Autors Tēma: Namu pārvalde pid***i  (Lasīts 3221 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Namu pārvalde pid***i
« Atbilde #15 : 2018. gada 28. jūnijs, 18:55:12 »
Alelūja! Ak vai, mums gadījās kļūda, piedodiet! Tas nekas, ka mans vecais tēvs gandrīz dabū trieku, ieraugot tādu rēķinu, es arī nervozēju visu nedēļu un zvanos uz visām iespējamām vietām no PTAC līdz RD Mājokļu departamentam, kur man stāsta, ka RNP ir valsts valstī un nevienam nepakļaujas, un beigās dabūju triekties uz RNP klientu apkalpošanas centru klātienē, starp citu, iztērējot šim nolūkam savu brīvdienu, ko es labprāt būtu pavadījusi daudz lietderīgāk.   :banhead:

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Vilma

« Atbilde #16 : 2018. gada 28. jūnijs, 19:26:26 »
Ieteikums citai reizei: bliezt visu neapmierinātību RNP soc.tīklos, tas ir kā īlens pakaļā, atbildēs visai operatīvi. Var arī no e-parvaldniekā reģistrētas e-pasta adreses.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2018. gada 28. jūnijs, 22:38:55 »
Interesanti, cik liela tad tā “kļūda“ bija?
A “piedodiet“ vietā dodiet atlaidi!!!

« Atbilde #18 : 2018. gada 29. jūnijs, 10:44:39 »
Kļūda par visiem EUR 142 un cik tur centiem. "Tehniska kļūme", ķēmi tādi. Un es droši domāju, ka pēc mēneša šitam postam turpinājums. Vakar viņi man jau pēc aiziešanas no klienta centra pa telefonu pateica - jā, kļūda, bet jaunu rēķinu tik ātri sagatavot nepaspēsim, vienkārši atrēķiniet to kļūdaino summu pie maksāšanas. Divreiz skaitīju uz kalkulatora, sanāca EUR XX,82, ko arī pārskaitīju, šorīt man vēlreiz piezvanīja divas dažādas beibes, kas uz atvainošanos pārāk neiespringa, bet teica, ka jaunais rēķins ir e-pārvaldniekā un tas ir EUR XX,83. Pirmajai es vienkārši apmulsu, un prasīju, ko man ar to trūkstošo centu darīt - ai, nu nedariet neko, nekas pa vienu mēnesi jau nenotiks, otrajai jau pārjautāju, kā viņiem sanāca aiz komata 83, ja man 82. Atbilde bija klasika: programma man tā rāda (t.i. summu, kas man jāmaksā)   :banhead:
Vispār labi, ka uzrakstīju, man sāk likties, ka to vienu centu viņiem tomēr vajadzētu pārskaitīt tagad, kas to zin, ko viņi pa mēnesi parādā uzrēķinās. Un padomājiet, cik Rīgā ir iedzīvotāju, un ja no katra ik mēnesi pa vienam centam, jo programma tā rāda.       

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2018. gada 30. jūnijs, 00:18:32 »
Aha, un cik Rīgā ir cilvēku, kas apmaksā "tehniski kļūdainos" rēķinus par a la dvieļu žāvētāju remontu un utml.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #20 : 2018. gada 30. jūnijs, 13:34:11 »
Man drīz jāmaina dvieļu žāvētājs. Sazvanīju apsaimniekotāju /Rīgas namu apsaimniekotājs/ par atslēgumu utt. Izsniedza man tel.nr. un firmas nosaukumu, kas esot viņu apakšuzņēmums šajos jautājumos mūsu rajonā.
Pirmdien vienosimies par konkrētu laiku.
Bet es pat iedomājies nebiju, ka tas varētu būt bez maksas. Tas ir tikai RNP vai citiem arī?
Pašlaik ir U veida, Samērīju un noskatīju M veida. Viņi ko - pirks paši un stādīs manis izvēlēto žāvētāju un par to nebūtu jāmaksā?
Es varu pieprasīt  mana īpašuma btehnisko apkopi?

« Atbilde #21 : 2018. gada 01. jūlijs, 09:36:19 »
Ja dvieļu žāvētājam ir sūce, tad to jānovērš bez papildu maksas, jo mēs visi katru mēnesi maksājam apsaimniekošanas maksu, kurā ir iekļauta siltumtīklu uzturēšanas maksa, ko apsaimniekotājs tad pārskaita attiecīgajam siltumuzņēmumam. Bet nedomāju, ka tu pilnīgi bez maksas dabūsi paša noskatītu krutu jaunu dvieļu žāvētāju, bez maksas tev uzliks tādu, kādu pienākas likt "bez maksas", un nedomāju, ka tev tāds patiks. Ja kas, sūci var novērst, arī uzliekot "homutu", tā ka nav zvanīts, ka vienmēr liek jaunus arī bojājumu gadījumā. Ja dvieļu žāvētājs (vēl) netek, nomaiņa ir maksas pakalpojums. Vienkārši parunā ar tiem, kam zvanīsi, droši vien kaut kādu risinājumu atradīsiet. 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2018. gada 01. jūlijs, 10:32:35 »
Visi remontdarbi Tavā privātajā dzīvoklī attiecas tikai uz Tevi un ir Tava problēma. Nevienam nav pienākuma Tavas problēmas risināt par brīvu.
Cita lieta, ja kaut kas jādara koplietošanas telpās, tad skatās, vai ir pietiekams uzkrājums remontdarbu apmaksai. Ja nav, tad summu sadala uz dzīvokļiem.