Autors Tēma: Cilvēks un dzimums  (Lasīts 10156 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Cilvēks un dzimums
« Atbilde #60 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:02:13 »
Kkā aizdomājos... kādu meldiņu Zigfrīds vilktu, ja atrastos ne vairākuma,
bet mazākuma daļā?
Es saprotu un apzinos, ka katram mazākumam ir hroniskas ar mazskaitlīgumu saistītas problēmas, iespējams, - ne tikai, bet demokrātija, kā jau teicu, nozīmē to, ka vairākums raksta likumus savās interesēs, nevis kkādi iznireļi diktē, kā vairākumam būs dzīvot.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #61 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:04:29 »
Zigfrīd, iedomājies situāciju - Tavai sievai briesmīgi patīk rakt. Un labi padodas. Tu viņāi aizliegtu, jo rakšana nav sieviešu darbs?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #62 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:05:55 »
Tagad prasu par Kristīnu :P

Lùdzu noskaties somu režisora filmu "The Girl King" (2015)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #63 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:06:44 »
Cilvēku uz pasaules par daudz...
Kkādi aprēķini šī apgalvojuma pamatā arī ir? Vai tikai kārtējais kādam izdevīgais mīts? Cilvēku par daudz? Sibīrijas plašumi - gandrīz tukši. Austrālijas vidiene, cik zinu, - tāpat. Tiešām par daudz?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #64 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:11:06 »
Lùdzu noskaties somu režisora filmu "The Girl King" (2015)

Es filmām īsti neuzticos. Bet es meklēju pierādījumus Tavam apgalvojumam, ka viņa tika izaudzināta par lezbieti

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #65 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:11:15 »
rezignēti noskatās, kā Zigfrīds cepas. Jo liekas, ka bezjēdzīgi un tikai teorētiski ;)
Redzi, zigfrids cepas, iespējams, arī tāpēc, lai Minnei pēc šīs diskusijas būtu, ko atbildēt tiem, kuri aģitē par to, ka .... Lai būtu, ko atbildēt, - pamatoti, vērā ņemami un tā, ka argumentus vienkārši ignorēt, piekarot birku "Uzskatos par gadsimtu atpalikusi muļķe" nevarētu. Pie viena (runājot par konkrēto brīdi) tā ir atbilde uz Tuk jautājumu, kā tad zigfrids rīkojas?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #66 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:13:27 »
Zigfrīd, iedomājies situāciju - Tavai sievai briesmīgi patīk rakt. Un labi padodas. Tu viņāi aizliegtu, jo rakšana nav sieviešu darbs?
Un, ja manai sievai patīk miltu maisus staipīt? Viņa man pēc piecu gadu ikdienas darba veselīgu sīci piedzemdēt varēs?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:14:30 »
Viss kārtībā, - mani apdraud, - es rīkojos.

Tā arī nesapratu kā tad Tu rīkojies???

Atslēdzies tuk

« Atbilde #68 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:19:05 »
Redzi, zigfrids cepas, iespējams, arī tāpēc, lai Minnei pēc šīs diskusijas būtu, ko atbildēt tiem, kuri aģitē par to, ka .... Lai būtu, ko atbildēt, - pamatoti, vērā ņemami un tā, ka argumentus vienkārši ignorēt, piekarot birku "Uzskatos par gadsimtu atpalikusi muļķe" nevarētu. Pie viena (runājot par konkrēto brīdi) tā ir atbilde uz Tuk jautājumu, kā tad zigfrids rīkojas?

