Autors Tēma: Skudras  (Lasīts 1331 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Skudras
« : 2018. gada 10. maijs, 21:45:45 »
Kā tikt vaļā no skudrām virtuvē? Palikušas pagalam bezkaunīgas. Ir izmēģināti: skudru beramie, skudru mājas, liku medu trauciņā (galīgi garām- sasaucu uz tusiņu arī tuvāko privātmāju skudras).

Atslēdzies tuk

Re: Skudras
« Atbilde #1 : 2018. gada 10. maijs, 22:07:09 »
Man vienreiz sarkanās skudras parādījās verandā, cītīgi sūcu putekļsūcī kamēr beidzās.
Pirms pāris gadiem melnās ar spārniem parādījās hallē, arī cītīgi darbināju putekļsūci kamēr tas uzlidojums izbeidzās, vairāk nav bijušas, tfu,tfu,tfu... Man šķiet, galvenais reaģēt ātri, likt saprast, ka šī nu nebūs tā labā vieta kur dzīvoties...

Tam medum nebija raugs vai boraks jāpievieno?
Vai varbūt tās kādas spešel virtuves skudras?, es par tām āra, parastajām...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2018. gada 11. maijs, 05:01:30 »
Boraks.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 11. maijs, 11:30:17 »
Mums daudzstāvēnē reiz bija tāda problēma. Bija ievācies jauns  dzīvokļu īpašnieks un tad sākās kaut kāds kašmars. Parasti viņas ienāk pa santehnisko tīklu, tur kur no sienas šahtas nāk atzars uz izlietni. Tad ieperinās kādā puķu podā un sāk saimniekot. Vaļā izdevās tikt tikai vienojoties visiem, kas ir saistīti ar konkrēto stāvvadu. Pie manis atnāca kaimiņiene no augšas, teica, ka ir firma, kas nodarbojās ar visādu mājas knišļu iznīdēšanu. Pie viņiem var nopirkt speciālo līdzekli ( tāda plakana apaļa plastikāta piltuve ar kaut kādu  līdzekli iekšā, kas ir pielipināma pie skudru ceļa sākumā), vai es piedalos, un cik man tādu vajadzēs, jo par tām būs  cik tur to latu jāmaksā. Protams, ka piedalījos, pēc nedēļas skudras pazuda un pēc mēneša tās piltuvītes bija jau tukšas. Nekur jau tās skudras nepazuda, redzēju  to midzeni pagrabā, bet dzīvoklī vairs nenāk, jau gadus astoņus nav manītas.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2018. gada 11. maijs, 11:31:51 »
Bet tās tiešām ir āra skudras nevis mājas faraonenes?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 11. maijs, 11:59:37 »
mums bija sīkas , sarkanas

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2018. gada 11. maijs, 14:05:26 »
Mammas mājās senos laikos bija ieviesušās faraonenes. Atradu, kur nāk laukā (maza, šaura spraudziņa) un iepūtu visu mazo Diklofosa baloniņu. Pazuda momentā un uz neatgriešanos.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2018. gada 11. maijs, 14:26:40 »
apvainojās, droši vien  :thinking:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2018. gada 11. maijs, 15:42:48 »
Man arī skudru nav  :thinking:...laikam Em.pieminētā iemesla dēļ  :)