Autors Tēma: Privātums un uzticēšanās  (Lasīts 5287 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Privātums un uzticēšanās
« Atbilde #30 : 2018. gada 22. maijs, 21:14:23 »
Es šo to dzēšu, bet tas nav iespējams, tad jau ar to tik jānodarbojas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2018. gada 22. maijs, 21:24:29 »
A katrreiz to paroli vadīt, tas nav "ar to tik jānodarbojas"? Man būtu par apgrūtinājumu. Nevajadzīgās īsziņas ik pa brīžam padzēšu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2018. gada 22. maijs, 21:26:37 »
Man nav intīmu īsziņu. Būšu tikos un tikos vai kas tamlīdzīgs, tas taču neskaitās. Stāv viss nedzēsts.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #33 : 2018. gada 22. maijs, 21:33:22 »
Pierasts vnm ievadīt paroli. Tās nav sms, tā ir saziņa messinger vai whatsapp un tā ir tik plaša...Broņa, kurš vairs raksta sms  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2018. gada 22. maijs, 21:38:39 »
Es ļoti reti. Bet man pienāk, piemēram no Bites un tml. - jūsu rēķins ir saņemts vai kaut kā tā.. nu tie visi man stāv, nedzēšu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2018. gada 22. maijs, 21:40:17 »
Nuja, kas nu tagad kuram "telefons". Man tas ir telefons ir interneta piedevu, citam kabatas dators ar zvanīšanas funkciju - no šejienes arī atšķirīgā pieeja drošībai.  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2018. gada 22. maijs, 21:58:23 »
Man nav intīmu īsziņu. Būšu tikos un tikos vai kas tamlīdzīgs, tas taču neskaitās. Stāv viss nedzēsts.

Būšu tikos un tikos var būt gana intīmi un skaitīties ;) :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2018. gada 22. maijs, 23:19:30 »
Es rakstu SMS, bet ne čata līmenī - tikai par lietu.
Whatsapp nav un paldies dievam

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2018. gada 22. maijs, 23:46:44 »
Es šo to dzēšu, bet tas nav iespējams, tad jau ar to tik jānodarbojas.

Tik daudz ziņu?!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #39 : 2018. gada 23. maijs, 07:23:40 »
man besī, ka mani līdzgaitnieki wacapā nemitīgi sūta krievu video jokus. Nu nesmejos es par tiem jokiem, bet visiem pateikt, ka tas ir tupi, arī nevar. Dažiem esmu pateicis, vismaz miers no tiem.
Nu, tas, protams, nav kompromats. Bet grūti iedomāties, kā būtu, ja man vajadzētu iepazīties un iet uz pirmo randiņu. Nezinu, kāds vispār būtu tad mans dzīves modelis, līdz ar ko nezinu, kas man varētu būt telefonā

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #40 : 2018. gada 23. maijs, 07:27:57 »
mani līdzgaitnieki wacapā nemitīgi sūta krievu video jokus
Jā, varētu gadīties, ka tad pēc ieskatīšanās Tavā telefonā randiņš pajūk..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #41 : 2018. gada 23. maijs, 13:19:14 »
Manuprāt, uzticēšanās vispirms ir jāiegūst. Bet cosmo forumā bieži parādās tēmas a la - viņš nedod savu telefonu, datoram parole, vai tas nozīmē, ka krāpj... Norādes par nepieciešamību pēc personiskās telpas un - svešas vēstules neklājas lasīt, tiek ignorētas.
Pašas telefonam ir parole, precīzāk - vispirms atbloķēšana ar pirksta nospiedumu, ja nenostrādā, tad parole, kas īpaši tracina, jo mans apgrauztais pirksts regulāri "ņe podhodjit" (skat. comedyclub sižetiņu ar Harlamovu, Putina līdzinieku un IPhone). Mājas portatīvajam - tas pats. Ne tāpēc, ka būtu kas slēpjams, sistēma tāda. Droši vien iestatījumus var mainīt, lai gan sajūta, ka Apple attieksme pret drošību ir paranojas līmenī.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #42 : 2018. gada 23. maijs, 13:36:41 »
Tā kā man līdz "dinozauru" stadijai vēl ceļš ejams, man telefonā ir diezgan daudz visa kā. Ir šādas tādas fotogrāfijas (nekas tāds, ko nevarētu rādīt vecmāmiņai), ir sarakstes, e-pasti, šo komentāru arī no telefona rakstu.
Ja man pirmajā randiņā kāds pateiktu, ka grib iebāzt savu degunu manā telefonā, tas randiņš ar to arī beigtos. Uzticēšanās, manā skatījumā ir tad, ja cilvēks tic tam, ko es saku, ja vien es ar darbiem neesmu devusi iemeslu par mani šaubīties, nevis ložņā pa manām lietām tikai lai būtu drošs..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #43 : 2018. gada 23. maijs, 13:54:10 »
Uzticēšanās, manā skatījumā ir tad, ja cilvēks tic tam, ko es saku...
Aha, un pēc tam draudzenēm stāsti, ka Tev pielipis noderīgs lohs, kurš tic visam, ko stāsti
:D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2018. gada 23. maijs, 15:13:53 »
Fīii, kādi jūs visi dinozauri un neinteresanti cilvēciņi :( ...atskaitot dažus ;) bet maiņa ar telefoniem gan man nav saprotama :n+:   es tak tai svešajā telefonā nevienu nepazīstu??!