Autors Tēma: smēķēšanas reklāmas  (Lasīts 2851 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

smēķēšanas reklāmas
« : 2018. gada 06. jūnijs, 18:06:16 »
https://www.sadanduseless.com/smoking-babies/#more-58386

Tad nu gan nav brīnums, ka ASV smēķētāji attiesā no cigarešu kompānijām miljonus

Atslēdzies reno

Re: smēķēšanas reklāmas
« Atbilde #1 : 2018. gada 06. jūnijs, 18:11:13 »
Es nevaru atcerēties, kas tieši mani pamudināja uz cigareti kādā 16 g. vecumā -visā plašajā ģimenē bija viens vienīgs smēķētājs, un viņš pīpēja papirosus -nekā pievilcīga.

Mana smēķēšana notika klases draudzeņu kompānijā, bastojot stundas :thinking:

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #2 : 2018. gada 07. jūnijs, 21:51:29 »
Es sāku ar 19 un tas bija kojās, arī nekāda ģimenes lieta nebija. Kaut kā smēķēju vēl tagad. Ir bijušas pauzes, pat vairāk, kā pusotru gadu, bet tik un tā atgriezos pie tā paša.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2018. gada 07. jūnijs, 22:19:12 »
Man bija kādi 9, spēlējām indiāņus un smēķējām smilgas :)
Tas tak skaidrs, ka visi indiāņi smēķē, citādi vēl kāds nesapratīs, ka mēs esam indiāņi! :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2018. gada 07. jūnijs, 22:41:35 »
Es nezinu, vai skaitos smēķētāja vai nesmēķētāja. Bet smēķēšanas karjeru sāku kādā 4. klasē, uzpīpēju ar brālēnu ceriņkrūmā. Tas bija kāds Belamor vai kaut kas tamlīdzīgs, drausmīgi patika, bet nācās atmest, jo man vienkārši nebija, ko pīpēt, ne tēvs, ne māte nepīpēja. Uzpīpēju pēc daudziem gadiem, kad jau pieaugusi. Bet nekad neesmu bijusi regulāra smēķētāja. Neatceros, kad pēdējo reiz cigareti paostīju.. un tagad vēl tās drausmīgās bildes uz paciņām, nopirkt arī nevar.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2018. gada 07. jūnijs, 22:46:47 »
Apskaužu tos, kas  -gribu smēķēju, gribu- nē.
Man bija paciņa dienā, un ja nebija kārtīga rezerve vakarā, kļuvu nervoza
Tagad gan, kā pirms gadiem atmetu (tikai 4. mēnesī tiku pavisam vaļā), tā vairs nē

Atslēdzies Danija

« Atbilde #6 : 2018. gada 08. jūnijs, 19:59:53 »
Atmetu pirms 5 gadiem un ne reizi neesmu pat gribējusi pamēģināt. Kopš zināma laika mani pat tracina cigarešu smaka.Kad atbrauc jaunākais pīpmanis, pabubinu nedaudz,kad lodā uz balkona pīpēt, bet vairāk neko. Labi, ka kaimiņi neaizrāda.Toties, kad  uz ielas sejā iepūš dūmu mutuli, metos prom auļos, labi,ka pīpmanim ar tašu neievelku.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2018. gada 08. jūnijs, 20:02:00 »
Apmēram līdzīgi kā Danijai :) (par to tašu), tikai neatceros, kad atmetu... 5 gadi... 7... sen. Vienmēr apbrīnoju tos, kuri atceras tos precīzos ciparus

Bet pat tad kad vēl pīpoju tracināja pīpēšana pie galda, ēdienreižu laikā, pirms iekāpšanas busā... Itin kā jāmirst būtu, ja pameklēs piemērotāku brīdi un vietu, kur nevienam netraucē...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2018. gada 09. jūnijs, 02:03:41 »
NEkad neesmu bijusi regulāra smēķētāja   :n+: laikam nekad arī neesmu pirkusi pati cigaretes...nu neatceros  :scratch: tādu momentu.Lai gan laukos, manos 18-19 gados bija no kkurienes savilkta cigarešu paciņu kolekcija(tukšu,tukšu) ,kur šamās salasījās šobrīd nevaru atminēties...nav arī nekādu atmiņu par kkādu tur pirmo izsmēķēto.... netaceros un vsjo.Gan jau skolas laikā, ballītēs arī kko uzvilku... bet nu nav tas bijis svarīgi acīmredzot. Tētis man svētdienas pīpmais- un tādēļ man laikam  iestatījums, ka smēķēšana nav nekas tāds, kas jādara noteikti,par katru cenu un visulaiku(nu kā ēst ,dzert vai pačurāt).Ja ir oma..un galvenais kompānija kurā ir interesanti,tad varu pat uzpīpēt..bet tas gadās tik reti :)Pēdējoreiz pīpēju pirms nedēļas....gadījās iepazīties ar interesantu krievu meiteni...bija interesanti...un viņa tina tik smieklīgas mazas cigaretītes,ka gribi ,negribi dažas nopīpējās :)p.s neciešu hroniskos pīpmaņus..tos, kas nevar bez cigaretes nedz pamosties, nedz gulēt aiziet  :banhead: un smird kā skursteņi nepārtraukti.savukārt sveši pīpmaņi no malas..nekad nav traucējuši..lai pīpē uz balkoniem vai pieturās, vai kur nu grib..man vienalga...kko gari es te pierakstīju... :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2018. gada 09. jūnijs, 08:24:33 »
Man te nesen gadījās... uz bērēm nokavējām viena šizīga pīpmaņa dēļ - nevarēja vien atrast īsto tirgotavu ar īsto cigarešu marku. RRRRRRR
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2018. gada 09. jūnijs, 12:29:49 »
Nopietni??? vot tādam pateiktu visu ko domāju, un ar to somiņu, dabūtu ka nemetas! Plac... prioritātes ibio....bet nujā hroniskie, kas NEVAR bez... mani var izvest vienā setā no pacietības  :banhead:
p.s moz paskatīties to reno video? abet slinkums....
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2018. gada 09. jūnijs, 20:15:42 »
paskaties, tas nav video, bet bildītes -kādas tik cigarešu reklāmas nav bijušas 50os gados, bērni reklamē  -labākās cigaretes mammai

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2018. gada 09. jūnijs, 21:46:12 »
Nesapratu tās reklāmas, domāju- joks, vai? Šausmas!!
Ja par pīpēšanu, tad pīpēju vidusskolas pēdējās klasēs pa krūmiem un visus studiju gadus. Kad beidzu studijas, tad beidzu pīpēt, beidzās jautrība. Tagad, ja vajag, kompānijà varu arī uzpīpēt. Bet ļoti nepatīk tā smaka, tieši sev, ja citi pīpē, tad vienalga. Ja cigaretes smaržotu, tad noteikti smēķētu, jo patìk process.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2018. gada 10. jūnijs, 03:51:57 »
apskatījos (džiiizas  :rat: :rat: ) kkādas šausmiņas tajās reklāmās....bet, ja tā padomā...tad tajos 50-60-70tajos tās cigaretes izskatījās smuki. Kungi smokingos, dāmas elegantās kleitās ar frizūrām.... smalka cigarete iemutī...glīši...un kāja pār kāju. šodienas pīpmaņi salīdzinājumā ir vienk žēlīgi pēc skata...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2018. gada 10. jūnijs, 08:54:51 »
Bet gan jau smirdēja tāpat..