Autors Tēma: NA troļļi  (Lasīts 4661 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Andžons

• Viesi
NA troļļi
« : 2018. gada 23. aprīlis, 22:08:40 »
Šodien es neuzmanības pēc uzskreju virsu NA trollim. Man ir tā kā, man ar ļoti patīk apsmiet mazākumus. Nacistiskos, nacionālos, seksuālos utt mazākumus. :) Un seksuālos mazākumus labi var izņirgt izmantojot NA līdzjutējus, bet šodien saruna ievirzījās negaidītā gultnē, un es dabūju atgādinājumu kāpēc man NA nav pie sirds.
Proti, mēs izrunājāmies ka divi jaunie saraksti ir varavīksnes (LGTB)  atbalstītāji, bet saruna ievirzījās tēmā par "Piešķirsim nepilsoņiem balsstiesības pašvaldību vēlēšanās, kā tas ir izdarīts Igaunijā un kā tas ir pieejams citu ES valstu piederīgajiem, kas pastāvīgi uzturas Latvijā."   Un šeit saruna novirzījās uz seno labo genocīdu (ko veikusi padomju vara Latvijā), un "nepilsoņa statuss" cilvēkam ir pietiekams, lai viņu vainotu pie visiem padomju noziegumiem. Nu formāli tā tas nav, bet tā vietā lai iedziļinātos apstākļos NA trollis ieņēma pozīciju, - "paskaties spogulī, neonacist", kā to klasiski dara žīdi kad runa iet par holokaustu.  Viņu pilnīgi neaizkustina mans arguments, vai viņš grasās nākotnē "gausties par padomju genocīdu" vai dzīvot (risināt nepilsoņu problēmu) - atbilde bija tikai viena - spogulis un neonacists.
Tāda nostāja man atgādināja personisko koncepciju par pašapspiestības režīmu, jo latvieši ļoti labi prot dzīvot apspiestās diasporās. Cīnīties pret ārējās informācijas ieplūšanu, un turpināt pielūgt vecās "neapšaubāmās patiesībās".  Bet, manuprāt, tam nav nekādas nākotnes - politika pielīdzināma eža kažociņa pasakai, kamēr tev kāds neieceļ karietē nekas nenotiek, tu paliec knīpa, kas valkā  eža kažociņu. Un es noteikti nenovēlu to Latvijai!
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 23. aprīlis, 22:10:59 no Spārka »

Atslēdzies ana

Re: NA troļļi
« Atbilde #1 : 2018. gada 23. aprīlis, 22:23:53 »
...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2018. gada 23. aprīlis, 22:26:56 »
Man ir tā kā, man ar ļoti patīk apsmiet mazākumus. Nacistiskos, nacionālos, seksuālos utt mazākumus. :)
Iesaku pārlasīt Noteikumus 3.6.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 23. aprīlis, 22:28:43 »
Tas ir mūsu Andžons :rat:

Atslēdzies dip

« Atbilde #4 : 2018. gada 23. aprīlis, 22:38:13 »
Man ir tā kā, man ar ļoti patīk apsmiet mazākumus (c)...

...kreiļus, vasarraibumainos, vecpuišus, plikgalvjus, bārdaiņus, latviešus (pasaules mērogā). Plašs darbības lauks.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2018. gada 23. aprīlis, 22:50:53 »
Runājot par nepilsoņa statusu - uzskatu to par mākslīgi uzpūstu problēmu. Nepilsoņiem pašiem patīk būt nepilsoņiem un tajā pašā laikā gausties par savu apbižotību. Ir visas iespējas iegūt tiklab Latvijas, kā Krievijas vai kādu citu pilsonību, bijusi tikai gribēšana. Bērnam vispār pietiek tikai ar vecāku iesniegumu. Bet viņiem jau nevajag, jo ir labi tāpat. Uz Krieviju bez vīzas var braukāt, kas vainas?
Kāpēc gan šiem cilvēkiem, kam pēc Latvijas pilsonības nav nekādas vēlēšanās, tā būtu jāmet pakaļ?! Un vēlēšanu tiesības jāpiešķir? Pat pašvaldību - Nē!
Bet ko, manuprāt, valstij sen jau nu vajadzēja izdarīt - pārtraukt nepilsoņu atražošanu - noteikt, ka jaundzimušajiem bērniem nepilsoņa statuss vairs netiek piešķirts, lai vecāki kārto pilsonību, kādu grib, bet pilsonību.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2018. gada 23. aprīlis, 22:57:21 »
A apbižotie visādi "mazākumi" varētu ar savu "mazākumismu" nenāsāties apkārt kā ar karogu un nesaukāt "vairākumu" par -fobiem, tad varbūt arī attieksme būtu cita.

