Autors Tēma: Atbildot uz Zigīša romantizēto skatījumu uz musulmanismu  (Lasīts 11300 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Atbildot uz Zigīša romantizēto skatījumu uz musulmanismu
« Atbilde #30 : 2018. gada 18. jūnijs, 14:48:15 »
Nu gan salīdzinājumi - utainība un izvarošana.
Nu ko, tā tik turpināt...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2018. gada 18. jūnijs, 15:09:00 »

http://www.delfi.lv/news/arzemes/foto-kijeva-aizvadits-praids-policija-aiztur-pretiniekus.d?id=50134556&com=1&reg=1&no=0&s=1

Eiropai nav nākotnes. Tā turpinot drīz vien heteroseksuāli sakari tiks pasludināti par nelikumīgiem. bērnus dabūs no mēģenēm...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #32 : 2018. gada 18. jūnijs, 15:26:18 »
Ja? un tie kazu p@sēji un varotāji, jā arī bērnu (puiku) baseinos būs tie Eiropas glābēji?
Nesmīdini.
Un tie, heteroseksuāļi,
kurus pasludinās par nelikumīgiem kļūs homoseksuāli?, prātiņ, nāc mājās...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2018. gada 18. jūnijs, 15:44:49 »
Ne nu gluži tik burtiski. Daddy teiktajā bija melnais sarkasms, bet arī liela daļa taisnības.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2018. gada 18. jūnijs, 15:56:34 »
Nē, tuk, neceru, ka kāds no malas Eiropu izglābs, ja paši neapdomāsies... tomēr šis musulmaņu spiediens varbūt liks eiropiešiem sarosīties un uzdot jautājumu - kas mēs esam, kur ejam? 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2018. gada 18. jūnijs, 16:20:00 »
Čatā Zigītis nebeidz vien jūsmot par Šariata likumiem un musulmaņu reliģiju. Pašlaik daudz nerakstīšu, bet uzausa man atmiņā UK notikums, kuru aprakstīja visi mēdiji un rādija TV. Vecāki nogalināja savu meitu, jo viņa atteicās precēties ar to, kuru vecāki bija izraudzījuši. Honour killing.
nav 2 domu - slepkavām sodu!
Taču....pie mums izvēli nosaka līgava!...un kāds rezultāts? - 50% šķirtu laulību...
Pie arābiem izvēli izdara vecāki!...un rezultāts? ...0,1% šķirtu laulību?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2018. gada 18. jūnijs, 16:28:13 »
Par to 0.1% šķirto laulību, Nakata kngs, pārsmējos. Bet man nav laika rakstīt tagad. Un nenovel visu, lūdzu, uz sievietēm. Varētu padomāt, ka viņas vīrus tā no plauktiņa noceļ kā veikala preci. Un šie tik nevainojami arī, neviena brāķa.

