Autors Tēma: Eirovīzijas prognozes  (Lasīts 4467 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Re: Eirovīzijas prognozes
« Atbilde #30 : 2018. gada 12. maijs, 17:03:50 »
Tā, pārskrēju ar acīm Eirovīzijas dziesmām. Nav nevienas, kas kustinātu. Tiesa, neesmu dzirdējusi lielās valstis. Nu labi, iztiks bez tām :just_popcorn: Par ko balsosiet? Es nolēmu par Igauniju. Kaimiņi, liela kleita un smuki zobi. Nu - balss jau arī  :smile:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2018. gada 12. maijs, 18:10:58 »
Youtubē pārskrēju abiem pusfināliem pāri. Kustināt laikam neviena tā baigi nekustināja šogad.

Patika Igaunija, Itālija, Ungārija, Lietuvai piedziedājums, Austrijai patīkams tembrs un atbrīvots izpildījums, Vācijai melodija - tas ir tas, ko tagad tā atceros

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2018. gada 12. maijs, 19:08:52 »
vajadzētu par Lietuvu -viņi nav vinnējuši nekad

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2018. gada 12. maijs, 19:11:27 »
Pusfinālā viņa brīžam sķībi vilka, bet tas laikam no baigā aizkustinājuma. Sirsnīgi jau bija, nudien

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2018. gada 13. maijs, 01:01:10 »
tā, novēloti noskatījos. Balsošana nav  beigusies.
Patika
Lietuva - ļoti patika
Serbija
Francija
Dānija
Zviedrija
Izraēla
Nīderlandi
Ķipra - 1 vieta?
Itāļi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2018. gada 13. maijs, 01:48:23 »
Man pēc fināla noskatīšanās "nosēdās" austrietis un itāļu puiši.

Fui par rezultātu

Atslēdzies dip

« Atbilde #36 : 2018. gada 13. maijs, 01:53:54 »
Esmu patīkami pārsteigta par zēnu komentēšanu. Tiesa gan, ne visai daudz klausījos.
Ļoti negribēju, ka uzvar Kipra.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2018. gada 13. maijs, 02:01:15 »
Man bija iespēja skatītie stikai Youtube, tā ka nekāda zēnu runāšana netraucēja.

Negribēju ne Kipru, ne Izraelu, biju gatava samierināties pat ar Timberleiku2, bet cerības nepiepildījās. Kaut, protams, apzinājos Eiropas realitāti :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2018. gada 13. maijs, 10:48:30 »
 ...iesmēju par balsošanu, kad somu žūrija neiedeva nevienu punktu igauņiem! :D
kà vienmēr vainīga laikam jau mākslinieku starpà esošà greizsirdība utt...iedomàjos, kā somu žūrijā sēž mūziķi, kuri besās par igauņiem...tiem igauņiem, kuri salīduši somu siltajàs mūzikas biznesa nišàs un konkurē ar vietējiem somiem! :)... tas tik cilvēcīgi un saprotami! :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #39 : 2018. gada 13. maijs, 11:07:15 »
Ja ja ... puikas šoreiz vairāk savaldījās. Vismaz kas pozitīvs ;o)) . Šorīt no visām dziesmām vairāk atmiņā lietuvieši - ļoti sirsnīgi un gaumīgi. Un itāļi, varbūt tāpēc, kā pēdējie un arī tāpēc, kam gan var nepatikt itāļi? Kipra patika pusfinālā, tāds pārsteiguma moments, fināla atkārtojumā jau kaut kā zuda interese. Man kauns, bet praktiski neatceros, kā dziedāja  Austrija, kuru bīdīja saraksta priekšgalā. Par to uzvarētāju Izraēlu - pārliecinoši, profesionāli, spilgti.... ko tur vēl? Pusfinālā un finālā noskatījos un VISS - ne mazākās vēlmes dzirdēt vēl ;o) Nekad nepatika šāda stila dziesmas un šai ziņā nekas nav mainījies. Protams, interesanti, ko viņa vēl dzied... bet varbūt arī ne īpaši. Ļoti gribējās lai uzvar Austrālija - dziesma nepatika, sniegums arī, bet gribās Eirovīziju Austrālija. Lai visi tie tūkstoši līdzjutēju pārslogotu aviolīnijas... tas būtu tāds jauks ekšen ;o)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #40 : 2018. gada 13. maijs, 11:37:43 »
jā - un pavisam aizmirsu- vienreizēji patika tās divas portugāļu fadō dziesmas! tās kuras dziedāja Mariza un kas tur vēl, pirms paša konkursa sākuma.  Vienmēr patika fadō, tās es gatava bezgalīgi klausīties. Vairs nekādu iespaidu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2018. gada 13. maijs, 12:35:47 »
Austrālijā eirovīzija nenotiks, pat ja šie vinnēs...viņiem tad būs iespēja izvēlēties kādu Eiropas pilsētu... Londonu varbūt? ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2018. gada 13. maijs, 13:08:41 »
Čerts!  bet vismaz kādu mirkli varēja pasapņot, vai ne?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2018. gada 13. maijs, 13:43:53 »
Runājot par izraēlietes uzvaru, pieversīšu jūsu uzmanību tam, ka viņai bija 2 vitrīnas ar japàņu "maneki neko" kaķīšiem ! ...vienu tādu turu savā avatarā ar paceltu ķepiņu :)
Lūk, ja kāds par 100% iebrauca tai dziesmas tekstā - neesmu rotaļlieta, varētu izstāstīt savu versiju par maneki-neko klàtesamību viņas šovā! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2018. gada 13. maijs, 13:57:28 »
He, man arī tāds mazmazītiņš porcelāna veiksmes kaķēns ir! :)
Bet stāsti savu versiju...

ps. šķiet nojaušu, kāda būs tā versija... :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 13. maijs, 14:10:10 no tuk »