Andžons

• Viesi
« Atbilde #7 : 2018. gada 23. aprīlis, 23:05:50 »
Runājot par nepilsoņa statusu - uzskatu to par mākslīgi uzpūstu problēmu.

Es Tev piekrītu , bet no otra gala - nevajadzēja to unikālo tiesību stāvokli 90 gada ieviest, ja nespējat tikt galā. Tā koncepcija ir necilvēciska un aparteīdiska. Tiesiskās Eiropas valstīs tas nekur nav pieņemams.  Es Tev pilnība piekrītu, mums to ļauj darīt tikai lai ieriebtu Krievijai un viss. Latvijas starpetniskas attiecības tas tikai grauj un bojā.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #8 : 2018. gada 24. aprīlis, 01:41:20 »
Andžon, lasu un domāju - itkā saprātīga būtne, bet te šis:
Man ir tā kā, man ar ļoti patīk apsmiet mazākumus. Nacistiskos, nacionālos, seksuālos utt mazākumus.
Patiesībā jau tas nav tas, ar ko lepoties. Es arī mēdzu izklaidēties dzenot kādu izmisumā Facebook, bet izvēlos tādus, kas ir manā svara kategorijā, vai virs tā, bet runā pilnīgas muļķības, nevis cilvēkus, kas ir īpaši tikai ar to, ka ir minoritātes, turklāt daru to ar pārbaudītiem argumentiem, tā, lai būtu pārliecināta, ka es nerunāju muļķības. Viens no maniem šā brīža favorītiem ir Valdis Kalnozols (Sāk jau apnikt patiesībā, jo palēnām rodas aizdomas, ka viņam ar psihi ir vairāk problēmu, kā tikai sievas žvetēšana, bet slimos aiztikt ir zem mana goda). Izmantot argumentus, par kuriem pats esi kursā, ka tie ir nevalīdi, tas ir vēl vairāk WTF, ja godīgi. Neesi apsvēris domu kaut ko darīt ar savu pašapziņu, ja ir tāda vajadzība pašapliecināties uz mazākumu?
Par nepilsoņiem, tur ir tāda interesanta lieta. Tie cilvēki ir dzimuši un auguši LV un lielāko daļu no pilsonības attur vien tas, ka bez tās var izdevīgāk braukāt uz Krieviju pie vecmāmiņām, kas, esot LV pilsonim, būtu grūti un dārgi. Ja lietās iedziļinās pēc būtības, sanāk, ka Tu tur esi sarunājis kaudzi muļķību un pats tagad ar to lepojies. OK, tā spoguļa kladzināšana arī neliecina par spēcīgu oponentu, bet, lasot to, ko raksti, nākas secināt, ka tāds tādu satika.

« Atbilde #9 : 2018. gada 24. aprīlis, 10:23:24 »
opā, man kaut kā bija licies, ka lai nu kas, bet Andžons gan būs nacionāli noskaņots, bet še tev!  - viņš, izrādās, nepilsoņu tiesības aizstāv... 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2018. gada 24. aprīlis, 13:54:16 »
Es Tev piekrītu , bet no otra gala - nevajadzēja to unikālo tiesību stāvokli 90 gada ieviest, ja nespējat tikt galā. Tā koncepcija ir necilvēciska un aparteīdiska. Tiesiskās Eiropas valstīs tas nekur nav pieņemams.  Es Tev pilnība piekrītu, mums to ļauj darīt tikai lai ieriebtu Krievijai un viss. Latvijas starpetniskas attiecības tas tikai grauj un bojā.

vajadzēja ieviest, bet nevarēja paredzēt, ka cilvēkiem šis statuss būs izdevīgs, pat 2 kārt izdevīgs - lai varētu braukāt uz Krieviju pie radiem un vienlaikus dzīvotu latvijā un vaidētu par "apspiešanu". Bija jau sagatavots likumprojekts par autom,ātisku pilsonības piešķiršanu visiem LV dzimušajiem, bet NA to izšūpoja...

