Autors Tēma: šaubīgās @- vēstulītes  (Lasīts 1306 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

šaubīgās @- vēstulītes
« : 2018. gada 28. jūnijs, 14:55:47 »
Kaut kāda figņa... saņēmu @-pastu :
"Cienījamais Klients, - Mums ir nepieciešama jūsu palīdzība, lai atrisinātu problēmas saistībā ar jūsu kontu. Lai dotu mums laiku strādāt kopā, mēs īslaicīgi esam ierobežojuši to, ko jūs varat darīt jūsu kontā, kamēr problēma nav atrisināta.
- Mēs saprotam, ka var būt grūtības, ka jums nav pilnīgas piekļuves savam Swedbank kontam. Mēs vēlamies strādāt ar jums, lai pēc iespējas ātrāk atjaunotu jūsu kontu.
Kāda ir problēma ?
- Mums vajag nedaudz vairāk informācijas par jums, lai palīdzētu apstiprināt jūsu identitāti, tāpēc jums vienkārši ir jānoklikšķina uz "pārbaudīt savu kontu", tad jā turpināt. "
Tas pats par Pay Pal kontu : Mums ir iemesls uzskatīt, ka jūsu konts tika izmantots krāpnieciski bez jūsu atļaujas. Turklāt jebkura neatļauta darbība, piemēram, pērkot vai pārdodot, ir atcelta un visi saistītie maksājumi ir ieskaitīti kontā. Visi saraksti, kas tiek noņemti no e-pasta. Mēs garantējam, ka jūsu finanšu informācija ir droši uzglabāta serverī.Lai aizsargātu savu kontu, jums ir nepieciešams: - piesakieties savā kontā.2 - Pārbaudiet sava konta informāciju.3 - Atjaunināt savu maksājumu informations un citu glabājas informācija par jūsu kontu, ir pareizs.Lai iegūtu detalizētus norādījumus, lūdzu, apmeklējiet: www.paypal..... Mēs novērtējam jūsu izpratni un pateicamies, ka esat daļa no mūsu kopienas.Lūdzu, neatbildiet uz šo ziņojumu. Tas tika nosūtīts no e-pasta adreses"

Jautrākais ir tas, ka ne man ne maniem uzņēmumiem, ar  kuriem man ir darīšana nav  rēķinu Swedbankā, nekad neesmu lietojusi to PayPal.  ;o))) Nojaušu, ka kāds "meklējās pēc skanošā". Ja vēl kādam tādas vēstulītes pienāk, iesaku vienkārši piezvanīt bankai....

Pieslēdzies Spārka

Re: šaubīgās @- vēstulītes
« Atbilde #1 : 2018. gada 28. jūnijs, 14:56:44 »
Es jau iekš IT ierakstīju.
Tādus nevajag pat atvērt!