Autors Tēma: Dziednieki. Ko par viņiem domāt?  (Lasīts 2546 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Maruu

Dziednieki. Ko par viņiem domāt?
« : 2018. gada 02. jūlijs, 10:30:05 »
Ne vienam vien šeit ir zināms, ka man ir bērns ar īpašām vajadzībām - autisms. Tas, protams, prasa daudz darba ar terapijām utt.
Vakar vakarā bērna omīte nāca klajā ar paziņojumu, ka ir pieteikusi bērnu pie kāda dziednieka, par ko uzzinājusi no kaut kādas kolēģes. Pēc šī apmeklējuma bērns sākšot runāt.
Kāds ir jūsu viedoklis? Ir jēga, nav jēgas? Zaudēt, teorētiski, nav ko, ja neskaita laiku, jo naudu šis cilvēks neprasot. Varbūt kādam ir personīga pieredze?

Atslēdzies Bobs

Re: Dziednieki. Ko par viņiem domāt?
« Atbilde #1 : 2018. gada 02. jūlijs, 10:35:08 »
Ir pieredze divreiz. Abas reizes iznākums bija pozitīvs. Tiesa gan, nevaru apgalvot, ka bez dziednieku iesaistes nebūtu bijis tāds pat rezultāts. Runa gan ir par fiziskām kaitēm.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2018. gada 02. jūlijs, 10:36:45 »
Es noteikti mēģinātu visu, ar priekšnoteikumu,ka tas nenodara pāri bērnam. Ja nav stresa,tiekoties ar svešiem cilvēkiem,domāju.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2018. gada 02. jūlijs, 12:36:52 »
Arī ir pieredze divreiz.
Par vienu reizi, tāpat, kā Bobis, nevaru apgalvot, ka tieši dziednieka prasmes visu nolika uz pareizā ceļa, taču mediķi teica, ka veiksme esot stāvējusi blakus...
Par otro reizi - ja man to stāstītu kāds cits, es točna neticētu, ka tas iespējams. Bet pārbaudīju uz savas ādas. Nebūtu liecinieku, es arī nevienam nestāstītu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2018. gada 02. jūlijs, 12:55:13 »
Nekad neesmu tam ticējusi un pilnībā neatbalstu pesteļošanu, pat domas nav bijis vērsties pie dziedniekiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2018. gada 02. jūlijs, 13:51:10 »
Viss jautājums ir ticībā, piemērs no Marka evaņģēlija 5. nodaļas:

25 Un tur bija kāda sieva, kas jau divpadsmit gadus slimoja ar asiņošanu.
26 Un tā daudz bija cietusi no daudziem ārstiem un iztērējusi visu savu rocību un palīdzību nebija atradusi, bet slimība bija kļuvusi vēl ļaunāka.
27 Šī, par Jēzu dzirdējusi, nāca ļaužu pulkā un aizskāra no mugurpuses Viņa drēbes,
28 jo tā sacīja: "Ja vien Viņa drēbes aizskaršu, tad tapšu vesela."
29 Un tūdaļ viņas asins avots izsīka un viņa manīja savās miesās, ka no tās kaites bija dziedināta.
30 Un Jēzus tūdaļ, Sevī nomanīdams, ka spēks no Viņa izgājis, apgriezās ļaudīs un sacīja: "Kas Manas drēbes aizskāris?"
31 Un Viņa mācekļi Viņam sacīja: "Tu redzi, ka ļaudis Tev spiežas virsū, un Tu saki: kas Mani aizskāris?"
32 Un Viņš skatījās un gribēja to ieraudzīt, kas to bija darījusi.
33 Bet sieva, izbijusies un drebēdama, zinādama, kas ar viņu noticis, nāca un krita Viņa priekšā pie zemes un pateica Viņam visu patiesību.
34 Bet Viņš uz to sacīja: "Mana meita, tava ticība tev ir palīdzējusi. Ej ar mieru un paliec vesela no savas kaites."

mani maziņu arī veda pie dziedniekiem, es neticēju, un man nepalīdzēja tā kā to bija cerējuši

