Autors Tēma: Privātums un uzticēšanās  (Lasīts 5296 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Privātums un uzticēšanās
« Atbilde #15 : 2018. gada 22. maijs, 13:07:22 »
visp neko nesapratu, jau pirmajā postā  :scratch: tas ir kā, samainās telefoniem?? fiziski? es tev dodu savu tu man savu?? uz cik ilgu laiku? kamer randiņo? tb sēž kafeijnicā vai filmu luur..vai ko nu tur dara pirmajā randiņā  :confused: ..un tad ko ..neskatās viens uz otru bet šukarē otra telefonu?
nee es laikam tomer esmu dinozaurs...neko no tā nesaprotu :bird:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2018. gada 22. maijs, 15:15:58 »
Man arī nekā tāda it kā nav telefonā, bet ir parole, lai neviens neielien, domāju, jebkuram ir. Jo it ka tur nekā nav, bet pārprast var visu ko. Tomēr telefons ir ļoti privāta lieta. Reiz vienā raidījumā ļoti brīnījos, ka pāri zina viens otra telefona paroles. Kadā sakarā? Tāpat kā kopīgs epasts vai profils - salīmēti, vai?
Bet par soc tīkliem taisnība- pirms ar kādu iepazīstos  IRL, vispirms papētu soc.tīklus, tā arì darba devēji dara. Tāpēc ļoti piedomāju, ko tur lieku un ar ko dalos., ko publiskot un ko tikai draugiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2018. gada 22. maijs, 15:21:39 »
man nav paroles telefonam.. un man pat šķiet, ka neviens tur necenšas neko meklēt

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2018. gada 22. maijs, 15:48:27 »
Arī nav paroles. A ko tādu tur var atrast? Nāra ar mani nemaz nenāktu iepazīties, jo mani nekur nevar atrast..hi, hi..

« Atbilde #19 : 2018. gada 22. maijs, 16:23:33 »
protams, protams, pat filmās bandītiem telefonos nekad nav paroļu - labais džeks iedod viņiem pa galvu, tā vienkārši atrod viņu telefonā numuru ĻAUNAIS BOSS, piezvana un izaicina galveno ļaundari uz finālcīņu :D šitas sviests mani vienmēr ir fascinējis
man pat liekas, ka jaunajos telefonos tu gribēdams nevari iztikt bez paroles, vai arī tā paroles prasīšana ir īpaši jāanulē, visādā ziņā manam smārtfonam ir parole un viņš ir pat tik paranoisks, ka pēc telefonsarunas pabeigšanas tu nevari uzsākt jaunu, kamēr atkal nav ievadīta parole   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2018. gada 22. maijs, 16:25:21 »
Man laikam akmenslaikmeta telefons.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 22. maijs, 16:40:41 »
Vai nu nav opcijas - noņemt paroli?
Es esmu noņēmusi un dzīvoju bez paroles

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2018. gada 22. maijs, 17:23:19 »
man nav nekāda parole -tur jau traks varētu palikt. Nārai bail, ka vīrs ielūrēs telefonā?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2018. gada 22. maijs, 19:56:16 »
Arī nav paroļu, banku kodi arī zināmi :D

Atslēdzies magda

« Atbilde #24 : 2018. gada 22. maijs, 20:07:44 »
Arī manam, telefonam nav paroles- nekā TĀDA tur nevar atrast!  :mrgr:
Nebrīnos, bet mazliet neizprotu ļaužus,kas soctīklos reģistrējas zem nikiem- tjipa, lai izvairītos no "garlaicības māktu bijušo klasesbiedru utml. personu" intereses?! Tik ļoti pašiem šķiet,ka citiem ĻOTI interesē jūsu dzīves?!  :m:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2018. gada 22. maijs, 20:08:34 »
Pēc jaunā datu aizsardzības likuma, telefona nozaudēšanas gadījumā ir jāinformē visas tajā esošās kontaktpersonas, ka telefons ir nozaudēts un viņu dati var nonākt citu personu rīcībā. Jā, arī tel.nr kopā ar vārdu un uzvārdu ir aizsargājami dati...

Varbūt tomer vajag paroli? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2018. gada 22. maijs, 20:21:30 »
Fūūū... man tik vārdi, kļičkas, profesijas... :)

Abet, kā tad informēt, ja numuru vairs nav!
Reiz biju tādā situācijā - nav numuru! nav! nekā nav! pilnīgs vāks... :(
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 22. maijs, 20:27:11 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2018. gada 22. maijs, 20:29:26 »
Arī manam, telefonam nav paroles- nekā TĀDA tur nevar atrast!  :mrgr:
Nebrīnos, bet mazliet neizprotu ļaužus,kas soctīklos reģistrējas zem nikiem- tjipa, lai izvairītos no "garlaicības māktu bijušo klasesbiedru utml. personu" intereses?! Tik ļoti pašiem šķiet,ka citiem ĻOTI interesē jūsu dzīves?!  :m:

Savu jau tā pustukšo īsto feisbuka profilu izdzēsu pēc vienas paziņas priecīgā paziņojuma "Es tevi feisbukā atradu!"
Nav jau man nekā īpaši slēpjama, tāpat saprotu ar prātu, ka pa lielam jau arī nevienam neinteresēju, bet es tā vienkārši slikti jūtos. Nu tā, it kā būtu aizejot dzīvokli neaizslēgusi. Vai auto vaļā atstājusi. Arī - nu kas tur tāds ir un ko tur zagt, bet vienalga kkā neomulīgi. Kā saka, katrs jūk prātā pa savam, tad man, lūk, ir šāda mendele  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2018. gada 22. maijs, 21:06:45 »
Jūs vnk  komunicejat tikai klātienē vai vēstuļu formà, ja telefonā nav nekā, ko citu acīm nevajadzētu redzēt. Jo jebkura sarakste starp 2 cilvekiem tomēr ir privāta, kaut arī tur nekā tāda nav.
Un paroļu nemīlētājiem tomēr ieteiktu padomāt, ka, ja telefons pazūd, tad svešinieks tur tomēr neielīdīs.
Fb un jebkuros soc.tīklos var uzlikt, ka Tavus postus utml tedz tikai Tavi draugi, neviens no malas. Vai pat tikai tu pats  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2018. gada 22. maijs, 21:11:30 »
Izlasi un izdzēs, nav ko telefona atmiņu pārbāzt ;)