Autors Tēma: Sakarā ar regulu  (Lasīts 1670 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Sakarā ar regulu
« : 2018. gada 31. maijs, 12:14:06 »
Jau kuro reizi veru vaļā kaut kādu veblapu un uz ekrāna izlec paziņojums par privātuma politiku. Protams, ka vienīgā iespēja turpināt skatīt šo ieietuvi - piekrist viņu politikai. Jo, kā smejies, visas šīs ieietuves vāc datus! Netici nu vēl špionēšanas apsēstībai. Ā, un līdz šim varēja špionēt un datus vākt, tik tagad par to var atrauties? Nu bet ja piekrīt špionēšanai, tad - figu! nekā neatrausies. Cik ērti... un turpinām vākt.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

Re: Sakarā ar regulu
« Atbilde #1 : 2018. gada 31. maijs, 12:23:42 »
Es draugiem.lv vēl neesmu apstiprinājusi, jo nepatīk man viņu aprakstītā datu vākšana.
Pagaidām ļauj aizvērt paziņojumu un turpināt darbu.
inbox.lv nācās apstiprināt, jo no turienes vecajām adresēm šis tas var pāradresēties.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2018. gada 31. maijs, 12:33:01 »
Nācās apstiprināt fb.

Bet, jā, visur viss lec  :evil:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 31. maijs, 13:06:44 »
RIMI ir elektroniskie info stendi, kur, novelkot RIMI karti, var apskatīt, kādas lietas un ar kādu atlaidi tiek piedāvātas individuāli katram pircējam. Un pie reizes tajā aparātā prasa atjaunot savus pircēja datus. Publiskā telpā, kur katrs aiz muguras var palūrēt. Nu ļoooooooooooti "privāti" ....

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2018. gada 31. maijs, 16:39:36 »
RIMI ir elektroniskie info stendi, kur, novelkot RIMI karti, var apskatīt, kādas lietas un ar kādu atlaidi tiek piedāvātas individuāli katram pircējam. Un pie reizes tajā aparātā prasa atjaunot savus pircēja datus. Publiskā telpā, kur katrs aiz muguras var palūrēt. Nu ļoooooooooooti "privāti" ....
Rimi vispār cūkojas - man ir mainījusies e-pasta adrese, līdz ar to atjaunošanu nevarēju veikt. Piezvanīju, konsultante bija samērā rupja, bet apsolīja, ka pusstundas laikā uz citu e-pastu atsūtīs linku, uz kuru uzspiežot visu varēšu izdarīt. Pagājusi jau gandrīz nedēļa, links tā arī nav pienācis.