Autors Tēma: Traka diena!  (Lasīts 6155 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Traka diena!
« Atbilde #60 : 2018. gada 07. jūlijs, 10:25:54 »
Tur jau tā fiška, ka biju runājusi ar dažām paziņām, vienai pat kaut ko tur mutē operēja gada sākuma... tā sakot, operatīvi ievācu informāciju. Visas teica, ka zobu ārstē tikai zobus, smaganu gadījumā vienkārši izraksta  zāles un kaut kādas smēres, kuras es tāpat bez viņiem varu dabūt aptiekā... Jā, bet sāls ūdens deva superīgu efektu jau pēc pusstundas. Tā bija pirmā nakts, kad izgulējos

Par to matraci. Iepriekšējais bija uz koka karkasa. Tieši ar to, pēc kārtējā remonta, šad tad man uznāk bizdings un es taisu remontu, liekot  matrici atpakaļ gultā ( droši vien šķībi) traumēju malējo dēli. Vispār, kas attiecās uz gultu, tur visu vajag ar maigumu un mīlestību, tai brīdī man tas kaut kā piemirsās. Bet jaunais matracis ir bez koka karkasa, viņam vajag drošāku pamatu. Vai nu režģi, vai finieri. Starp citu, gultas karkasam pa vidu īr tāds paplāns dēlītis ir stuti pa vidu. Un es konstatēju, ka tajā bija tikai viena stute - pa vidu, bet izurbti caurumi vēl divām stutēm. Tātad, kad man meistars to salika, šams man divas stutes piekāsa! Tāpēc jau tas vidējais dēlis bija ar laiku ielocījies. Nevienam nedrīkst ticēt

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #61 : 2018. gada 12. jūlijs, 20:09:24 »
Atskaitos ;o)))

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Camma

« Atbilde #62 : 2018. gada 12. jūlijs, 21:14:45 »
Normāla gulta. Man tādas vismaz 4 iepirktas. Visas labas lietošanā, ar kokosa šķiedras virsām (zem mēbeļdrēbes, protams). Kājgalī bez paaugstinātās malas, jo visi gulētāji pagari augumā sanākuši :).
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #63 : 2018. gada 12. jūlijs, 21:43:40 »
Tagad augstāka par 15 cm, apakšā vienas ļodzīgas koka stutes vietā 3 plastmasas ar regulējamu augstumu. Zem matrača,  baigi foršs režģis, meistars to nosauca par "lamelēm". Izskatās ļoti eleganti, un es pat teiktu droši. Bet ja runā par gulēšanu... mmm...  :in-love:  Sapnis!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #64 : 2018. gada 12. jūlijs, 21:43:45 »
Olguča gultai kājgali neredz, un galdniekmeistars kadrā arī nav iekļuvis... :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #65 : 2018. gada 12. jūlijs, 21:47:00 »
šams teica, ka nākošnedēļ šam kāzas un tad veselu mēnesi nebūs pieejams.  ;)