Autors Tēma: Arī dzeltena klača  (Lasīts 9834 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Arī dzeltena klača
« Atbilde #15 : 2018. gada 21. maijs, 23:13:52 »
Man jau arī pats fakts liekas normāli. Un domāju, ka, ja bija runāts, ka naudu aizņemas biznesam, jābūt arī papīram, kas to apliecina. Bet, kāpēc tas viss jāiznes publiski, jāiesaista policija? Nu, ja nevar atdot uzreiz, var taču savstarpēji vienoties, ka pakāpeniski pa daļām atdos. Kāpēc tas tiek publiskots?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2018. gada 29. maijs, 19:17:01 »
Mans jaukais pārītis turpina viens par otru runāt. Fiļs jūtas morāli un emocionāli izmantots. Atprasa dāvanas, exsievai bijušas citas attiecības laulības laikā (1 gada ilgā laulībā.. pa kuru laiku paspēja). Gan jau exsieva atbildi parādā nepaliks.
http://kokteilis.la.lv/olegs-fils-beidzot-runa-atklati-jutos-emocionali-izmantots-morali-un-fiziski-apkrapts/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2018. gada 29. jūlijs, 20:48:40 »
Zāmuele atkal apprecējusies.  Taisni apskaužami.

Atslēdzies ana

« Atbilde #18 : 2018. gada 29. jūlijs, 21:41:30 »
Un gan jau atkal ar miljonaaru.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2018. gada 29. jūlijs, 22:23:17 »
Laiku lieki netērē

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2018. gada 30. jūlijs, 23:23:37 »
Nezināju, kas ir Zamuele, bet sākoties ABlv sāgai, pievērsu uzmanību Fiļam un attiecīgi uzpeldēja sieva, palasīju delfos par kāzām un ir bilde ar gredzenu, kurš speciāli nofotogrāfēts....nu, viss skaidrs par §o dāmu! ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2018. gada 30. jūlijs, 23:31:34 »
Nakat, paskaidro tuvaak. Man ir nesaprotami tie viirieshi, kas vinju prec. Man vinja liekas ljoti nepatiikama, arii vizuaali. Ar ko vinja panjem?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2018. gada 31. jūlijs, 07:34:50 »
Nakat, paskaidro tuvaak. Man ir nesaprotami tie viirieshi, kas vinju prec. Man vinja liekas ljoti nepatiikama, arii vizuaali. Ar ko vinja panjem?
tīri vizuāli viņa ir neatvairāmi skaista. Pie kam rada gudras sievietes iespaidu. Ieturēta, kas vēl vairāk ceļ viņas vērtību. Tāda, kas rada iespaidu, ka ar kuru katru neies, bet ja ir izvēlējusies kādu, tad rada viņam pārliecību, ka viņš ir izvilcis pilno lozi.
Nu, patiesība, šķiet izrādās citāda..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2018. gada 31. jūlijs, 08:03:16 »
Neatvairāmi skaista?!  Nē nu figūra viņai tiešām apskaužama, kājas no padusēm, bet citādi, manuprāt, nasing spešl. Iespējams, prot sevi nest un pasniegt, nezinu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2018. gada 31. jūlijs, 08:53:03 »
Jūs gudrīši esat viņu satikuši, runājušies?? Kaut kā jums neliekas muļķīgi spriest par ziedošu ābeli pēc fotogrāfijām?  :rat: :rat:   
Jeb vienkārši nenormāli skauž?  :banhead:   

PS nav viņa manā gaumē, mana sieva smukāka :P

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:11:55 »
Loģiski, ka skauž, es arī gribētu miljonāru   :) Katra jau atrod tādus vīriešus, kādu sabiedrībā apgrozās, loģiski. Piemēram, man darbā apkopeja konsekventi atrod par dzīvesbiedriem bijušos cietumniekus  :rofl:  Bet, ja par izskatu, tad tas reti spēlē kādu lomu. Vispār jau normāla dāma tā Zāmuele un intervijā Santā likās ļoti sakarīga. Visaz ārēji liekas, ka viņai tiešām dzīvē veicas.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #26 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:16:12 »
man darbā apkopeja konsekventi atrod par dzīvesbiedriem bijušos cietumniekus 

:smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:21:33 »
Loģiski, ka skauž, es arī gribētu miljonāru   :) Katra jau atrod tādus vīriešus, kādu sabiedrībā apgrozās, loģiski.

ASV miljonārs ir katrs divdesmitais pretīmnācējs :) https://www.tvnet.lv/4547739/katrs-divdesmitais-asv-iedzivotajs-ir-miljonars tāpēc nevajag salīdzināt ASV un LV miljonārus, tās ir pilnīgi dažādas lietas :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:27:00 »
Manās acīs Z feiss samērā zirdzisks, garu seju, garu zodu. Diez vai skaista, bet prot sevi "nest un pasniegt".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:32:02 »
Manās acīs Z feiss samērā zirdzisks, garu seju, garu zodu. Diez vai skaista, bet prot sevi "nest un pasniegt".

mhm. :) latvieši jau tādi ir - zirgagalvas...tikai paši to nemana, bet no Lietuvas tas labi redzams