Autors Tēma: Arī dzeltena klača  (Lasīts 9861 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Arī dzeltena klača
« Atbilde #30 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:54:22 »
Ja cilvēks var lielīties ar saņemto gredzenu, man neko vairāk zināt par viņu nevajag....viss ir skaidrs! ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2018. gada 31. jūlijs, 10:18:04 »
ee, klau nopietni? Zāmuele ir neatvairāmi skaista (c) Bobis ? Nu ok, moš vienkārši drausmīgi nefotogēniska, ticēšu tiem, kas viņu dzīvē redzējuši...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2018. gada 31. jūlijs, 10:32:33 »
...un vēl jāsaka, ka amerikāņi iekrīt izdzirdot vārdu "Santa"....mums jau sen pierasts, ka ir tāds populārs vārds , neviens īpaši nepievērš uzmanību...bet amīši atplaukst kā zsv vecīti satikuši! :)
Tas ir, ar šo vàrdu dod spēcīgas pozitīvas emocijas cilvēkiem  un gudrs cilvēks var to izmantot...
Varbūt tam amerikāņu vīram ir kàda bērnības trauma no zsv....tagad viņš to piepilda ...kā? ...tas lai paliek guļamistabai! :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2018. gada 31. jūlijs, 10:36:02 »
ee, klau nopietni? Zāmuele ir neatvairāmi skaista (c) Bobis ? Nu ok, moš vienkārši drausmīgi nefotogēniska, ticēšu tiem, kas viņu dzīvē redzējuši...

Par gaumi nestrīdas, un Bobim tā ir īpatnēja. :) Ja atceramies Aiju Auškāpu... ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #34 : 2018. gada 31. jūlijs, 11:12:22 »
Manās acīs Z feiss samērā zirdzisks, garu seju, garu zodu. Diez vai skaista, bet prot sevi "nest un pasniegt".

Ragana, par ārejo varētu būt arī mans raksturojums. Un ko man tagad - nedzīvot? :rofl: Man gan nav miljonāra..

Man patīk Bobis...tāpēc man ir slikta gaume?  :rofl:.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #35 : 2018. gada 31. jūlijs, 11:19:57 »
man arī Zāmuele nešķiet skaista, Sobčakas un Sāras Džesikas-Pārkeres tips, nu tāds zirdzisks. bet kā redzam, tad šīm dāmām nekad dzīvē nav bijis problēmu ar kavalieru atrašanu, acīmredzot paņem ar šarmu, prātu.....ja nemaldos, tad ir ierosināta lieta par Zāmueles kaut kādām nelikumīgām darbībām, precības ar ASV pilsoni noteikti nāks par labu lietas iznākumam.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #36 : 2018. gada 31. jūlijs, 11:56:47 »
Tipāžs tiešām viens, lai gan Sobčaka nez kādēļ šķiet tīri O.K, Sāra Džesika - ne visai, jaunības filmās mīlīgāka, dabiski trausla... Viņa tomēr neliela auguma. Zāmueles seja vēl stieptāka un neharmoniskāka. Protams, iespaids par cilvēku pēc fotogrāfijām nav īpaši drošs, taču tādas vīru rokādes, gan, manuprāt, kaut ko par cilvēku liecina.

Ak, jā - dziedātāja Šēra takš arī ar ļoti stieptu seju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #37 : 2018. gada 31. jūlijs, 12:23:42 »
Par gaumi nestrīdas, un Bobim tā ir īpatnēja.

tā tiek radītas leģendas  :rofl:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2018. gada 31. jūlijs, 18:11:49 »
Ragana, par ārejo varētu būt arī mans raksturojums. Un ko man tagad - nedzīvot? :rofl: Man gan nav miljonāra..
Man patīk Bobis...tāpēc man ir slikta gaume?  :rofl:.
Ja māki sevi pasniegt (man šķiet, ka jā), tad dzīvo vesela nost. :) Un arī man patīk Bob(i)s.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #39 : 2018. gada 31. jūlijs, 18:52:59 »
Skaistums tak nāk no iekšām :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #40 : 2018. gada 31. jūlijs, 21:36:49 »
Skaistums tak nāk no iekšām :D
Vinegrets?

Atslēdzies Annija

« Atbilde #41 : 2018. gada 01. augusts, 15:10:26 »
Bet Fiļs pats redz vainīgs, nocopējis smuku pat ļoti, bankas darbinieci, atstājis bērnu bez mātes un vēl aicina brūtes bijušo uzcept šašliku, a ko radnieciskas saites tā teikt stiprināt, varbūt tā vēja slota būs jādod atpakaļ:))

Atslēdzies ragana

« Atbilde #42 : 2018. gada 02. augusts, 15:29:01 »
Klau, vai ir atrodama arī kāda ārzemju infa par precību faktu? Kaut kā aizdomīgi šķiet.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2018. gada 02. augusts, 15:59:36 »
Klau, vai ir atrodama arī kāda ārzemju infa par precību faktu? Kaut kā aizdomīgi šķiet.

der? :  http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/santa-zamuele-publisko-pasakainu-kazu-foto.d?id=50267971

Atslēdzies ragana

« Atbilde #44 : 2018. gada 02. augusts, 16:43:01 »
Nē! Es meklēju ārzemju avotu. Bet nekur nav, lai gan vispārējas citas infas padaudz.