Autors Tēma: noteikti japasūdzas  (Lasīts 2277 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

noteikti japasūdzas
« : 2018. gada 04. jūlijs, 21:46:46 »
 bieži negadās,bet nu diskomforts pamatīgs.
kopš vakarvakara auto servisā. labi,ka man brīva diena,ko darīt ir.
bet-izrādās internets aizmirsts samaksāt,nogriezuši(es nau tas maksatājs)
tā nu sēžu savā purmalē,un no tā  šoka plinīg pazaudē jebkād spēj pakustēt

aizdomājos,ka pasaulē nemaz nevajag lielās bumbas. pietiek tīmekli saraustīt,un vēl tankštelles sabeigt,lai visiem viss būtu pakaļā.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 05. jūlijs, 06:56:24 no pitons »

Atslēdzies baaciens

Re: noteikti japasūdzas
« Atbilde #1 : 2018. gada 04. jūlijs, 21:56:47 »
Vispār, ja bez brīdinājuma nogriež internetu vai elektrību, tad tas ir vāks. Ne transporta sarakstus paskatīties, ne samaksāt nenomaksāto.
Ar elektrību ir bēdīgāk - atceros tās ~4 dienas bez elektrības, kad transformatora būda nosvila :( Nenovēlu nevienam (tumšais rudens laiks, siltais ūdens boilerī, plīts elektriskā) - ne nomazgāties, ne paēst uztaisīt..., bet izrādās, ka ar pāris ploškām vienu tasi ūdens ātri var uzvārīt.
Ja man tagad nogrieztu internetu, tad vakarā savus seriālus neredzētu. Tajās dienās, kad man darbā nobrucis serveris, tad man ir brīvā diena darba vietā - uz vietas esmu, bet pastrādāt nevaru. Vispār tas ir traki, mēs esam pārāk atkarīgi no visa kā.
Starp citu, ar karti veikalā arī nevar norēķināties, ja nav i-neta.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2018. gada 04. jūlijs, 21:57:44 »
bieži negadās,bet nu diskomforts pamatīgs.
kopš vakarvakara auto servisā. labi,ka man brīva diena,ko darīt ir.
bet-izrādās internets aizmirsts samaksāt,nogriezuši(es nau tas maksatājs)
tā nu sēžu savā purmalē,un no tā  šoka plinīg pazaudē jebkād spēj pakustēt

aizdomājos,ka pasaulē nemaz nevajag lielās bumbas. pietiek tīmekli saraustīt,un vēl tankštelles sabeigt,lai visiem viss būtu pakaļā.

A kā tā? Nogrieza bez brīdinājuma?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2018. gada 04. jūlijs, 22:23:59 »
tak cienis maksātājs,bet viņi neko nebrīdina,laikam Lattelecoms
paliek opcija-telefons -taxi uz netālo civilizāciju

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 04. jūlijs, 22:51:44 »
Kādu brīdi būtu baigi forši

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2018. gada 04. jūlijs, 23:14:41 »
Bobi, Tev ir malkas krāsns, ja nu gadījumā kas?

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #6 : 2018. gada 05. jūlijs, 00:18:58 »
Lattelekoms brīdina gan - man reiz pieklājīgu vēsti uz tlf atsūtīja - sak, ja nu jums gadījies aizmirstutt...Mums nesen vasaras mājā, kur elektr. plīts, ūdens sūknis, boileris utt. - pabrīdināja iepriekš, ka no pl.10-16 būs atslēgta elektrība - varējām ūdeni saliet.Bet, ja tā pēkšņi pazūd elektr., - ja uz īsu laiku, nekas, bet ja ilgāk - negribas nemaz domāt.Re - kā gan esam izlaidušies - dzīvoja tak cilvēki un nemira nost tāpēc, ka nav interneta, mob. tlf. un vispār - arī elektrības...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2018. gada 05. jūlijs, 00:35:24 »
Jā, bēdīgi bez interneta un bez elektrības, es ar no atkarīgajiem...  :mrgr:
Bet vispār pa lielam cilvēkam vajadzīgas ir divas lietas - siltums un pārtika, t.i., no elektrības neatkarīga apkure un iespēja ko pagatavot.  Nu, man ir abas - malkas kamīnkrāsniņa un gāzes plīts. ;)   

