudas lietām un dienas grafiks pārāk pārblīvēts ar biznesa lietām, ka viņiem īsti nav laika šķirot tās drostaliņas. Tāpat, arī nav laika aplidošanas  rituālām, tālab  kas gadās, tas gadās.  Vienīgais, pie kā ir raduši, ka visu, ko dara nepieciešams juridiski nodrošināt un tas šajos gadījumos ir saprātīgs risinājums. Mantiniekus vajag izaudzināt, šad tad nepieciešams nolaist tvaiku - izvēles nav, sievišķis ir nepieciešams. Pieļauju, ka viņiem ir tā tuneļveida domāšana. Pie tam, viņi jau no sākta gala pieļauj visas iespējamas problēmas un izvēle ar kaut ko nebūt neapmierina, netērē laiku attiecību uzlabošanai, vienkārši maina modeli. Kā savu autoparku.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2018. gada 18. maijs, 12:43:34 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2018. gada 18. maijs, 13:25:42 »
hihi, zamuelīte :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2018. gada 18. maijs, 14:15:11 »
Broņa, gribi lielu bet tīru mīlestību?? Tiekamies vakarā pie siena kaudzes :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2018. gada 18. maijs, 15:10:51 »
Manā vecumā jau nekam tādam netic. Varu aiziet un ieņirgt pie tās kaudzes.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2018. gada 18. maijs, 17:50:37 »
daddy, no laba prāta bildināsi vai kalējs jāpaņem līdzi?:D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2018. gada 18. maijs, 20:04:41 »
Oi, nu pilnīgs bezstils :D sievai aizdot naudu...
Norrrmāāāls vīrs vienkārši iedod, ne aizdod, ja tāda vajadzība...
Un pilnīgi vienalga vai miljons, vai daži centi.
Fuj, maziski... A parādzīme viņam ir? :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2018. gada 21. maijs, 08:59:38 »
Oi, nu pilnīgs bezstils :D sievai aizdot naudu...
Norrrmāāāls vīrs vienkārši iedod, ne aizdod, ja tāda vajadzība...
Un pilnīgi vienalga vai miljons, vai daži centi.
Fuj, maziski... A parādzīme viņam ir? :D

Tuk, Tu tāda vienkārša... skaidrs, ka sievai iedod un bez parādzīmes, bet BIJUŠAJAI atprasa, ar visiem %... kaut kā taču ieriebt vajag, ne?  :banhead: :banhead:   
īpaši ja paša bizness iet ciet, bet exenei viss uz urrā + vēl sportiska paskata čalis  :fryingpan:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2018. gada 21. maijs, 09:06:24 »
Ou, daddy, ku‘ Tu sarežģīts! :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2018. gada 21. maijs, 12:34:15 »
Es arì vienmēr vīram atdodu naudu, ja esmu aizņēmusies, kas tur tāds. Protams, tas nav miljons  :rofl: