Autors Tēma: Eirovīzijas prognozes  (Lasīts 4493 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Eirovīzijas prognozes
« Atbilde #15 : 2018. gada 11. maijs, 11:09:04 »
Bet tad taču var apzināti piesaistīt no jebkurienes labus dziedātājus un komponistus,
 ja tā  uzvara tik būtiska... nevis pēc tam sūkstīties - atkal nekā, nesaprata, nenovērtēja...
Nav tak jābāzējas vien uz vietējiem resursiem, nu kaut no “Mozambikas“.
tas maksā lielu naudu, kuras LTV nav...bagātās tv, kā ,piemēram, krievu - regulāri pērk eirovīzijas dziesmu no labākajiem angļu, zviedru komponistiem...arī azerbaidžāņi un kas vēl tur...dziesma maksā , kā dzirdēts ap 100 kilo € un nav jau garantijas, ka uzvarēs, bet top5 parasti jau ir...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2018. gada 11. maijs, 11:21:29 »
Nu, skaidrs, paldies :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2018. gada 11. maijs, 11:58:06 »
Visvairāk skatoties Eirovīziju man riebjas mūsējo komentāri, vārās visu laiku, kaut kādas stulbas piezīmes, dažkārt pat īsti dziesmas nevar saklausīt, taisa tirgu - kura valsts, kādā sakarā citus atbalstīs. Katru gadu viens un tas pats. Tāpēc man vairāk pusfināli patīk, vispirms jau tāpēc, ka var visas valstis paskatīties, otrkārt mazāk tos tizleņus jāklausās. Galu galā tik daudz cilvēku skatās to Eirovīziju ne jau tāpēc, lai dzirdētu, to divu muļķu viedokli.
Bet par Latvijas kandidātu atlasi... nu ja nav ko sūtīt - nesūtiet. Galvenais, ir balsis, ir interesanti dziedātāji - nav dziesmu. Vai tiešām, tik sarežģīti noskatīties pēdējo 10 gadu uzvarētājus un saprast, kas parauj skatītājus. Un nav jau gluži, ka uzvar tikai tie, par kuriem balso kaimiņi. Vienalga uzvarēs tas gabals, kurš paliek atmiņā un piesaista sirdis.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2018. gada 11. maijs, 21:28:33 »
Valters Frīdenbergs cīnās ar vēzi ( veiksmi!), un šogad PIRMO reizi komentē Toms Grēviņš....neredzu īpašas atšķirības...tas pats stils....un līdz britu BBC  (??) komentētājam nevelk, kurš burtiski apdir@ visus dalībniekus visas dziesmas laikā un briti ir kaifā...ko tā resnā govs uzvilka kleitu ar tàdu šķēlumu, laikam grib iepatikties producentam utt....visa komentēšana par jebkuru dzieātāju balstās uz apdir@anu - tas zviedrs uzvilcis spīdīgas bikses, laikam pēc konceeta uz geju bāru utt....un viss ar angļu humoru, man te sanāk plakanii, bet apceļ visus un angļi esot sajūsmā...fvzin, neesmu brits :)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #19 : 2018. gada 11. maijs, 21:47:28 »
Nakata knga komentārs man lika atcerēties, ka arī es nesaprotu angļu humoru. Vispār jau, ja godīgi, ne tikai nesaprotu, bet man tas vienkārši riebjas... Pat ieskaitot slavenības, piemēram, misteru Bīnu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2018. gada 11. maijs, 22:02:34 »
Šķiet vienīgais kuru neizprotu ir somu :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #21 : 2018. gada 11. maijs, 22:11:41 »
Agrāk Eirovīziju skatījos, pateicoties Streipa komentēšanai. Šie divi (dažreiz 3 - ja Kaža pievienojas) ir pilnīgi nebaudāmi. Atsit visu vēlmi skatīties. Domāju, ka ne Eirovīzija, ne es no tā neko nezaudēsim :smoker:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2018. gada 11. maijs, 22:22:20 »
Tuk, kurā tur gadā Reiniks ar savu dziesmu piedalījās Īrijas nacionālajā atlasē. Dziedāja viena meitene, neatceros, kā sauca. Dziesma, ja nemaldos 2. vietā palika. Ja uzvarētu, Īrija piedalītos Eirovīzijā ar Reinika dziesmu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2018. gada 11. maijs, 22:27:00 »
Agrāk Eirovīziju skatījos, pateicoties Streipa komentēšanai. Šie divi (dažreiz 3 - ja Kaža pievienojas) ir pilnīgi nebaudāmi. Atsit visu vēlmi skatīties. Domāju, ka ne Eirovīzija, ne es no tā neko nezaudēsim :smoker:
beidz smēķēt ...pretīgi!   :veee:

Atslēdzies dip

« Atbilde #24 : 2018. gada 11. maijs, 22:29:56 »
beidz smēķēt ...pretīgi!   :veee:

Tieši kas ir pretīgi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2018. gada 11. maijs, 22:42:25 »
Nakatam nepatīk, ka sievietes smēķē.

Atslēdzies dip

« Atbilde #26 : 2018. gada 11. maijs, 22:43:30 »
Nakatam nepatīk, ka sievietes smēķē.

:rat:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2018. gada 11. maijs, 22:51:22 »
Tuk, kurā tur gadā Reiniks ar savu dziesmu piedalījās Īrijas nacionālajā atlasē. Dziedāja viena meitene, neatceros, kā sauca. Dziesma, ja nemaldos 2. vietā palika. Ja uzvarētu, Īrija piedalītos Eirovīzijā ar Reinika dziesmu.

Broņa, tak jau rakstīju ka sapratu to sistēmu, mani jau apgaismoja :)
Kaut vienalga man šķiet dīvaina tā valstu uzsvēršana, ja būtisks ne talantu resurss valstī,
 bet naudas daudzums....

Jau teicu, pasākumam īpaši nesekoju, nefanoju, pārsvarā vienalga kas un kā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #28 : 2018. gada 11. maijs, 23:16:17 »

Broņa, tak jau rakstīju ka sapratu to sistēmu, mani jau apgaismoja :)
Kaut vienalga man šķiet dīvaina tā valstu uzsvēršana, ja būtisks ne talantu resurss valstī,
 bet naudas daudzums....

Jau teicu, pasākumam īpaši nesekoju, nefanoju, pārsvarā vienalga kas un kā...
es nesekoju Eiropas parlamentam, tāpēc vienīgais pasākums, kur izjūtu to Eiropas kopību un atšķirību ir eirovīzija...lūk, tad redzu par 100% cik tad mēs tie draugi esam šai pulciņā....šis konkurss ļauj objektīvāk vērot to sistēmu, kas saucas ES un pluss vēl krievi, moldāvi utt...
Tas ļauj skaidri visu saskatīt! ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2018. gada 12. maijs, 00:05:53 »
mhm Austrālja jo īpaši dod to Eiropas kopības sajūtu :)