Savukārt tiesiskās Eiropas valstis varētu pastāvēt maliņā un nokaunēties par to, ka 1945. gadā  neatkarīgo Latviju (līdz 1940. [/size]gadam), Tautu Savienības (tagad ANO) locekli atdeva Krievijai...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2018. gada 24. aprīlis, 18:29:23 »
Krievijas krievi, palasot "latvijcu" tekstus tajā pašā sejas grāmatā, saka, ka viņi ļoti saprotot, kāpēc visiem nepiešķīra pilsonību. Lēmums tālredzīgs.
Kāds būtu referenduma par valsts valodu rezultāts, ja visiem būtu balstiesības?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2018. gada 24. aprīlis, 20:07:49 »
Brīnos, ka cilvēks, kas interesējas par politiku, tomēr ir tik nezinošs un nesaprotošs par situāciju pilsonības jautājumā. Esmu Tevī vīlusies, turēju tomēr par drusku gudrāku.
Nepilsoņu jautājums ir neaktuāls pašiem nepilsoņiem, jo brīva griba, Eiropa, Krievija vai citas valstis. Katrai savi likumi, un neviens neuzspiež savu pilsonību, taču, ja vēlas, visu var iegūt, izpildot attiecīgās valsts prasības.
Šo nepilsoņu jautājumu vēl varbūt savos mītiņos cilā Ušakovs vai Krievija, lai parādītu savu tautiešu grūto stāvokli. Pagājušais gadsimts, Andžoniņ.
Bet tagad ir izvēle. Un jaunieši ir pilsoņi, vismaz saprātīgā daļa, jo skatās Eiropas virzienā, domā par nākotni. Tagad var doties, kur acis rāda (strādāt vai mācīties) un tā arī dara. Pēc tam var pieņemt kaut Īrijas pilsonību (protams, izpildot valsts uzliktos nosacījumus).
Vecākā paaudze arī pēc izvēles, vecmāmiņas faktors vai kas, katram savi iemesli.
Starp citu, tādi, kas ieprecējušies te, sakarīgi cilvēki labprāt iet to ceļu, lai pieņemtu pilsonību. Kamēr tie, kas mūžu te nodzīvojuši, nu dažādi, tā viņu izvēle.
Bet Tavi muļķīgie spriedumi ir satriecoši, tagad neticēšu arī Taviem rakstiem par Sīriju (Sīrijs jautājumos neorientējos), jo redzu, ka Tev nav pietiekamas loģikas, ne analītisko spēju.
Par seksuālās minoritātes apņirgšanu. Pēc šā teksta apsveru domu, vai tik Tu neesi latentais gejs. Nekautrējies, nāc ārā no skapja.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2018. gada 24. aprīlis, 20:34:17 »

vajadzēja ieviest, bet nevarēja paredzēt, ka cilvēkiem šis statuss būs izdevīgs, pat 2 kārt izdevīgs - lai varētu braukāt uz Krieviju pie radiem un vienlaikus dzīvotu latvijā un vaidētu par "apspiešanu". Bija jau sagatavots likumprojekts par autom,ātisku pilsonības piešķiršanu visiem LV dzimušajiem, bet NA to izšūpoja...

Savukārt tiesiskās Eiropas valstis varētu pastāvēt maliņā un nokaunēties par to, ka 1945. gadā  neatkarīgo Latviju (līdz 1940. gadam), Tautu Savienības (tagad ANO) locekli atdeva Krievijai...
.

Tas būtu vājprāts, ja tas likumprojekts tiktu pieņemts. Paldies NA

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2018. gada 24. aprīlis, 20:44:18 »
Par seksuālās minoritātes apņirgšanu. Pēc šā teksta apsveru domu, vai tik Tu neesi latentais gejs. Nekautrējies, nāc ārā no skapja.
Ek, jau gribēju plusiņu tam garajam postam pielikt, jo par (ne)pilsonību labi pateikts, bet šitā pēdējā rindkopa atsita visu vēlēšanos.

Jo - paskaties uz mani - esmu ne tikai latentā lesbiete, bet arī latentā zoofīle, pedofīle, nekrofīle un seksuālais maniaks - slepkava. Pēc tavas loģikas.