Autors Tēma: Detektīvromāni  (Lasīts 75231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Detektīvromāni
« Atbilde #240 : 2019. gada 06. marts, 13:59:58 »
Kamilla Lekberga  Ledus bērns  ***

Ieliku 3 *, jo sāka traucēt, ka jāatceras visi raduraksti un notikumi par iesaistītajiem policistiem un viņu ģimenēm.

Un vēl -tagad arī Lekberga iesaistījusies skandināvu sacensībā, kurš lielākas šausmas izgudros. Nepārliecināja arī tik biezs psihopātu slānis vienā mazā pilsētiņā, kaut gan līdz Midsomerai vēl tālu. Tur gan vnk iegāza pa galvu vai nošāva ar arbaletu. Skandināviem slepkavība ir tikai rezultāts, viss kaifs sadismā

Atslēdzies reno

« Atbilde #241 : 2019. gada 06. aprīlis, 21:24:54 »
Man ir līdz kaklam tie krimiķi!

Izlasīju Paula Hokinsa  Ūdenī  *** -meitene vilcienā noteikti bija labāka

Bibliotekā sadeva man veselu kaudzi grāmatu un izrādās -vieni šausmoņi. Pabeidzu Ūdeni, sāku Bernāra Miņjē  "Nenodzēs gaismu" un sapratu -man pašlaik ir piegriezušies tie šausmu stāsti par psihopātiem, kas uzglūn sievietēm, visādi maniaki-pedofīli un varmākas.Vienīgā nešausmone  bija Zahera viesnīca -diezgan primitīvs sacerējums

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #242 : 2019. gada 06. aprīlis, 22:59:19 »
Zini, Reno, kopš es lasu visu šo, man bail vispār no visiem vīriešiem, jo ikviens it kā normālais var izrādīties maniaks! Nopietni. Es vairs nekad nespētu kā jaunībā viena kkur doties vai tml ar svešu vīrieti! Vieglprātīgām meičām jādod lasīt detektīvi :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #243 : 2019. gada 08. aprīlis, 11:03:23 »
Palēnām šķiru uz priekšu  to Miņjē, tā negribīgi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #244 : 2019. gada 10. aprīlis, 11:39:03 »
Nu, kā tā var? 
Lasu Nesbē "Policija" un nepamet sajūta, ka esmu lasījis...neko neatceros par romāna beigām, vai kas ir slepkava....bet ik pa brīdim romānā ir vietas, epizodes, kuras nu tik pazīstamas, pazīstamas...velns, esmu kādus 6 Nesbē romānus dažādā secībā (ne pēc kārtas) izlasījis un mulstu...un lasu tālāk...atkal mulstu....atkal lasu....     
Koroče, kad jau tuvojās fināls, sapratu, ka esmu lasījis...sen...laikam tai pašā gadā, kad iznāca latviski 2015....nu, jāēd biezpiens?   
p.s.   
Intereses pēc palūrēju Zvaigznes detektīvos, tur vēl ir jaunāks romāns ar Hariju - "Slāpes,11"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #245 : 2019. gada 10. aprīlis, 12:07:24 »
"Slāpes" sen jau izlasītas, tagad gaidu, kad biblenē būs "Makbets", bet tas laikam nav no sērijas par Hariju Holu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #246 : 2019. gada 14. aprīlis, 18:09:07 »
Minjē, kad pārvarēju nepatiku pret kārtējām vajāšanām, tīri nekas.
Makintošas "Es tevi redzu" -atkal vajāšana
Tad jau
Čerila Rīsa -Praisa  Mēmais noslēpums interesanta kaut vai ar to, ka atšķiras -vienkārša mazpilsēta, visi savstarpēji pazīstami

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #247 : 2019. gada 29. aprīlis, 20:35:26 »
Čerila Rīsa -Praisa  Mēmais noslēpums interesanta kaut vai ar to, ka atšķiras -vienkārša mazpilsēta, visi savstarpēji pazīstami

200 lpp. - ideāls formāts grāmatai. :) Raiti lasījās, intriga arī bija labi savērpta, visus notikumus pamazām atklāja, vainīgos atrada, bet beigās tomēr kaut kā pietrūka.
Varētu parunāt par to, bet baidos, ka kādam varu sabojāt lasītprieku, atklājot savas domas par slepkavības atrisinājumu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #248 : 2019. gada 29. aprīlis, 21:06:14 »
Jā, man arī likās, ka kaut kā inčīgāk varētu beigas izdomāt

Atslēdzies sōla

« Atbilde #249 : 2019. gada 05. maijs, 19:27:05 »
Nja, pirms man ienācāc mūsu mazpilsētā  Cilvēks bez suņa  un  Nenodzēs gaismu,  sāku lasīt  Šantarāmu.  Tad mēģināju visus trīs paralēli, bet paliku pie Šantarāmas. Abi otri neiztur kritiku.   

Atslēdzies reno

« Atbilde #250 : 2019. gada 05. maijs, 20:32:58 »
Šantarāms noteikti galvas tiesu pārāks, nākošā daļa gan sagādāja vilšanos, pat nepabeidzu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #251 : 2019. gada 05. maijs, 20:38:35 »
Tos Sölas minētos krimiķus Dace Judina sarakstījusi?...kauko agràk teica, ka Judina nepatīk

Atslēdzies Minne

« Atbilde #252 : 2019. gada 05. maijs, 20:40:48 »
Tā aŗī neuzrakstīju savas pārdomas par Šantarāmu, jo absolūti neuzrunāja. Sveša man konkrētā vīrieša pārspriedumu pasaule un sveša man Indija

Atslēdzies sōla

« Atbilde #253 : 2019. gada 05. maijs, 20:43:12 »
Paldies, Reno, tātad, ja saki, tad nav vērts otro daļu, ja?

Atslēdzies reno

« Atbilde #254 : 2019. gada 05. maijs, 21:12:17 »
Nenodzēs gaismu -Miņjē