Autors Tēma: Cilvēks un dzimums  (Lasīts 10179 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Cilvēks un dzimums
« : 2018. gada 28. aprīlis, 19:13:32 »
Sievietes var valdīt, ja no mazotnes tiek tam gatavotas...nevar par valdnieci ielikt augstdzimušu jaunkundzi, kura audzināta, lai būtu laba sieva...nu, tur tie 3 k...
Zviedru karali Kristīnu no mazotnes audzināja kā zēnu - paukošana, jāšana ar zirgu, militārās spēles utt...nekādas kleitas, bet bikses un cīņa!
...tas arī pierāda, ka homoseksualitāte ir ieaudzināma...Kristīna cīnījās ar puišiem no mazotnes, tika audzināta nekad nepadoties viņiem un te pēkšņi prasība - gulies apakšā un pakļaujies!

Nakat, un puikas par karaļiem nav jāaudzina? Nu tas pats - paukošana, jāšana, militārās zināšanas utt.? Puiciskas meitenes ir lezbietes? Un mūsdienās tak pastāv vienlīdzība, meitenes ar puišiem kopā sporto un sacenšas, džudo treniņos, piemēram, meitenes cīnās ar puišiem. Tas nebūt viņas nepadara par lezbietēm.

Atslēdzies tuk

Re: Cilvēks un dzimums
« Atbilde #1 : 2018. gada 28. aprīlis, 19:21:09 »
Oi, man puikam skolā mācīja šūt krustdūrienā un arī ko tamborēt lika... tamborēt
puisim pretstatā man pat šķita aizraujoša nodarbe... Hmmm... :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2018. gada 28. aprīlis, 22:40:02 »
Oi, man puikam skolā mācīja šūt krustdūrienā un arī ko tamborēt lika... tamborēt
puisim pretstatā man pat šķita aizraujoša nodarbe... Hmmm... :D
tas par maz...vajadzēja puiku no mazām dienām tērpt TIKAI kleitās un audzēt bizes, nelaist pie zēniem futbolu spēlēt...

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 28. aprīlis, 23:53:48 »
 :thinking: :fubar:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2018. gada 29. aprīlis, 00:05:02 »
tas par maz...vajadzēja puiku no mazām dienām tērpt TIKAI kleitās un audzēt bizes, nelaist pie zēniem futbolu spēlēt...

Un kas tad būtu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2018. gada 29. aprīlis, 00:09:21 »
Un kas tad būtu?
Nakatprāt smadzenes pārstādītas... ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2018. gada 29. aprīlis, 00:11:17 »
Bizes un ondulēti mati vai parūkas savulaik bija, zeķbiksēs staigāja, skotiem pat svārciņi ir, un kas no tā?
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 29. aprīlis, 00:18:37 no Broņa »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 29. aprīlis, 22:38:17 »
Nakatprāt smadzenes pārstādītas... ;)
jā, pārstādītas....17.gs. sievietes nevalkāja bikses - ok, tagad tā ir norma....ja visi veči valkā parūkas un zeķubikses - tà ir norma tajos laikos, tāpat ir norma skotiem valkāt svàrkus - visi skoti tà dara...bet 17.gs. audzināt meiteni biksēs un paukojot - tā nav norma...
Tas būtu, ja Tuk kundze savu puiku no mazas bērnības audzinātu kā meiteni - tikai kleitas un meiteņu padarīšanas, kas mūsdienās ir daudz grūtāk ...toreiz meitenes un puikas bija no§ķirti, līdz ar to dzimumu audzināšanai daudz lielāka ietekme...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2018. gada 29. aprīlis, 22:49:28 »

Tas būtu, ja Tuk kundze savu puiku no mazas bērnības audzinātu kā meiteni - tikai kleitas un meiteņu padarīšanas, kas mūsdienās ir daudz grūtāk ...toreiz meitenes un puikas bija no§ķirti, līdz ar to dzimumu audzināšanai daudz lielāka ietekme...