Un arī Tu, daddy! Esmu vīlusies Tevī.
Kas Jums visiem pa problēmu? Bet, lūdzu, taisiet citu tēmu par praidu, gejiem utt. Ne šeit.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:00:03 »
Problēma līdzcilvēkos? Es Daddy pilnīgi šeit saprotu un atbalstu. Problēmas tik tiešām sākas tad, kad atrauj degunu no datora un paskatās ārā pa logu. Turpinot virzīties pa iemīto taciņu (mums un viņiem), nez' kurš izmirs un kurš izdzīvos? Man atbilde ir skaidra. Un? Jēga no rietumu ūbersasniegumiem zinātnēs un tehnoloģijās? Tik vien kā vēstures grāmatās pieminēs kopā ar visādām Makču Pikču un pārējām izzudušajām savu laiku līdercivilizācijām.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:04:20 »
Nav taču runa par to, ka kāda iekūlusies nepatikšanās, "naktī vazādamās" kaut kādā primātu geto. Bet pilsētas centrālajā laukumā Jaungada naktī tas tā kā nebūtu "principiāli" normāli, ne? Turklāt tik masveidigi.
Vot! Viena uzskatāma lieta, lai salīdzinātu rietumniekus un bēgļus. Atļaujiet pavaicāt, ko tajā brīdī vācu vīrieši darīja, redzot to, ka 500 sieviešu tiek apgrābstītas? Vai varbūt viņu tur nebija neviena? Vai varbūt vīriešiem par sievietēm bija vienalga, lai tikai pasīvos gejus, kuri interesantāki, neaiztiek? :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #39 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:06:20 »
Broņa, esi dzirdējusi par sunnu un hadīsām?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:10:06 »
Kvadra - palasi vien Mellenes tēmas un čatus - jā! staigāt utainam tagad ir norma. Un ne tikai ukijā. Jo, redz, aizrādot var aizskart jūtas!
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #41 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:13:12 »
Pēc kādiem 500 gadiem moš. Viņiem šobrīd ir 1439. gads, ja pareizi atceros. Praktiski - Viduslaiki. Dogmatiskā domāšana un rīcība apmēram tādus arī atgādina - apmēram kā Svētā inkvizīcija ar savu raganu dedzināšanu, nekur tālāk nav tikuši, tas nekas, ka mobilie telefoni visiem pie ausīm pieauguši...
Nez' kā būtu jāattiecas pret jūdaistiem, kuriem jau 5xxx. gads, ja nemaldos?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:21:49 »
Un arī Tu, daddy! Esmu vīlusies Tevī.
Kas Jums visiem pa problēmu? Bet, lūdzu, taisiet citu tēmu par praidu, gejiem utt. Ne šeit.

Broņa, par ko?? Kur Tu saskati mūsu (manu) problēmu?? vai tajā, ka uz Tavu tekstu "visi musulmaņi ir slikti", mēs atbildam, ka "visi sliktie nav musulmaņi", jeb ne "tikai musulmaņi ir sliktie"... :) izsakies skaidrāk!

Ja kāds tagad ņemtos salīdzināt 3 Ābrahama reliģijas - jūdaismu, kristietību un islāmu, tad 2 no tām ir dzīvotspējīgas, bet trešā ir iestigusi liberālismā un tai nepieciešams restarts... un AK VAI, es arī sevi pieskaitu pie tās trešās reliģijas piederīgajiem, kuru diemžēl atceros tikai svētdienas rītos  :banhead:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #43 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:30:22 »
Broņa, esi dzirdējusi par sunnu un hadīsām?
Jā, Zigi. Bet par ko mēs spriežam? Ja mēs teorētiski gribam analizēt reliģiju filozofiskā aspektā, nesaistot ar zemēm, valstīm, iedzīvotajiem, tad ņemam priekšā Svētos rakstus un analīzējam, interpretējam kādu no aspektiem (to interpretāciju ir daudz). Tā var darīt ar Bībeli, Korānu utt.
Bet mēs jau neesam teologi, reliģijas pētnieki, lai to darītu. Un tas nav mūsu uzdevums šeit.
Es reiz lasīju kādas musulmaņu feministes (tagad, protams, rietumos dzīvojošas) rakstu, tur bija skaisti salīdzināts, kas ir Bībelē par sievieti, kas Korānā. Un tīri teorētiski daudz kas ir tīri labi. Un tad viņa sāka to visu apspriest, kā tas notiek reālājā dzīvē, dažādās valstīs mazliet atšķirīgi, bet šaubu nav, sieviete ir beztiesīga un nožēlojama, par līdztiesību to grūti nosaukt, ir, protams, izņēmumi, augstdzimušas sievietes, kas ieņem augstus amatus, tiek cienītas,bet tur viss notiek vairāk vai mazāk pēc Rietumvalstu parauga.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2018. gada 18. jūnijs, 17:33:39 »
Trakums ar Tevi, daddy. Es par to uztraukumu par gejiem un praidiem. Ai, nav laika te gari un plaši. Īsumā, neredzu neko sliktu kristietībā, ja tā nenomētā ar mēsliem citādākos, bet pat laiž viņus savā svētnīcā.