Ā, tagad sapratu :D Nu rīkojies, rīkojies :D : D : D
Tu tāpat kā tas “mazākums“ rīkojies :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:19:23 »
... un vēlreiz par demokrātiju (vairākuma varu).
Nez' kāpēc ar argumentu "Jūsu ir par maz" valsts nefinansē mošejas būvniecību Rīgā, utml. (citu "mazākumu" aktivitātes)? Toties kurš maksā algu tiem simtiem policistu, kuri ikreizi apsargā praidistus? Pēc vienkāršas analoģijas - valsts attieksme pret citiem mazākumiem ir "par savu naudu - laipni lūgti - dariet visu, kas nav pret likumiem." Nu, bet vai LGBT organizācijas maksā? Par Vērmaņdārza nomu ... Algas un virssundas tiem pašiem policistiem ... Par sabiedriskā transporta dīkstāvēm ...? Nu, es saprotu tā ka, ja nemaksā, tad praids ir tādas pašas valstiskas nozīmības pasākums kā Dziesmu un deju svētki? Kādā sakarā, atļausiet jautāt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #70 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:19:30 »
Kkādi aprēķini šī apgalvojuma pamatā arī ir? Vai tikai kārtējais kādam izdevīgais mīts? Cilvēku par daudz? Sibīrijas plašumi - gandrīz tukši. Austrālijas vidiene, cik zinu, - tāpat. Tiešām par daudz?
vietas pietiek....bet cilvēks ir alkatīgs un savu iegribu apmierināšanai patērē resursus un taisa atkritumus....jo vairāk cilvēku, jo lielākas klimata pārmaiņas un lielāki atkritumu kalni...tas gan ir sarēķināts - ja visa cilvēce atsakās no gaļas ēšanas, tad klimats ir glābts....bet tas nenotiks, jo cilvēks ir rijīgs

Atslēdzies Minne

« Atbilde #71 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:25:12 »
... un vēlreiz par demokrātiju (vairākuma varu).
Nez' kāpēc ar argumentu "Jūsu ir par maz" valsts nefinansē mošejas būvniecību Rīgā, utml. (citu "mazākumu" aktivitātes)? Toties kurš maksā algu tiem simtiem policistu, kuri ikreizi apsargā praidistus? Pēc vienkāršas analoģijas - valsts attieksme pret citiem mazākumiem ir "par savu naudu - laipni lūgti - dariet visu, kas nav pret likumiem." Nu, bet vai LGBT organizācijas maksā? Par Vērmaņdārza nomu ... Algas un virssundas tiem pašiem policistiem ... Par sabiedriskā transporta dīkstāvēm ...? Nu, es saprotu tā ka, ja nemaksā, tad praids ir tādas pašas valstiskas nozīmības pasākums kā Dziesmu un deju svētki? Kādā sakarā, atļausiet jautāt?

Nez kas būs ar 9.maiju, Saskaņu un Ušakovu?  :just_popcorn:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #72 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:25:18 »
Kādā sakarā lai valsts finansētu kādu tur mošeju,  baznīca ir atdalīta no valsts.
Ko vēl negribēsi!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #73 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:29:08 »
vietas pietiek....bet cilvēks ir alkatīgs un savu iegribu apmierināšanai patērē resursus un taisa atkritumus....jo vairāk cilvēku, jo lielākas klimata pārmaiņas un lielāki atkritumu kalni...tas gan ir sarēķināts - ja visa cilvēce atsakās no gaļas ēšanas, tad klimats ir glābts....bet tas nenotiks, jo cilvēks ir rijīgs
Nu, redzi, Nakat! Tātad problēma ir nevis skaitā, bet dzīveseidā, bet to atzīt nav izdevīgi. :) Kā vienmēr. Tieši tāpat smieklīga ir cīņa pret CO2 izmešiem. Nezāģējiet mežus, godātie kungi, tādos apjomos, lai saražotu sūdīgas kvalitātes preces, kuru dzīves cikls ir 6 (vai cik tur) mēneši, un fotosintēzes process problēmu atrisinās bez jūsu finansējuma un pastulbās pieejas šim jautājumam!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #74 : 2018. gada 30. aprīlis, 22:30:25 »
Kādā sakarā lai valsts finansētu kādu tur mošeju,  baznīca ir atdalīta no valsts.
Ko vēl negribēsi!
Es precīzi par to pašu. Bet - par citu mazākumu - praidistiem. Kādā sakarā valsts maksā algas un piemaksas policistiem, kuri apsargā praidu?