Autors Tēma: Traka diena!  (Lasīts 6152 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Traka diena!
« Atbilde #30 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:18:11 »
Oi, Olguci, man vienai paziņai izpalīdzīgs “meistars“ atnāca salikt
un maķenīt pārveidot skapi, lai tiek nišā iekšā. Un ko domā... tā arī palika uz
gadiem 25ciem...
Turi roku uz pulsa un skaties... ;) :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #31 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:18:12 »
Paga, Olguc, Tu vispirms pasūtīji matraci attiecīgā izmērā un tagad meklē matracim piemērotu gultu?
Izskatās, ka Tu esi vēl trakāka par mani.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:19:25 »
Tātad matracis ir 140cm, bet tāda lieluma gultu nav? Matracis Igaunijā? Tad jāved vai jāpasūta no igauņiem. Vai jāgaida Ikea, viņiem ir 140cm gultas

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:31:39 »
Paga, Olguc, Tu vispirms pasūtīji matraci attiecīgā izmērā un tagad meklē matracim piemērotu gultu?
Izskatās, ka Tu esi vēl trakāka par mani.
Es savulaik tāpat darīju, tikai 2x2,20, un bija zināms, kas gultu uztaisīs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:40:37 »
 :rofl: ... nu ja... vispār, dīvainā kārtā sākt ar matraci bija pareizi. Ja es nopirktu kaut kādu tur gultu, tad varbūt nemaz nevarētu ņemt to matraci, kas patīk. Gultā kas ir galvenais ? ... galvenais ir izgulēties, tātad matracim ir lielāka nozīme, kādas tur tās redeles apkārt, nav būtiski.... kaut gan, izrādās , kā Ir - tā meistars teica. Ņemt galdnieku no mēbeļu veikala man likās ļoti pareizs funktieris - viņam jāzina, kam kāda mēbele ir domāta. Tad vēl, man liekas, ka uzlabot veco konstrukciju ar kādiem 4-5 elementiem ir lētāk, nekā pirkt jaunu. kaut gan ( domīgi) ... nav teikts. Pie tam, es nekad nepērku to kas man nepatīk, gultas vieta līdz šim smuki iederējās kopskatā, nu vismaz pamosties bija patīkami. Tie 140 cm... es patiešām nesaprotu, kāpēc tautā nav tādas piekrišanas? teiksim, ja es guļu viena, tad es varu izvērsties ne pa jokam. Ja es neguļu viena, tad nafig man tajos plašumos kāds ilgi jāmeklē? Nē 140 - ir optimāls variants, viss pie vietas un pa rokai. Starp citu, meistaram nebija ne vainas  ;) . Izskatījās, ka šams ir lietpratējs gultas jautājumos

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:53:12 »
Tātad matracis ir 140cm, bet tāda lieluma gultu nav? Matracis Igaunijā? Tad jāved vai jāpasūta no igauņiem. Vai jāgaida Ikea, viņiem ir 140cm gultas

140x200 gultas ir cik tik nevajag. Man tāda ir, un nav problēmu nopirkt. Ir Jyskā, Čiekurā, Zundā, Berry mēbelēs....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2018. gada 06. jūnijs, 19:59:07 »
Es jau nezinu, Olgucis saka, ka nav

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #37 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:02:44 »
Nē jau. Olgucis teica, ka nav tādas , kas viņai patiktu ;o))))

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #39 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:06:13 »
Vot ar patikšanu ir grūtāk nekā ar izmēriem. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:07:19 »
olgucis teica, ka izskatās, ka šajā valstī nelieto 140cm platumu :P

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:24:45 »
Tak Olgucis grib to gultu meistaru uz māju dabūt, lai sarīko un ieràda kas un kā utt ! :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #42 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:29:41 »
Nē tak... man ir savas prasības gultām. Vispirms, man patiktu, lai tas būtu kontinentāls modelis (bez izteiktām kājām) . Matracis ir 30 cm  biezs,  vai parastās kājeles spēs izturēt slodzi? A ja nu man pēkšņi uznāks romantisks dvēseles noskaņojums,... to ne kura katra mēbele var izturēt. Pie tam, man guļamistabas  mēbeles ir tādā, liepziedu krāsā. Vai nu bērzs vai liepa, jo visam pamatā ir guļamistabas veco laiku kumode un visas mēbeles tiek piemeklētas tai stilā. Tur galvenais, lai izskatītos pēc koka nevis finiera... Vienā vārdā, es pati nezinu ko gribu, ... nē zinu - gribu pamosties gultā kas man pa prātam . Un fig viņu zina, ko tas nozīmē. Parasti princips ir tāds, es kaut ko ieraugu un saprotu, ka nezinu, kā es bez tā lidz šim esmu dzīvojusi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:30:53 »
Tak Olgucis grib to gultu meistaru uz māju dabūt, lai sarīko un ieràda kas un kā utt ! :D

Jā, tā izskatās. Pārdevējs jau uz māju nenāktu  :taunt:

Galvenais, lai netrāpās Broņas gultas meistars

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:41:09 »
“Gultas meistars“ ;) skan daudzsološi un varen lepni... :D