Autors Tēma: Traka diena!  (Lasīts 6142 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Traka diena!
« Atbilde #45 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:41:52 »
Nē, gultā mēs pavadām 1/3 daļu no dzīves. Un tas ir  svarīgi, lai tas laiks nav izniekots .

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2018. gada 06. jūnijs, 20:46:26 »
Nu jau kā no dormeo reklāmas :D
bet laba gulta tiešām irrr svarīga. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #47 : 2018. gada 07. jūnijs, 10:44:24 »
Uhhh, man tomeer optimaalais gultas platums ir 1.6 m, jo 1,4 divataa nedod iespeeju gana labi relakseeties :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #48 : 2018. gada 07. jūnijs, 11:06:57 »
Uhhh, man tomeer optimaalais gultas platums ir 1.6 m, jo 1,4 divataa nedod iespeeju gana labi relakseeties :)

jā jā, lai 1.4m divatā sagulētu, jābūt ļoti slaidiem... :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #49 : 2018. gada 07. jūnijs, 12:27:14 »
Nu, 1,4 m ir jau tīri nekas, ja salīdzina ar standarta padomjlaiku izlaižamo dīvānu 1,2 m platumā, uz kura pamanījās gulēt ne viens vien pāris.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #50 : 2018. gada 07. jūnijs, 12:29:10 »
nujā, divmetrīgajā vispār var sievu pazaudēt :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #51 : 2018. gada 07. jūnijs, 12:35:34 »
nujā, divmetrīgajā vispār var sievu pazaudēt :)
...tātad arī paslēpt mīļāko:)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #52 : 2018. gada 07. jūnijs, 12:37:53 »
Nu man ir 140x200. Abi esam slaidi, tā ka vietas pietiek. Tika apsvērta iespēja gultu nomainīt uz lielāku - 160x200, taču tas samazinātu jau tā nelielo guļamistabas platību.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #53 : 2018. gada 07. jūnijs, 12:40:32 »
140 nevar pufaikā gulēt  :smej:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #54 : 2018. gada 07. jūnijs, 14:52:22 »
Ja ir slaidi, 2m auguma cilvēki, tad 160cm platums tāāāā vien ir - rociņas pa miegam diži nepaplātīsi...
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #55 : 2018. gada 07. jūnijs, 15:41:19 »
Naktī gulēt vajag nevis diriģēt :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #56 : 2018. gada 07. jūnijs, 17:00:24 »
a kā tad makšķernieka skaistākie sapņi? Lielo zivi rādot pa sapņiem, sievai zila acs pa īstam..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #57 : 2018. gada 07. jūnijs, 17:41:07 »
a kā tad makšķernieka skaistākie sapņi? Lielo zivi rādot pa sapņiem, sievai zila acs pa īstam..

cienījamā vecumā vairs TĀDAS zivis nerādās...
man bija citi sapņi...kad metu nost pīpēšanu, tad sapnī garšīgi pīpēju...un pusmiegā piemodos, sakaunējos un griezos prom no sievas, lai viņa nesajūt smaku...
:)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #58 : 2018. gada 06. jūlijs, 23:39:45 »
Tā, atskaitos... Tēma sākās ar zoba kroni, kuru(iespējams) apēdu brokastīs. Ar to problēmas tikai sākās. Pēdējās 10 dienas es rāpoju gar sienām naktīs un dienā smērēju, dzēru un skaloju visu kas bija pieejams no to medikamentu saraksta, kur jebkas bija minēts par sāpēm, iekaisušām smaganām un ko tur vēl. Kā jau minēju Veselības tēmā - visi man zināmie zobu ārsti atvaļinājumā līdz jūlija beigām. Bet mutes dobumam pagalam nepatika jaunais zobu izkārtojums un tas savā veidā atriebās. Nu jau bija iekaisušas ne tikai smaganas, bet jau arī kakls. Nerunāšu gari. Pierakstiet visi- Ja kādam iekaisušas smaganas  vajag skalot  ar sālsūdeni ( 1 tējkarote uz glāzi) Pietiek ar 2 reizēm dienā. Ja es to zinātu desmit dienu atpakaļ!
Nu labi, diena sākās nesāpīgi... un te piezvanīja no bodes - ir pienācis mans Ortopēdiskais matracis! Nerunāšu gari - veči atveda matraci, pievāca veco un es uz tā izstiepos visā garumā. Sajūta fantastiskā! Un te ... vienu kāju sarāva krampis! Čerts! nē nu par ortopēdiskiem matračiem bija googlē rakstīts, ka  lietošanā sākuma varētu būt kaut kādas sāpīgas izpausmes, par krampjiem tur nekas nebija rakstīts! Kamēr noņēmos ar kreiso kāju, jutu ka krampis sākās arī labā kājā. Novēlos no matrača un sāku pārdomāt savu turpmāko likteni. Ai tā redzēs... Pēc brīža atkal uznāca iekāriens pārbaudīt to matrača burvību. Izstiepos vēl reizi... pēc pāris minūtēm iesāpējās mugurkaula 6-7 skriemelis. Kāpēc zinu? Man tur bija jaunības trakumu radīta trauma, par kuru jau sen aizmirsu. Jūtu, ka būs jautra naksniņa. Interesanti, par to, ka būs sāpīgi sākumā  google rakstīja, bet nekas nebija teikts par to, ar ko viss beigsies.
Bet vienalga, jau varēju zvanīt galdnieku puikam. Viņš bija atsaucīgs. Viena problēma... atradās Polijā. Bet solīja atgriezties ;o)))))
Jā, un pavisam  aizmirsu - kad noņēmos ar to matraci, pēkšņi konstatēju, ka vairs nesāp ( pavisam) tas traumētais  plecs, par kura operatīvo labošanu ģimenes ārsts prognozēja 2 tūkstošus izdevumus. Kaut gan, kas to zina, varbūt tas ir to  pretsāpju līdzekļa lietošanas rezultāts, ārstējot to sasodīto smaganu.
Principā, ir arī kas labs - ja tev sāp, tātad tu esi dzīvs ;o)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 06. jūlijs, 23:49:34 no olgucis »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #59 : 2018. gada 07. jūlijs, 09:16:27 »
Par matraci daiĺstāstiņš. Tikai nesapratu- galdniekpuikam būtu jāārstē Tava mugura???
Bet par smaganam brīnos - es tādā gadījumā uzreiz laistu uz Rīgu uz Stomatoloģijas institūtu, kur ir dežūrterapeits, kurš ātri un oparatīvi visu noteiktu, izrakstītu uttt. 10 dienas ciest, kad Rīga ir degungalā-  man tas ir neizprotami. Par sālsūdeni visiem zināma tautas metode, bet, domāju, šajā gadījumā diez vai tas bij noteicošais, kāpēc izārstējies.