Autors Tēma: Privātums un uzticēšanās  (Lasīts 5310 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Privātums un uzticēšanās
« : 2018. gada 22. maijs, 09:18:25 »
tikko radio dzirdēju, ka šur tur pasaulē izplatoties tāds uzticības izrādīšanas veids, ka cilvēki (laikam jau jaunieši) pirmajā randiņā samainās telefoniem. Lai var viens otru iepazīt un saprast "kas par putnu".. Laikam jau, ka tagad soctīklu laikmetā tur daudz var atrast. Pat nezinu ko teikt, vai tas labi vai ne tik labi. Privātums izčib, bet arī maskēties par to, kas neesi nesanāk. Drīzāk jau gan tas jāvērtē pozitīvi - cilvēks ir gatavs atklāt visu, kas ir un ko dara. Bet vai vajag?

Atslēdzies Spārka

Re: Privātums un uzticēšanās
« Atbilde #1 : 2018. gada 22. maijs, 09:21:55 »
Nekvalificējos jaunietei, telefonā nekā nav. Bet sociālie konti mētājas vaļēji, un padalāmies, ja kas interesants.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2018. gada 22. maijs, 09:22:54 »
Man liekas, ka tā psihotiskā savas dzīves  dokumentēšana un izrādīšana daudziem jau ir dārgi maksājusi.
Mans telefons gan būtu garlaicības kalngals

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2018. gada 22. maijs, 09:29:40 »
Jā...es noteikti nebūtu tajā (arī vecuma) kategorijā, kas gatavi dalīties ar privāto. Fotogrāfijas, sarakstes, e-pasti, tai skaitā darba un attiecīgi stipri konfidenciāli.
Vispār uzskatu, ka jebkuras attiecības jāuzsāk lēnām, nepiespiesti un klātienē. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2018. gada 22. maijs, 09:33:05 »
Par manu telefonu - jebkurš ''pētnieks'' aiz garlaicības nosprāgtu :)
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2018. gada 22. maijs, 10:05:30 »
Manā telefonā nekā nav.
Un vispār - manis nekur nav. Visi profili, kas man ir jebkur, t.sk. feisbukā un draugos, ir vai nu ar nikiem vai zem feika vārda. Kam vajag, tie zin. Toties miers no visādiem paziņu paziņām, izbijušiem klasesbiedriem un tamlīdzīgiem garlaicības māktiem ziņkārīgajiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2018. gada 22. maijs, 10:50:53 »
Svētdien, bija filma LTV1,nezinu nosaukumu, skatījos ar vienu aci - sena
draugu ģimeņu kompānija vakariņu laikā izlemj spēlēt spēli, noliekot telefonus uz galda
un atbildot ieslēdzot skaļruni... Nu atklājumi visiem bija :)

Nekā diži slēpjama nav, bet es par privātumu, par izvēles brīvību- kad, ko un vai vispār... :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2018. gada 22. maijs, 11:11:02 »
Man liekas, ka sen jau ir otrādāk ar tiem randiņiem, kas "uzticēšanās" (kā Tu saki) ziņā sen jau sit pušu kkadus standartus.
To, ko var izpētīt soctīklos utml., cilvēki visādās iepazīšanās platformās izdara jau pirms reālā randiņa. Un tad nospriež - tērēt vai netērēt laiku "dzīvajai" satikšanās.

p.s. tuk, tā bija diddly ieteikta itāļu filma (gan jau kino sadaļā var atrast), par ko te reiz spriedām

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2018. gada 22. maijs, 11:26:35 »
ja manis nav facebukā, tad manis nav vispār?  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2018. gada 22. maijs, 11:31:04 »
ja manis nav facebukā, tad manis nav vispār?  :mrgr:

Par to es nezinu, bet ir vietas, kur reģistrējoties bieži vien jāuzrāda kkādi "sakarīgāki" apstiprinājumi par vienkāršu e-pastu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2018. gada 22. maijs, 11:31:04 »
Aizdomājos... uzticas un atrāda “aknas un plaušas“
vai uzticas neliekot atrādīt tās “aknas un plaušas“ ;)

ps. daveraj da praveraj :D

Minne, kā esmu  palaidusi garām to diskusiju, pameklēšu.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 22. maijs, 11:37:21 no tuk »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2018. gada 22. maijs, 11:33:12 »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2018. gada 22. maijs, 11:36:01 »
Apdomāju vēl.
Pirmajā randiņā tas būtu pārāk neapdomīgi; mazums kādi finanšu krāpnieki/ces un vnk psihopāti par jaukiem cilvēkiem maskējas. 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2018. gada 22. maijs, 11:52:49 »
Labi, ka uz randiņiem neeju un neesmu gājusi, neko no šā visa neko ne saprotu, ne zinu. Manis nekur nav - ne feisbukā, ne draugos, tātad uzzināt nav iespējams, kas es par putnu. Par telefonu vispār nesaprotu, man tas minimāli vajadzīgs, tikai informatīvai saziņai ar pazīstamiem cilvēkiem vai ģimenes locekļiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2018. gada 22. maijs, 12:59:39 »
Par to es nezinu, bet ir vietas, kur reģistrējoties bieži vien jāuzrāda kkādi "sakarīgāki" apstiprinājumi par vienkāršu e-pastu

tādās vietās es nereģistrējos  :mrgr:

nu, labi, nav jau tā, ka manis nebūtu tīmeklī, gugle jau izbirdina pāris lapas, bet tur tādas baigi diži personiskas infas nav.