Autors Tēma: Apzināta sabiedrības šķelšana jeb mērķtiecīga propaganda?  (Lasīts 7145 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Apzināta sabiedrības šķelšana jeb mērķtiecīga propoganda?
« Atbilde #15 : 2014. gada 13. novembris, 12:23:27 »
Jautājums, kur ir DP Latvijā, papildus slēpjas manā jautājumā par darbiņu DP  :laugh:

Drošības policijas adrese:
Kr. Barona iela 99a, Rīga, LV-1012

http://www.iem.gov.lv/lat/drosibas_policija/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2014. gada 13. novembris, 12:43:13 »
Par žurnālistiku LV- tīri sakarīgs apskats/pētījums, ironijas pēc publicēts TV netā :)

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/535088-ka_iztaisnot_latvijas_zurnalistu_mugurkaulu

daddy

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 13. novembris, 13:34:12 »
atraduši kur konspirācijas teorijas meklēt...
GALVĀS visa problēma. Izlasiet latviski ziņu, ka valdība slikta - jā, taisnība. Tas pats krieviski - mūsējos sit!!... :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #18 : 2014. gada 13. novembris, 13:39:13 »
bet propoganda protams, ka strādā...tikai ar sazombētām smadzenēm mēs to neredzam...
Šorīt iedomājos - ik pa brīdim dzirdams, ka krievi, Z.korejieši u.c. izmēģina tuvas un tālas darbības raķetes. veiksmīgi un neveiksmīgi.
Kad kaut ko tādu pēdējo reizi esat dzirdējuši par mūsu draugiem amerikāņiem, angļiem, frančiem u.c. uz kuru kodolpotenciālu mēs paļaujamies?  es pēdējos 25 gadus neatceros. Tātad ir varianti:
- ASV, GB, FR tiešām neko neizmēģina (tādā gadījumā mēs esam bezcerīgi atpalikuši)
- izmēģina gan, tikai "tautai" to nav vajadzīgs zināt
- cits variants :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #19 : 2014. gada 13. novembris, 13:52:52 »
bet propoganda protams, ka strādā...tikai ar sazombētām smadzenēm mēs to neredzam...
Šorīt iedomājos - ik pa brīdim dzirdams, ka krievi, Z.korejieši u.c. izmēģina tuvas un tālas darbības raķetes. veiksmīgi un neveiksmīgi.
Kad kaut ko tādu pēdējo reizi esat dzirdējuši par mūsu draugiem amerikāņiem, angļiem, frančiem u.c. uz kuru kodolpotenciālu mēs paļaujamies?  es pēdējos 25 gadus neatceros. Tātad ir varianti:
- ASV, GB, FR tiešām neko neizmēģina (tādā gadījumā mēs esam bezcerīgi atpalikuši)
- izmēģina gan, tikai "tautai" to nav vajadzīgs zināt
- cits variants :)

Pilnizmēra kodolizmēģinājumu mūsdienās ir neiespējami noslēpt. Es domāju, ka izmēģina, bet kaut kā savādāk. Hadronu paātrinātājā vai virtuāli vai XVZ vēl kā.

Šeit viela pārdomām vai mums ir vajadzīgi VĒL jauni kodolizmēģinājumi. 70ajos sāk palikt patiesi krāšņi:

daddy

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 13. novembris, 13:55:13 »
es jau par nesējiem ne pašām bombačkām runāju. Kāds labums no bumbas, ja nevari to droši nogādāt vajadzīgajā vietā un laikā?! :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2014. gada 13. novembris, 14:22:45 »
es jau par nesējiem ne pašām bombačkām runāju. Kāds labums no bumbas, ja nevari to droši nogādāt vajadzīgajā vietā un laikā?! :)

Pārpratu :) Nesējus gan jau ka izmēģina ka put vien! :)

« Atbilde #22 : 2014. gada 14. novembris, 18:38:58 »
Vispār interesanti, vai Drošības policijai šeit nebūtu darbiņš - sabiedrības šķelšana utt.

DP pie kājas ir viss. Neko vairāk par par feisbukā laiku nospiedušu skolotāju atrast nespēj/negrib// Lindermans, ždanoka, pliners un vēl visādi mūļi slaidi uzspļauj  un  mierīgi darbojas.

Nu jā, tagada arī mani sauks uz pratināšanu par kritiku :) )

štrunts ar to skolotāju, bet kurš to plakātu uztaisīja un izlika internetā?! Ja tā nav naida kurināšana, tad es nezinu, kas vēl ir jāizdara.  :wtf: [size=78%]  [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2014. gada 15. novembris, 22:08:17 »
Smieklīgi un bēdīgi, bet mūsu naida kurinātāji atkārto to pašu ceļu, ko kādreiz Krievijas inteliģence- sēžot labklājīgajās ārzemēs(Latvijā), par sponsoru naudu taisa "revolūcijas", no kurām nekad uz pasaules nekas labs nav sanācis. Tie, kas līdz asarām mīl Krievzemi, varētu droši braukt uz turienes laukiem un celt ekonomiku, kamēr vēl visas mājas nav sabrukušas un dārzi nātrēm aizauguši.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2014. gada 16. novembris, 13:52:29 »
Nav nekāds noslēpums, ka Latvijā aktīvi darbojas Krievijas informatīvā telpa. Ir saprotams, ka sabiedrības latviskajai daļai tas nav patīkami, bet kamēr teiktajam/rakstītajam nevar "piešūt" konkrētu krimināllikuma pantu, tikmēr strādā princips par vārda brīvību.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2014. gada 20. novembris, 10:36:19 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/britu-vestnieciba-tviteri-pamaca-kremli-ka-ukraina-atpazit-krievijas-tankus/672908?utm_source=apollo&utm_medium=article&utm_campaign=theme

Vēlējos palasīt komentārus par šo krievu val.
Ja citas tēmas, kaut arī nedaudz citā mērcē pasniegtas, tomēr parādās arī krievu variantā, tad šī neparādās vispār!

Un latviešu variantā daži labi komentāri raisa atbalstu nepopulāram viedoklim, ka vēlēšanu tiesību viens no kritērijiem varētu būt izglītības līmenis...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #26 : 2014. gada 20. novembris, 15:28:15 »
Es komentārus politiskām tēmām sen vairs nelasu. Tur ne tikai izglītības līmenis...tur vēl visādas psihiatriskas diagnozes...Ja citiem paliek bail, lasot ziņas, tad man Delfu komentāri uzdzen domas par pasaules galu :(

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2014. gada 21. novembris, 10:26:51 »
Jap, tieši dēļ komentāriem Delfi mani, kā lasītāju ir pazaudējuši.Tāda sajūta, ka mūs vispār neviens dienests nesargā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2014. gada 21. novembris, 10:55:30 »
Jap, tieši dēļ komentāriem Delfi mani, kā lasītāju ir pazaudējuši.Tāda sajūta, ka mūs vispār neviens dienests nesargā.

Tas nav dienestu pienākums - kādu sargāt no Delfu komentāriem.   :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2014. gada 21. novembris, 12:10:07 »
Es vairāk biju domājis to sajūtu, ka Tev lej miglu acīs, a nav kas par meliem pa zobiem sadod.