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2018. gada 05. jūlijs, 07:42:35 »
Jā, bez elektrības daudz kas apstājas. Atceros, ka reiz pēc vētras nebija elektrības.  Tad taču arī ūdens krànā nebija! Agrāk parastie telefoni arī bija uz elektrību.  Tagad, ja runā par izklaidi, ne izdzīvošanu- vienmēr ir telefons, kurā ir nets un var izklaidēties un serialus skatīties, Baacien. Bet toreiz atceros- siltums pazuda, ūdens nebija, tumšs rudens vakars un ko darīt bez elektrības!!! Vienīgais, lasīt sveču gaismā..
Man ari ir bijis, ka atsledz netu nebrīdinot, kad aizmārša nesamaksaja, bet tagad man sen jau telefonā ir bezlimita nets un ar to var kaut visu mūžu  arī datorā darboties   :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 05. jūlijs, 08:27:10 »
Jā, bez elektrības daudz kas apstājas. Atceros, ka reiz pēc vētras nebija elektrības.  Tad taču arī ūdens krànā nebija! Agrāk parastie telefoni arī bija uz elektrību.  Tagad, ja runā par izklaidi, ne izdzīvošanu- vienmēr ir telefons, kurā ir nets un var izklaidēties un serialus skatīties, Baacien. Bet toreiz atceros- siltums pazuda, ūdens nebija, tumšs rudens vakars un ko darīt bez elektrības!!! Vienīgais, lasīt sveču gaismā..
Man ari ir bijis, ka atsledz netu nebrīdinot, kad aizmārša nesamaksaja, bet tagad man sen jau telefonā ir bezlimita nets un ar to var kaut visu mūžu  arī datorā darboties   :)

"māāāmiņ,! Tu gan esi naiva!" (c) (LJNK). Mobilā tīkla torņi un sistēmas darbojas uz elektrību. Cits jautājums, ka tos var kādu brītiņu padarbināt ar degvielas ģeneratoriem, taču pie apokalipses tas nelīdzēs. Un arī seriālu raidītāji darbojas ar elektrību.

Nāras teorija atbilst anglijas karalienes izteikumam par bada stāvokļa regulēšanu - "ja jums nav maizes, ko ēst, ēdiet kūkas" :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2018. gada 05. jūlijs, 08:35:55 »
Bobi, es ne par apokalipsi, es par lokālām ikdienas nedienām :)  :fryingpan:
Par apokalipsi labāk pat neaizdomāties - izslēgs šo pasauli ar vienu kliksķi...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2018. gada 05. jūlijs, 08:43:38 »
teorija atbilst anglijas karalienes izteikumam par bada stāvokļa regulēšanu - "ja jums nav maizes, ko ēst, ēdiet kūkas" :)
Francijas. Šo frāzi tradicionāli un aplami piedēvē Marijai Antuanetei.

Ja par krīzi vai apokalipsi - pilsētā mums viss uz elektrības. Laukos būtu izredzes izdzīvot.

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2018. gada 05. jūlijs, 09:07:33 »
Par Nāras "visu mūžu datorā darboties" arī nosmējos

Mums joprojām ir gāzes plīts/ el cepene, kamīns, ko neesam kurinājuši gadiem , bet ja kas -var iedarbināt. El, kopš mūsu ielā apmetās Svarīgs ierēdnis, avārijas gadījumā ļoti ātri tiek salabota, tā kā tāda īsta krīze nav bijusi. Kad bija lielā vētra, viena fāze mums joprojām bija un varēja visu saštepselēt tā, ka gaisma un siltums bija
Lasīt var ļoti labi, ja pa svecei katrā pusē uz galda

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2018. gada 05. jūlijs, 18:36:01 »
Frāze par maizi ir izprasta neganti nepareizi - bada laikos par baltmaizes/kūku miltiem maksāja valsts, ja nebija citu, ko ēst. Kaut kā tā... Mūsdienās un vēstures nezinātājiem šī frāze liekas kā ņirgāšanās, kaut gan ir ar pavisam pretēju nozīmi.
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2018. gada 05. jūlijs, 19:25:20 »
Frāze par maizi ir izprasta neganti nepareizi - bada laikos par baltmaizes/kūku miltiem maksāja valsts, ja nebija citu, ko ēst. Kaut kā tā... Mūsdienās un vēstures nezinātājiem šī frāze liekas kā ņirgāšanās, kaut gan ir ar pavisam pretēju nozīmi.
Es arī starp tumsoņām - šādu faktu nezināju.