Tā, atskaitos... Tēma sākās ar zoba kroni, kuru(iespējams) apēdu brokastīs. Ar to problēmas tikai sākās. Pēdējās 10 dienas es rāpoju gar sienām naktīs un dienā smērēju, dzēru un skaloju visu kas bija pieejams no to medikamentu saraksta, kur jebkas bija minēts par sāpēm, iekaisušām smaganām un ko tur vēl. Kā jau minēju Veselības tēmā - visi man zināmie zobu ārsti atvaļinājumā līdz jūlija beigām. Bet mutes dobumam pagalam nepatika jaunais zobu izkārtojums un tas savā veidā atriebās. Nu jau bija iekaisušas ne tikai smaganas, bet jau arī kakls. Nerunāšu gari. Pierakstiet visi- Ja kādam iekaisušas smaganas vajag skalot ar sālsūdeni ( 1 tējkarote uz glāzi) Pietiek ar 2 reizēm dienā. Ja es to zinātu desmit dienu atpakaļ!
Nu labi, diena sākās nesāpīgi... un te piezvanīja no bodes - ir pienācis mans Ortopēdiskais matracis! Nerunāšu gari - veči atveda matraci, pievāca veco un es uz tā izstiepos visā garumā. Sajūta fantastiskā! Un te ... vienu kāju sarāva krampis! Čerts! nē nu par ortopēdiskiem matračiem bija googlē rakstīts, ka lietošanā sākuma varētu būt kaut kādas sāpīgas izpausmes, par krampjiem tur nekas nebija rakstīts! Kamēr noņēmos ar kreiso kāju, jutu ka krampis sākās arī labā kājā. Novēlos no matrača un sāku pārdomāt savu turpmāko likteni. Ai tā redzēs... Pēc brīža atkal uznāca iekāriens pārbaudīt to matrača burvību. Izstiepos vēl reizi... pēc pāris minūtēm iesāpējās mugurkaula 6-7 skriemelis. Kāpēc zinu? Man tur bija jaunības trakumu radīta trauma, par kuru jau sen aizmirsu. Jūtu, ka būs jautra naksniņa. Interesanti, par to, ka būs sāpīgi sākumā google rakstīja, bet nekas nebija teikts par to, ar ko viss beigsies.
Bet vienalga, jau varēju zvanīt galdnieku puikam. Viņš bija atsaucīgs. Viena problēma... atradās Polijā. Bet solīja atgriezties ;o)))))
Jā, un pavisam aizmirsu - kad noņēmos ar to matraci, pēkšņi konstatēju, ka vairs nesāp ( pavisam) tas traumētais plecs, par kura operatīvo labošanu ģimenes ārsts prognozēja 2 tūkstošus izdevumus. Kaut gan, kas to zina, varbūt tas ir to pretsāpju līdzekļa lietošanas rezultāts, ārstējot to sasodīto smaganu.
Principā, ir arī kas labs - ja tev sāp, tātad tu esi dzīvs ;o)