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2018. gada 02. jūlijs, 13:56:21 »
Kristieši neatzīst dziedniekus. Tas skaitās grēks pie tiem vērsties.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2018. gada 02. jūlijs, 14:48:51 »
Nāra,pieļauju,ka Tu viduslaikos dedzinātu raganas,kas tik vien kā ar zāļu tēju sirdzējiem līdzējušas.Vai tiešām nesajūti,ka ir cilvēki,kuri jūt,redz,dzird,spēj vairāk par mums,vidējajiem? Un par dziedniekiem ar Dieva vārdu arī neesi dzirdējusi? Un to,ka augsti skoloti dakteri sūta pie tantiņām,vai paši veic tantiņu rituālus?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2018. gada 02. jūlijs, 14:54:50 »
Man taču pilnīgi vienlaga, es tik pateicu, ka nav man bijis nekādu sakaru ar dziedniekiem. Katrs var darīt, kā grib un ticet, kam grib.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2018. gada 02. jūlijs, 18:06:22 »
Neredzu iemeslu, kāpēc nepamēģināt. Ir gadījies piedzīvot pat ļoti adekvātus personāžus. Gan tādus, kuri paši palīdz, gan tādus, kuri spējuši ieteikt labus speciālistus.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2018. gada 04. jūlijs, 01:26:05 »
Tiešām, kāpēc gan nepamēģināt?  Ja nepalīdzēs, tad taču arī neskādēs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2018. gada 04. jūlijs, 09:35:29 »
Dziedniekiem es ticu. Rados arī tāds ir bijis, manas omes vecmāmiņa. Pati dzirdēju radu sarunu par viņu, ka to klusībā par raganu sauca. Vecais mammis arī stāstīja, ka viņa visas zālītes zināja, nepieskaroties ar rokām prata zobu sāpi noņemt un arī gadījumu, kad reiz trijos gados ome bija uzkāpusi čūskai virsū. Kāja kā bluķis, violeta no skata. Ārsta tik tālā miestiņā nav. Radi jau bija gatavi atvadīties. Te atskrēja omes vecmāmiņa un cik atceros paņēma krāsns sodrējus, zirnekļa tīklu, vēl kaut ko , iespļāva iekšā , sasmērēja kodienam apkārt un nepieskaroties rokām sāka kaut kādas kustības ap kāju uz koduma pusi. Omis atceras tikai tādu siltuma vilni. Sāpe pārgāja un vecmāmiņa aizmiga. Kad pamodās kāja jau bija gaiši dzeltenā krāsā, un nākošā dienā no nelaimes ne miņas. To arī apkārtējie apstiprināja. Tā kā ticu, ka kaut kas tāds varētu būt, bet pati pie dziedniekiem neeju, negribu lai kāds saimnieko pa manu organismu. Bet zinu gadījumus, kad palīdzēja, kādam rozi noņēma, citam limfas mezgli pazuda... viss kas ir dzirdēts.

Cik pašai tās pieredzes... Reiz, tas vēl krievu laikos bija,  ienācu pie kādas paziņas un pie viņas tieši tai laikā klientus kāds dziednieks pieņēma. Principā, sākumā viņa pati pie tā brauca, rezultāts bija pārsteidzošs, daudzi to zināja un viņa sarunāja, ka tas atbrauks pie viņas un pieņems interesentus. Man īpašas intereses nebija, bet mani pierunāja. Druška iedeva ūdens pudeli ;o) un gāju arī. Kad jautāja man, kādas sūdzības, teicu, vai nevar mammucim palīdzēt viņa mums tāda nemierīga, naktīs aizmigt stundām nevar. Kamēr stāstīju viņš ar rokām kaut ko ap to pudeli.... Tad jautāja, vai es arī par ko nesūdzos. Atbildēju, ka ar mani jēgas nav noņemties, jo es sūdzos par visu ;o))) šis teica, - nu tad stāsti... es arī sāku no pašas augšas.. un ziniet, par kuru vietu stāstīju, tā uzreiz palika karsta... Dīvaini, vai ne? Pašai teica, ka neko daudz nedarīs, man ļoti laba aizsardzība un negrib to līdzsvaru izjaukt. Tad sarunājām, ka kad atbrauks vēl reizi, lai atnāku par mammuci izstāstīt. Aizvedu muterītei to pudeli, par dziednieku neteicu neko. Teicu, lai no rītiem iedzer pa malciņai, jo tas ir atvests no svētavota, labs veselībai. Kaut kur pēc nedēļas mammis man pēkšņi saka, - tu zini, es guļu kā bērns. Un kad pamostos fantastiski laba sajūta. Tātad palīdzēja, vai ne? ;o) Kas uz pašu attiecās, tad pēc seansa nākošajā naktī man bija viens fantastisks sapnis, kuru joprojām aizmirst nespēju. Protams, ka atkārtoti aizgāju,  pēc vēl vienas pudeles mammucim. Viņš tā pasmaidīja un uzreiz jautāja, sapnis patika. ;o))) Starp citu, viņš varēja arī nākotni pareģot. Ne jau man, es savu nākotni negribu zināt, man patīk "pārsteigumi". Bet tā mana draudzene, stāstīja, ko viņš šai prognozē. Laiks pagāja - viss piepildās.

Tātad, pieņemu, ka ir cilvēki ar tādām spējām. Bet pati ar viņiem negribu saskarties, man negribās , lai kāds regulē manu dzīvi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2018. gada 04. jūlijs, 09:49:12 »
Tātad, pieņemu, ka ir cilvēki ar tādām spējām. Bet pati ar viņiem negribu saskarties, man negribās , lai kāds regulē manu dzīvi.

:yes: :yes: :yes: 
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 04. jūlijs, 10:00:44 no Luīze »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2018. gada 05. jūlijs, 19:40:07 »
Ticu un zinu, ka darbojas. Šo un to pati protu - gan ar rozi tikt galā, gan ar karpālo sindromu datoru dīdītājiem un mūziķiem.

Atslēdzies ana

« Atbilde #14 : 2018. gada 05. jūlijs, 20:30:35 »
Kas ir karpālais sindroms?