Autors Tēma: Namu pārvalde pid***i  (Lasīts 3208 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Namu pārvalde pid***i
« : 2018. gada 25. jūnijs, 14:00:37 »
Nomainīja tēva dzīvoklī pilošu dvieļu žāvētāju un iebombīja mums rēķinu uz EUR 142, RNP telefonisko sūdzību iereģistrēja un solīja atzvanīt "rindas kārtībā", kas varot būt tiklab rīt, kā aizparīt un vviņziņ kad, bet rēķins ta jānomaksā līdz 30.datumam. Teica, man pašai jāizlemjot, vai apmaksāt pilnu rēķinu, kurā iekļauta summa, ko es neatzīstu, vai maksāt tikai daļu un iekļūt parādniekos. Pie tam viņu uzliktais "jaunais" dvieļu žāvētājs izskatās, ka savākts izgāztuvē un pielikšanas procesā viņi izurbās cauri starpsienai uz tualetei. Pieņemot, ka pasākums ir bezmaksas, es neprotestēju, nu bet šitā. Ir ieteikumi, pieredze?     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nex

Re: Namu pārvalde pid***i
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. jūnijs, 14:53:00 »
Bez Tabu

Atslēdzies diddly

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:29:03 »
 Parasti meistars brīdina,cik tas joks maksās. Dīvaini,ka tā nedarīja. Lai būtu pamats prasīt naudu,vajadzētu būt kkādam darba pieņemšanas papīram,uz kura pamata izraksta rēķinu.
 Vispār jau izklausās dīleru autoservisa izmaksām. Kautkas nav riktīgi.
Rēķinā ir izmaksas pa pozīcijām? darbs un truba?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:33:14 »
Kā varēji nodomāt, ka būs bez maksas?!?  :rat:
Un tiešām parasti jau iepriekš jāuzprasa, cik būs jāmaksā.
Bet vsp kko vrb nesapratu, par maz info.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #4 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:43:49 »
Ja tas ir RNP,tad ieej eparvaldnieks lapā,savā profilā,vai pameklē rēķinu,un atrodi savu mājas pārvaldnieku.
Es ar savējo,kad bija gadījums,izrunājos 40 minūtes,un visu noskaidroju. Zvanīt uz info tālruni ir bezjēdzīgi,naudas un laika izmešana.

« Atbilde #5 : 2018. gada 25. jūnijs, 15:54:27 »
Mājas pārvaldniekam zvanīju, tas rausta plecus, viņš par finansu lietām neatbildot.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. jūnijs, 16:02:50 »
skaties,ka tik nav pieskaitījuši vēl kaimiņdzīvokļa remontus.
kad pie mums atnāca pabomzīga skata santehniķis,vismaz 3x brīdināja,ka maksās tik un tik remonts. un kad akceptēju,joza pakaļ ventilim uz bodi,vai kur nu. un summa bija nieciga,salīdzinot.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2018. gada 25. jūnijs, 16:15:27 »
Dvieļu žāvētājs no dvieļu žāvētāja atšķirās... tb ir vienkārši U veida un ir sarežģītas formas. + darbs un izsaukums. Par naudu tā kā pirms tam jāvienojas...
Noteikti nemaksā, jo ko tad vairs, kad būsi samaksājusi...

[/size]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2018. gada 25. jūnijs, 16:20:22 »
Dvieļu žāvētājs no dvieļu žāvētāja atšķirās... tb ir vienkārši U veida un ir sarežģītas formas. + darbs un izsaukums. Par naudu tā kā pirms tam jāvienojas...
Noteikti nemaksā, jo ko tad vairs, kad būsi samaksājusi...

100 punktu tas vasīlijs pats nelocīja dvieļu žāvētāja trubu. Kādā pamestā mājā bija nozāģējis, vai savācis kādam pēc remonta

Atslēdzies Milka

« Atbilde #9 : 2018. gada 27. jūnijs, 12:35:46 »
Par pilošiem nekas nav jāmaksā, jo tā tak avārija. Nu, vismaz manā pilsētā man nekas nebija jāmaksā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2018. gada 27. jūnijs, 14:17:39 »
Nav gadienā tā, ka namu pārvalde atbild/bez maksas apsaimnieko kopējo ùdensvadu LĪDZ dzīvokļa skaitìtăjam/ ienãkośajam ventilim, bet kas nu kuram dzīvoklī pil ir dzīvokļa īpašnieka rūpe un atbildība?

« Atbilde #11 : 2018. gada 27. jūnijs, 16:25:31 »
Nope, ar lielu dzenāšanu dabūju rokā tās jaunās firmas iecirkņa priekšnieku, viņš man apzvērēja, ka tā skaitās avārijas situācija, tieši tāpat kā tas notika, kad RNP siltumsistēmas apkalpoja Rīgas Siltums. Viņš teica, ka ļaunākajā gadījumā man būtu varējuši uzrēķināt piecīti par karstā ūdens atslēgšanu namam uz remonta brīdi, bet nekādā gadījumā ne EUR 140 par visu pasākumu. Tātad RNP paši kaut ko saputrojuši, aunu kājas karot ar tiem Ušakova birokrātiem, bet zinu, ka cīņa būs grūta.   

« Atbilde #12 : 2018. gada 27. jūnijs, 16:27:27 »
ar dvieļu žāvētājiem vispār ir kutelīga situācija, jo teorētiski tas ir aiz skaitītāja, bet praktiski es nevaru nolemt, ka man viņu nafig nevajag un vienkārši aizmetināt ciet abus cauruļu galus :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2018. gada 27. jūnijs, 16:38:24 »
ar dvieļu žāvētājiem vispār ir kutelīga situācija, jo teorētiski tas ir aiz skaitītāja, bet praktiski es nevaru nolemt, ka man viņu nafig nevajag un vienkārši aizmetināt ciet abus cauruļu galus :)

nolemt vari cik garu Tev viņu vajag (no 0 līdz kaut 3m), bet maksāsi vienalga par karstā ūdens cirkulāciju ~5čuku mēnesī. 

« Atbilde #14 : 2018. gada 27. jūnijs, 16:44:47 »
es runāju par situāciju, kurā starp abiem galiem nav nekā - nekādas cirkulācijas :) un manas privātīpašnieka tiesības tādēļ tiek ierobežotas, jo cilvēkiem virs un zem manis vajag karsto ūdeni, un attiecīgi tādēļ tekošs dvieļu žāvētājs nav tikai mana privāta problēma :)   
uf, nudien jūtos labāk, un pat drusku neērti, ka turēju aizdomās to firmu, kaut kā jau nu stipri aizdomīgi tāda pēkšņi tika nodibināta tikai RNP apkalpošanai, izspiežot Rīgas Siltumu