Autors Tēma: pēdējo dienu problēma  (Lasīts 4831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

pēdējo dienu problēma
« : 2018. gada 06. jūnijs, 10:20:19 »
Varbūt kāds ir lietas kursā? Pēdējā laikā pieslēdzot internetu šad tad uz ekrāna parādās kaut kādi melni kvadrāti, daudz, visādu izmēru, dažreiz pat kustīgi. Esmu dzirdējusi, ka tas ir saistīts ar Chrome lietošanu. Laikam kāds datora puika jāpasauc, vai ne? Vai arī es pati ko varu. Kaut gan, tehniskās lietas mani nemīl - un ja kaut ko nevar sabojāt, tad es es esmu pirmā kurai tas izdosies. Vai arī tas ir kāds vīrus?

Atslēdzies Minne

Re: pēdējo dienu problēma
« Atbilde #1 : 2018. gada 06. jūnijs, 10:25:31 »
Man Skaipā tādi kvadrāti riņķo, bet krāsaini. Chrome nelietoju. Domāju, ka tie smukumam ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2018. gada 06. jūnijs, 10:29:17 »
Pēc nojautas teiktu, ka videokarte nevelk, bet pamēģini citu pārlūku. Firefox uzinstalēt ir pāris klikšķi. Chrome pārtraucu lietot, jo baigi bremzēja.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 06. jūnijs, 10:35:06 »
 :( .. kaut kā skumji... man tai Chrome tik smuki visas informācijas un piekļuves sakārtotas, man pat liekas, ka es šur tur pat paroles esmu aizmirsusi, kur pierakstītas. Un tad vēl tas Chrome mākonītis lietošanā. Vot vienmēr tā, tikai tu smuki iekārtojies kādā robā, vienmēr atrodas kāda figņa, kas sabojā  visu garīgo

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2018. gada 06. jūnijs, 10:37:43 »
Visas grāmatzīmes un paroles var eksportēt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 06. jūnijs, 10:42:58 »
Vo!  Labi teikts - pusdienas laikā ieskries datorpuika, man tur vēl Excelī kaut kāda sarkana strīpa ekrāna augšā parādās, šams paskatīsies. Es viņam to noteikti pateikšu! Es pat paredzu, ko viņš man atbildēs -  "Pati saprati, ko pateici? "  ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2018. gada 06. jūnijs, 10:58:30 »
Galvenais, nerīkojies ar kompi līdzīgi kā ar gultu ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2018. gada 06. jūnijs, 11:01:11 »
Kā es Olguci saprotu.... :sad_smiley:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2018. gada 06. jūnijs, 11:17:37 »
Galvenais, nerīkojies ar kompi līdzīgi kā ar gultu ;)
uj, kā prasās ko piebilst.... :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 06. jūnijs, 12:03:44 »
man arī dažreiz tie melnie kvadrāti uzbrūk. Gan darba, gan mājas datorā. Bet tad atkal pazūd. Es izliekos par beigtu un pagaidām neko nerisinu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:31:35 »
kam baltas pelītes, kam melni kvadrāti uzbrūk...

Atslēdzies ana

« Atbilde #11 : 2018. gada 06. jūnijs, 15:42:02 »
Man ir tieši tāpat kā Bobim un rīkojos arī tieši tāpat.

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2018. gada 06. jūnijs, 16:07:52 »
Man arī. Es pat vīram nesaku -metīsies pārinstalēt

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2018. gada 06. jūnijs, 17:19:15 »
Būs jūs Maļevičs apsēdis. Citādi vaļā netiksiet, kā būs kādam šamanim jāprasa palīdzību.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2018. gada 06. jūnijs, 17:32:37 »
Tā, atskaitos. Puika bija, ievērtēja uz kompīša tehniskos parametrus un  teica, ka šams tos interneta apjomus ar visādu reklāmu kaudzi vienkārši nespēj sagremot. Tur bija kaut kāds cipars, kuram jābūt vismaz 12, manējam rādīja 2.4.  Vienkārši problēma ar smadzenēm, kā jau visiem šai ģimenē. Jautāju, vai to detaļu kas nevelk, nevar nomainīt, šams atbildējāt, ka nav prāta darbs vecam zapītīm mainīt tauri uz kaut ko krutāku. Liekas, šams mani vēl slikti pazīst,  ;)  jo tas ir tieši mans gadījums. Bet, teica, ka nav miramā kaite, ka var sērfot pa vecam un vienkārši sākt krāt skanošo jaunām smadzenēm.