Autors Tēma: Ilona Balode  (Lasīts 17510 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ilona Balode
« Atbilde #30 : 2018. gada 18. maijs, 23:30:09 »
Tuk, tā ir milzīga atšķirība. Manā uztverē tas, ja cilvēks "bauda dzīvi" visneiedomākajos veidos, bet pēc tam kkas notiek ... tad tas nevar tikt nosaukts vārdā "negadījums". Drīzāk - "likumsakarība".
P.s. Bet vispār tā ir atšķirība starp reliģioziem un nereliģioziem cilvēkiem. Man zināmās reliģijas apgalvo, ka cilvēka dzīvē visai maz notikumu ir tikai nejaušība.

Dīvaini, bet ļoooti daudziem tā “likumsakarība“  nenotiek ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2018. gada 18. maijs, 23:32:28 »
Vot, pamodelējot situāciju nākotnē...
Sieviete ir glīta, nenoliedzami. Vēl jauna. Ja atnāk kāds cits vīrietis tomēr, un rodas jūtas ...? Kas notiks?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2018. gada 18. maijs, 23:32:29 »
Zigi, un Tu tiešām nepamani milzumdaudz dzīvju ar baudīšanu visādos veidos, tāpat zagļus un citādi negodīgos čakarētājus (jo, ja seko kkādām teorijām, nevar būt, ka sekas jāizjūt tikai "bohēmistiem :P ), kuriem nekādu likumsakarību?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2018. gada 18. maijs, 23:33:20 »
Tuk, šādos gadījumos, kā Ūdris dzīvoja, gan notiek. Nu ne tieši tā, bet biežāk letāls iznākums starp 40-50 gadu vecumu, patiesībā jau krietni agrāk, jo viņš lietoja narkotikas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2018. gada 18. maijs, 23:33:40 »

Dīvaini, bet ļoooti daudziem tā “likumsakarība“  nenotiek ;)
Tuk, "likumsakarība" itin bieži notiek ar bērniem (pēcnācējiem), tikai retais mūsdienās to spēj ieraudzīt. Un ne tikai ... "Likmusakarības" mēdz nostrādāt pat tad, kad cilvēks jau labi pasen ir atmetis vai citādi nostājies "uz ceļa". (atbilde arī Minnei uz #32).

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2018. gada 18. maijs, 23:35:18 »
Nu nav gados vecu narkomānu, kas sākuši narkoties 16 gadu vecumā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2018. gada 18. maijs, 23:37:13 »
Nu nav gados vecu narkomānu, kas sākuši narkoties 16 gadu vecumā.

Par kādām narkotikām konkrētajā gadījumā ir runa?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2018. gada 18. maijs, 23:38:04 »
Tuk, "likumsakarība" itin bieži notiek ar bērniem (pēcnācējiem), tikai retais mūsdienās to spēj ieraudzīt. Un ne tikai ... "Likmusakarības" mēdz nostrādāt pat tad, kad cilvēks jau labi pasen ir atmetis vai citādi nostājies "uz ceļa". (atbilde arī Minnei uz #32).

Kas nu to lai zina - varbūt tā ir, varbūt nav

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #38 : 2018. gada 18. maijs, 23:40:57 »
Par kādām narkotikām konkrētajā gadījumā ir runa?
Viņš lietoja visu ko, šķiet līdz heroīnam aizgāja, gandrīz galus atdeva, tad visādi ķepurojās, bet, tas jau ir uz mūžu, atkarība paliek.. kaut ko viņam vajadzēja.. kaut vai alkoholu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2018. gada 18. maijs, 23:43:06 »
Kas nu to lai zina - varbūt tā ir, varbūt nav
Mana sievastēva dārza kaimiņš pirms gadiem dzēra kā traks, bet viņa 3 dēli to redzēja ... Rezultātā, kaut pats viena starpgadījuma rezultātā (ar kapu zvaniem fonā) atmeta momantā, y mutē vairs neņēma, - no dēliem par normālu neviens nav izaudzis. Viens - sēdējis (savulaik ļooooti slavenas Rīgas bandas loceklis), otrs jau jauns ar aknu cirozi "aizgāja", trešajam ... nu tam vēl vismaz ekstrēmu s*du nav bijis, bet ne normāla darba, ne ģimenes tik un tā nav. Viens piemērs no daudziem, ja uzmanīgi pavēro.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2018. gada 18. maijs, 23:43:40 »

Ja jau šādi sākam, tad varbūt tā nebūt nav Ūdra “likumsakarība“, bet jau
iepriekšējās paaudzes.
Abiem ar Ilonu komplicētas attiecibas ar vecākiem, pēc raksta spriežot, tad
abi drīzāk upuri, ne “likumsakarība“.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #41 : 2018. gada 18. maijs, 23:44:57 »
Tuk, un ir arī. Viss sākas no mātes. Nemīlēts bērns, māte tik kārto savu dzīvi..

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #42 : 2018. gada 18. maijs, 23:46:18 »

Ja jau šādi sākam, tad varbūt tā nebūt nav Ūdra “likumsakarība“, bet jau
iepriekšējās paaudzes.
Abiem ar Ilonu komplicētas attiecibas ar vecākiem, pēc raksta spriežot, tad
abi drīzāk upuri, ne “likumsakarība“.
Šeit jēdziens "upuris" ir piemērojams līdz noteiktam vecumam. Ne nu 40 gadus vecam vīrišķim piedien glaudīt pussirmo galviņu un želot par vecāku grēkiem. Vienā brīdī visiem it kā pieaugušiem jākļūst un pašiem par sevi atbildēt jāsāk. Cits jautājums, kādas starta pozīcijas kuri vecāki kam nodrošīnājuši lielajā dzīvē. Un vēl viens faktors, - paša spēja saprast un adekvāti rīkoties, kad saproti, ka tavējā starta vieta nav ne tuvu tāda pati kā Maligina meitām.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #43 : 2018. gada 18. maijs, 23:46:31 »
Mana sievastēva dārza kaimiņš pirms gadiem dzēra kā traks, bet viņa 3 dēli to redzēja ... Rezultātā, kaut pats viena starpgadījuma rezultātā (ar kapu zvaniem fonā) atmeta momantā, y mutē vairs neņēma, - no dēliem par normālu neviens nav izaudzis. Viens - sēdējis (savulaik ļooooti slavenas Rīgas bandas loceklis), otrs jau jauns ar aknu cirozi "aizgāja", trešajam ... nu tam vēl vismaz ekstrēmu s*du nav bijis, bet ne normāla darba, ne ģimenes tik un tā nav. Viens piemērs no daudziem, ja uzmanīgi pavēro.

Zigi, es to neapstrīdu. Manā dzimtā tas viss kā uz delnas redzams.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2018. gada 18. maijs, 23:47:37 »

Ai, nu beidz, ir arī dzērāju bērni kuri tādēļ ka vecāki dzēra ne mutē alko neņem,
gadījumi ir visādi ...
Vienreiz skaidrā!!! prātā aizdomājusies par darbiem gandrīz zem vilciena pagāju,
nebūtu onka uzsaucis, kas zin...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 18. maijs, 23:54:48 no tuk »