Autors Tēma: Sliņķu paaaudze  (Lasīts 3242 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Sliņķu paaaudze
« : 2014. gada 22. septembris, 17:50:32 »
Twiterī šodien kaut kāda cepšanās bija par plaģiātismu utml. Beidzoet ieraudzīju par ko visa jezga : http://akademika.lv/ 
Nē nu var jau protams pa kluso un nelegāli palūgt uzrakstīt savu kursadarbu kādam citam, un visi laimīgi piever acis, bet šitā un tik atklāti... Piemēram pasūti sev magīstra darbu par medicīnisku tēmu...

Atslēdzies Spārka

Re: Sliņķu paaaudze
« Atbilde #1 : 2014. gada 22. septembris, 17:52:33 »
Par medicīnu tā kā nebūtu labi, bet visādus bla bla es arī esmu rakstījusi.
Oi, paskatījos adresi, zeme atveries!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 22. septembris, 17:53:38 »
Nu bet pasaki, kāda jēga un vērtība ir tam diplomam, ja kāds cits tavā vietā izdara darbu?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2014. gada 22. septembris, 17:55:43 »
Tur var moralizēt visādi. Protams, ka vērtība 0..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2014. gada 22. septembris, 18:40:05 »
Diplomdarbu protams nebūtu labi pirkt, bet ir blabla darbi, kuru uzdošanai nav jēgas, resp. neatbilst izglītības līmenim/jebšu tiek uzskatīts, ka students mācību procesā neattīstās/

LU ekonomistos man agrāk dažas poverpointa prezentācijas ir taisījusi meita.
Par 2. kursam uzdotu darbu labu atzīmi reāli saņem 10. klases skolniece...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2014. gada 22. septembris, 21:50:05 »
ui, diplomus man patika rakstīt, neko no studijām  neatceros, kas man noderētu, bet diplomu rakstīju ar kaifu! un vēl divus paralēli... vienu skuķim, kas sīko gaidīja un vēl no paralēla kursa mammim, kas  roku salauza, tai sakarā bija depresijā un gandrīz jau pēc dokumetiem  gatava iet. Pa divām nedēļām  uzcepu abām un tīkai tāpēc, ka zināju, ka es to varu... un neviens cits to nedarīs, a man atkal lekties patīka. Mani par to forši baroja un skrēja pakaļ visam, kas man prātā bija ienācis. Faršs laiciņš.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 22. septembris, 21:51:46 no olgucis »

Pieslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2014. gada 23. septembris, 09:19:42 »
Mūsu laikā tos, kuri pirka kursiķus, neko diži necienīja, drīzāk smīkņājām. Kaut gan esam cepuši darbu apslimušam kursabiedram, un vienreiz rakstīju kaut kādu analīzi angļu val studentei:)))

Bet pasūtīt maģistra darbu ...tas tā kar traku. Sliktāk, nekā ja kādus teikumus ieplaģiātē.Vispār interesanti, cik tas ir likumīgi, varētu pielīdzināt dokumentu vltošanai

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2014. gada 23. septembris, 09:37:31 »
Man viens kursa biedrs "nagļakā" diplomdarbu izprintēja no sveša cilvēka darba. Nomainīja tikai titullapu. Tak idiņš nebija paskatījies, ka to bija rakstījusi dāma un ievads sākās ar kaut ko līdzīgu : "savā darbā esmu vēlējusies pierādīt...." ;D

Atslēdzies klaara

« Atbilde #8 : 2014. gada 23. septembris, 10:26:20 »
Taapeec muusdienaas ir tik daudz to saucamo pusspeciaalistu..It kaa diploms ir, bet zinaashanu ta nav !! Dies nedod, taadu aarstu, skolotaaju,..Principaa jebkuru profesijas paarstaavi  >:(

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2014. gada 23. septembris, 13:10:00 »
... Nu pēc  statistikas reti kurš strādā atbilstoši diplomā ierakstītai izglītībai ;o))  Teiksim, man ir  divi  vāciņi, un Tikai kaut kas no tā otra...ļoti ļoti  attālināti un...  ja pieslēdz fantāziju , tad varbūt, līdzīnātos tam darbam par kuru es  algu saņemu ;o))
Kaut gan es neteiktu, ka dzīvei tas nenoderēja...

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #10 : 2014. gada 23. septembris, 18:38:23 »
Es atkal nespēju tos darbus rakstīt, un tā arī klīstu pa dzīvi bez diploma, jo pirkt neliekas godīgi. Lai gan dažreiz domāju - varbūt vajag kādam samaksāt, lai to teorētisko bla bla uzraksta, jo ar praktisko daļu es tieku labi galā... Ij nopublicēja man vienu referātu, bet tur nevajadzēja uz 15 lpp pārstāstīt to, ko visi zina..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2014. gada 23. septembris, 18:43:44 »
Es atkal nespēju tos darbus rakstīt, un tā arī klīstu pa dzīvi bez diploma, jo pirkt neliekas godīgi. Lai gan dažreiz domāju - varbūt vajag kādam samaksāt, lai to teorētisko bla bla uzraksta, jo ar praktisko daļu es tieku labi galā... Ij nopublicēja man vienu referātu, bet tur nevajadzēja uz 15 lpp pārstāstīt to, ko visi zina..

Nu. Tu padomā, varbūt mēs pa visiem Tev varam uzrakstīt :)
Ai, man arī bija baigās lomkas pie dažādiem vāciņiem tikt, jo bija skaidrs, ka es arī bez tiem smuka un gudra. Bet piespiedos..

Atslēdzies Spārka

vēl par sliņķiem
« Atbilde #12 : 2014. gada 07. oktobris, 18:01:14 »
papildinājums pārspriedumiem par sliņķu paaudzi:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2014. gada 20. oktobris, 17:22:26 »
...kaa man paveicaas, ka bijaam peedeejais gads, kam nebija beigu darbs jaaraksta (tjip, zinaatnisks peetiijums)... ...tikaam cauri ar valsts eksaamenu- teorija plus prakse... ... Pa manamtas "peetiijums" kjeksim ir pilniigi lieka padariishana... ...bet nu vairs neko- kaarteejam vaacinjam naaksies to ar cept :( ...