Autors Tēma: Bagātie Āfrikas "prinči"  (Lasīts 2287 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Bagātie Āfrikas "prinči"
« : 2018. gada 25. jūnijs, 08:50:14 »
Man šķiet, ka tēma par šo ir bijusi, bet es nevaru atrast. Ja kāds atrod, iekopējiet linku, lūdzu. :)

Saņēmu vēstuli e-pastā, ļoti aizkustinošu un daiļrunīgu. :)

Labvakar,

Man nav cita saziņas veida ar jums, kā nosūtīt jums šo e-pastu.
Es esmu izmisumā un sirds asiņo, kad es dodu jums šo ziņojumu, kas, es ceru, pievērsīs jūsu uzmanību.
Es šodien sazināties ar tevi, jo ļoti taisnība, ka mēs nezinām, tas neaizkavē šo žestu no manis.

Mans vārds ir FRANCOIS LAPIEUX, kas dzimusi 1939. gada 10. jūlijā Parīzē Francijā un dzīvo Kotdivuārā, taču īpaša iemesla dēļ man nācās būt piedzīvojumu meklētājam kaut ko meklēšanā.
Iemesls, kas ved uz mani, ir šāds: es gribētu iet caur jūsu kanālu, lai veiktu labdarības darbu jūsu nodaļā.
Tas ir ziedojums kaut kādā veidā, un tas ir deviņi simti piecdesmit tūkstoši eiro (970,000 eiro). Mans ģimenes stāvoklis ir tāds, ka man nav sievas un vēl mazāk bērnu, kuriem es varētu atstāt šo mantojumu, un es šobrīd cieš no kakla vēža, tāpēc esmu nosodīts uz noteiktu nāvi.

Tāpēc es vēlētos labvēlīgi un rūpējoties par to, lai palīdzētu nabadzīgajiem bērniem sniegt jums šo mantojumu, lai īstenotu šo labdarības darbu.
Ja jūs piekrītat darīt to, ko es jums lūdzu, ļaujiet man zināt, lūdzu, uzmanīgi klausoties manā priekšlikumā, jo es paļaujos uz jūsu nemateriālo vērtību un arī par labu šo līdzekļu lietošanu šim darbam.

Paldies par sapratni

Kungs FRANCOIS

Pieslēdzies reno

Re: Bagātie Āfrikas "prinči"
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. jūnijs, 09:03:10 »
Un man likās, ka prinči ir izbeigušies! Izrādās, dators to interesanto nemaz man neļauj izlasīt, es taču NEKAD neesmu saņēmusi nevienu prinču vēstuli!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. jūnijs, 09:44:33 »
Kopā ar apņēmības apliecinājumiem nosūtiet princim apmaksai kādu savu rēķinu ar piebildi, ka tūlīt internetu atslēgs/ no dzīvokļa izmetīs, utml. Beeeet, ja apmaksāāāāāāās to rēķinuuuuuuuu, tad nu točnāāāāāāāā, - apņēmība iesaistīties būs uzaugusi līdz neredzētiem apmēriem. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 10. septembris, 09:02:16 »
Oi, mani ir "aplaimojis" bagāts seržants :D

Sveiki? laba vakara, kā bija tavs darbs un veselība? Es ceru, ka tu dari lieliski, es esmu Sgt. Roy Graham, ASV militārais karavīrs. Es vēlos, lai jūsu biznesa partnerība ar jums, man ir (4,3 miljoni ASV dolāru). Es gribu ieguldīt nekustamā īpašuma biznesā jūsu valstī, ja jums interesē, 20% piedāvāju sīkāku informāciju.
Sgt. Graham,

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 10. septembris, 10:20:06 »
Bet gan jau lētticīgo sieviešu netrūkst, kas uzķeras. Paskatiet kaut neskaitāmos Gold Digger prank video jūtūbē. Naudiņa bieži aizver širmi, kaut tikai šķietama bagātība

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2018. gada 10. septembris, 10:54:30 »
Man liekas, vairāk sieviešu uzķeras uz tiem aizjūras prinčiem, kas iemīlina sevī un tad izraisa žēlumu.

« Atbilde #6 : 2018. gada 10. septembris, 12:52:57 »
tak pilna pasaule ar tādiem prinčiem un vēl tiem ASV armijniekiem, kam kādā karstajā punktā naudas aptrūcies, bet nu tā mīl, tā mīl... un uzreiz precēs :D 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 10. septembris, 16:53:58 »
Man patīk stāsti, kad šos afēristus čakarē !
...bij stāsts netà, kur pastāstīts sīki un smalki, kā pareizi atbildēt šiem "prinčiem" un "seržantiem"...
1.bija prasība, lai pieràda , ka princis!
Lai atsūta bildes ar savu karalisko ģimeni utt !
2. lai bildei pievieno avīzi ar šīsdienas datumu, lai nav veca bilde no interneta dzīlēm
3. Vēl uzdod jautājumus, lai tik stàsta savus storijus...tur sanàk vesels izklaides storijs...visulaik jàdod cerìba, ka tūlīt tūlīt iekritìsi slazdā, bet Tev ir nàkošais jautājums! :)