Autors Tēma: tāds man tas hobijs...  (Lasīts 5678 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: tāds man tas hobijs...
« Atbilde #15 : 2018. gada 24. aprīlis, 09:30:51 »
tā vobla ar  aliņiem saucās klusā daba - jauki sanāca un kādus gadus četrus karājās virtuvē.  Bet uz pārāk liela formāta priekš tādas tēmas. Vienkārši tai brīdī nebija  cita audekla pa rokai un es tieši biju tai etapā, kad  mēģināju  pati rāmīšus pareizi apvilkt. Vot - atradu to voblu, varu atrādīt. ;o)))

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2018. gada 24. aprīlis, 10:18:55 »
Neprāte Tu esi, tik labu kluseni pārgleznot... Sīpoli vienkārši super!, triepiens labs.
Formātam, ja tik daudz priekšmetu pavisam normāls izmērs. :(

« Atbilde #17 : 2018. gada 24. aprīlis, 10:29:31 »
Zini, man ar jāsaka, ka tās voblas tev bija labāk izdevušās :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2018. gada 24. aprīlis, 10:45:02 »
Es neesmu nekāda zinātāja, tikai no pašas sajūtām. Voblas tiešām labas, ja vēl kompene b'ūtu  līdzsvarotāka.
Es pa laikam kaut ko zīmēju -tuša, grafīts, mazliet akvarelis. Tu esi baigais malacis, ķerdamās pie ainavām -man liekas, tam vajag pārliecību un brīvību

Atslēdzies Annija

« Atbilde #19 : 2018. gada 24. aprīlis, 10:58:24 »
Skaisti, varbūt kādreiz Tu būsi slavena kā Leonardo da Vinči, kura gleznās ,ar mūsdienu tehnoloģijas iespējām, atklāj senāk aizkrāsotus darbus! :coffee:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2018. gada 24. aprīlis, 12:19:13 »
Ar tām voblam ir tā, ka man vienkārši zivis nepatīk... ne jau ēst, bet pēc skata. Aliņu es arī tikai Jāņos un no mucas. Tāpēc tik ilgi uz tām skatīties, nekādu iekšēju estētisku gandarījumu ... nu nejūtu. Bet pindzelēšanas pēc, tādi jauki silti toņi sanāca. Bet ainavas un ja plenērā, tas protams. Ielikšu pāris darbiņu, kas patīk. Kaut gan tas ar lupīnēm liekas ne īpaši elpo, kaut gan tāds mierīgs un ieturēts. Laikam vajadzēja kādu vēja plūsmu krūmā un zālē ielaist,... varbūt. Bet varbūt arī ne, jo interesants tāds kāds ir.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2018. gada 24. aprīlis, 12:19:52 »
re kur otrs... ;o)))

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #22 : 2018. gada 24. aprīlis, 16:41:44 »
Patīk abi šie.Lupīnas tieši ar to mieru - atgādina pēc noskaņas biku mūsu vecmeistarus - Rozentālu - vai nav jocīgi?Citiem droši vien tā neliksies

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2018. gada 24. aprīlis, 17:43:36 »
tās lupīnes ir no tiem laikiem, kad  man kaut kā vienmēr sanāca tādi zemes toņu darbi. Nekā nevarēju dabūt krāsainību, sauli, siltumu... Vienalga ko iesāku, viss beidzās ar  zaļganiem, pelēkiem, brūniem un pasteļa toņiem. Krāsas redzu, bet kā tās parādīt lai nelec ārā no konteksta nevarēju saprast. Līdz beidzot ir internets un visas tās iespējas kaut ko nebūt uzzināt. Izrādās, ka ar kaut kāda toņa  nelielu akcentu var likt darbam iezaigoties. Nu līdz tam vēl ļoti tālu, un tagad tieši tas etaps, ka jāsāk visu no jauna, tikai ar citām krāsām. Un ja biju pieradusi to tumsu līdzsvarot, tagad jāpiestrādā pie tā lai visu krāsu spektru uz otas gala saturēt. Principā jau man tikai viens mērķis - dabūt to līmeni, kad, ja nu pēkšņi rodas iekāriens ko īpašu sev uzgleznot, lai es zinātu kā to dabūt gatavu. Gribu kalnus, gribās jūru, gribās kaut ko no tām fantastiskām Visuma foto ( neprotu, nezinu kā un pat nevaru iedomāties). Bet sapņot var, vai ne?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2018. gada 24. aprīlis, 21:23:14 »
Olguci, voblas tiešām labas. Un šīs pēdējās glezniņas arī. Bet vispār daudz strādājusi esi, tik jāpieslīpē. Apskaužama entuziaste esi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2018. gada 08. maijs, 01:42:28 »
iemēģināju jūru... trīs dienas mocīju. Bet vienalga neesmu droša. viss saputrojās. Gaišais - tumšais... vienalga nesaprotu kā tur viss notiek.  it kā jo tālāk, jo gaišāk. Tai pašā laikā, ja gribi priekšmetu pietuvināt, to izceļ ar gaišāku toni. Nu dievs ar viņu. Te es vienkārši studēju kā jūras vilnim gaismas spīd cauri

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2018. gada 08. maijs, 06:19:09 »
Fantastisks tas vilnis. Man ļoti patīk.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2018. gada 08. maijs, 08:33:46 »
Vilnis burvīgs, fantastiskas krāsas, taču tik liels pie krasta dabā diez vai būs. Ja nu neliels cunami. :) Mākoņi labi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2018. gada 08. maijs, 08:40:20 »
Jāāāā, jūrja izcili smuka. Mani pagrāba. Ja šitā "studē'', tad galā sanāk dižs Leonardo!
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #29 : 2018. gada 08. maijs, 10:01:05 »
Ne, nu es  Youtube mācību stundu noskatījos... Tur tas pasniedzējs pusotru stundu rādīja un stāstīja  par krāsu pārējām , kā tās savienot un kāpēc tieši tādas. ( visu pierakstīju) Droši vien viņam bija cits audekla formāts, tāpēc tas vilnis tik liels. Cik atceros, pie mums saulainā laikā tik lieli nemēdz būt. Tas man arī bija ienācis prātā. Varbūt tos akmeņus vajadzēja lielākus, tad komplektā tas neliktos tik liels, bet man viņi nebija tik svarīgi. Beigās, protams, tas pasniedzējs piedāvāja parakstīties un pirkt vēl meistara klases ar jūras pindzelēšanas variantiem. Bet es neko nepērku internetā (ja neskaita mašīnas apdrošināšanu) un tik traki jau es viņu negribu studēt. galvenais, ka pamati ir zināmi... ;o))