Autors Tēma: Taro numeroloģija  (Lasīts 1442 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Soleil

Taro numeroloģija
« : 2018. gada 11. jūnijs, 12:52:15 »
Kopš iepazinu šo ezotērisko mācību, sapratu, ka tā ir liels palīgs manā darbā. Esmu Taroloģe. Ja kādam interesē sīkāk, tad rakstiet privāti. Bet šeit varu īsumā pastāstīt par Jūsu dzimšanas datiem, ja vien tos uzrakstīsiet.  :)  Ir doma uzrakstīt vēl vienu grāmatu, kā papildinājumu esošajai. Tāpēc iespējams šis forums būs man noderīgs.

Atslēdzies Bobs

Re: Taro numeroloģija
« Atbilde #1 : 2018. gada 11. jūnijs, 13:09:10 »
varētu jau uzrakstīt, bet personas datu regula neļauj :)

Atslēdzies Soleil

« Atbilde #2 : 2018. gada 11. jūnijs, 13:13:43 »
Nu jā, ja neļauj, tad neļauj. Ir jau arī citas iespējas, ja vēlas ko zināt. Nav obligāti publiski jāraksta.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 11. jūnijs, 13:33:45 »
Labāk pastāsti te publiski pāris teikumos - kā cilvēka izdomāta aritmētiskā sistēma spēj ietekmēt procesus un likteņus un kāpēc cipari tieši jāsaskaita, nevis jāatņem vai jāreizina?

Atslēdzies Soleil

« Atbilde #4 : 2018. gada 11. jūnijs, 14:27:07 »
Ja šī tēma ir sveša, tad būs grūti saprast arī tad, ja es te romānu sarakstīšu. Taro numeroloģija atšķiras no klasiskās un noteikti nav mūsdienu cilvēku izdomāta sistēma. Un te ir gan jāsaskaita, gan jādala, gan jāreizina, gan jāatņem.. ne vienmēr protams, ir dažādi paveidi. To ko es piedāvāju šeit ir tikai neliela daļa. Tās patiesumu vari uzzināt tikai piedaloties. Tēmas mērķis ir norādīts sākuma ierakstā!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2018. gada 11. jūnijs, 14:39:03 »
Tēmas mērķis nav norādīts. Ja tas ir pakalpojumu sludinājums, tad nav īstā sadaļa. Teikts, ka forums var palīdzēt uzrakstīt vēl vienu grāmatu. Nu, es cenšos palīdzēt, lai ir iespējams paskaidrot, bet nekā, izrādās, ka tas neder. Tad kāds ir tēmas mērķis un kādā veidā forums var palīdzēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2018. gada 11. jūnijs, 15:03:37 »
šeit varu īsumā pastāstīt par Jūsu dzimšanas datiem
Esmu lasījusi, ka taro numeroloģiju lieto ne tikai cilvēkiem, bet arī valstīm, uzņēmumiem utt.
Te būs: septembris 03, 2014, sarunu foruma dzimšanas datums :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 11. jūnijs, 17:10:09 no Spārka »

Atslēdzies Soleil

« Atbilde #7 : 2018. gada 11. jūnijs, 19:17:07 »
Bob(i)s: grāmata noteikti taps, bet tā nebūs filozofiska lasāmviela, bet praktisks līdzeklis ceļā uz sevis un sava dzīves ceļa iepazīšanu.
Spāka:  paldies par ieteikumu. Nebiju pētījusi taro numeroloģiju caur tādu skatu punktu. Vairāk ir pētīti cilvēku likteņi un situācijas. Bet tuvākajā laikā paskatīšos, ko var no šiem datiem izlobīt.   :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2018. gada 11. jūnijs, 20:33:59 »
Ko tieši man pastāstìsi, zinot manus datus?

Atslēdzies Soleil

« Atbilde #9 : 2018. gada 12. jūnijs, 13:33:07 »
Citāts
Septembris 03, 2014, sarunu foruma dzimšanas datums.

Jau teicu, ka strādāju ar personas Taro kartēm, tāpēc uzņēmumam visu piemērot nevarēs.
Sarunu foruma uzdevums ir kļūt saulei sev un pēc tam citiem: sasildīt, palīdzēt, radīt uzticību un uzlādēt ar optimismu. Aktivitāte garantēta. ir svarīgi būt novērtētiem. Tikai jāuzmanās no pārlieku lielas vēlmes būt pārākam. Ir plašs interešu loks.
Ja tomēr skatās kā personas vērtējumu - tad foruma galvenajām personām patiks lietas apgriezt otrādi, vai ieciklēties jautājumos, situācijās. Pieņemot lēmumus jāieklausās intuīcijā. Apziņa, prāts var sagraut arī noderīgas lietas. Pie tam šis spēks var būt vērsts gan pret sevi, gan citiem. Foruma iekšējā dzīve vērsta uz nopietnību, iekšējo gudrību, varētu būt vēlme audzināt citus, kā arī neieklausīties citos viedokļos. Foruma dzimšanas skaitļos ir ielikta arī aktivitāte, savu interešu aizstāvēšana, prasme rast zelta vidusceļu. Kā arī rūpes par visiem dalībniekiem, caur saimnieciskumu un arī caur kontroli. Un vēl no foruma spēju vai talantu puses raugoties - dalībnieki šeit ierauga savas darbības kļūdas, intuitīvi - tas var patikt un var nepatikt. Viss atkarīgs no cilvēka izaugsmes pakāpes.

Atslēdzies Soleil

« Atbilde #10 : 2018. gada 12. jūnijs, 13:37:44 »
Ar šo te skaidrojumu es atbildēju arī uz Nāras jautājumu.  :)  Tas protams nav viss...man jāredz cilvēks, lai varētu pastāstīt visu pārējo...