Nuja, tad puiks Tukkundzei dzemdētu mazbērniņus, būtu jauki, kā man tas ātrāk prātā neienāca! :D :D :D
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 29. aprīlis, 22:57:25 no tuk »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2018. gada 29. aprīlis, 22:51:08 »
Ne īsti par tēmu (neapvainošos, ja Nakats izdzēsīs).
Apsveicu, godātie līdzpilsoņi! Ar toleranci pret visādiem "ono" rietumu pasaulē esam aizbraukuši nu jau lielākās auzās.
Ir informācija, ka Starptautiskā OLimpiskā komiteja turpmāk atsevišķās vieglatlētikas disciplīnās sprotistus dalīs sievietēs un vīriešos ... pēc testosterona līmeņa asinīs. :) To biš, dzimumorgāni vairs neskaitās. :) Vēlreiz apsveicu! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #10 : 2018. gada 29. aprīlis, 22:58:40 »
Zigi, ja atmiņa mani neviļ, tad ir bijuši precedenti, ka sievietei ir anulēts rezultāts sacensībās, jo pēc analīzēm viņa "nav sieviete"... Tagad gan konkrēti neatceros, kas un kā, bet tavs posts "uzrušināja atmiņas", ka kaut kas tāds kādreiz tika lasīts..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2018. gada 29. aprīlis, 22:59:53 »
Tas dēļ lietotās ķīmijas, hormonpreperātiem.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2018. gada 29. aprīlis, 23:02:06 »
Ne īsti par tēmu (neapvainošos, ja Nakats izdzēsīs).
Apsveicu, godātie līdzpilsoņi! Ar toleranci pret visādiem "ono" rietumu pasaulē esam aizbraukuši nu jau lielākās auzās.
Ir informācija, ka Starptautiskā OLimpiskā komiteja turpmāk atsevišķās vieglatlētikas disciplīnās sprotistus dalīs sievietēs un vīriešos ... pēc testosterona līmeņa asinīs. :) To biš, dzimumorgāni vairs neskaitās. :) Vēlreiz apsveicu! :)
Zigi, un Tev tiešām tas baigais brīnums, ka attiecīgu dzimumorgānu esamība vien nenosaka dzimumu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2018. gada 29. aprīlis, 23:03:01 »
Smieklīgākais, ka cilvēkam dzimums, iznāk, mainīsies vairākas reizes dzīves laikā. :) Piedzima tipa meitene (neesmu mediķis - precīzi nepateikšu, bet hormonu ta' vēl nav!) Tad SOK pēc laika paziņos, ka ir vīrietis!!! Kā ir, kad iestājas vecums? Ir vēl tie hormoni vai nav? Ja nav, - atkal sieviete! :) :) :) Nez', nāksies laikam pierast! :) :) :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2018. gada 29. aprīlis, 23:05:55 »
Zigi, un Tev tiešām tas baigais brīnums, ka attiecīgu dzimumorgānu esamība vien nenosaka dzimumu?
Nē, brīnos es par ko citu. Par to, ka tagad, pēc vairākiem tūstošiem gadu civilizācijas eksistences, pēkšņi ir savajadzējies meklēt davienalgakur definīciju jēdzieniem "sieviete", "vīrietis". Bet cilvēki savā darbībā taču nekad neapstājas pie sasniegtā (vēsture to rāda). Jautajums tikai, kuri būs nākošie jēdzieni, kuriem savajadzēsies konkretizēt definīcijas? Nu, varbūt bērniem tiks dotas tiesības pašiem izvēlēties māti un tēvu? Vai trīs mammas un nevienu tēvu, ja tā gribēsies? Nu, vai otrādi. Broņas sīcis vienā dienā atnāks un paziņos, ka Broņa no 1. jūnija viņam vairs nekas nav, - līgumu par maternitāti/paternitāti ar kādu citu noslēdzis, jo tam ir naudas vairāk, - var saviem sīčiem nopirkt to, ko Broņa nevar, to biš, - izdevīgāk ir būt Klaudijas tantes un Ojāronkuļa bērnam. :)  Vai Klaudijas tante un Asnātes tante būs mammas, bet Ojāronkulis - tēvs. :)