šorīt saņēmu @ no "Latvijas pasta". "...Jūsu paka gaida piegādi, apstiprināt maksājumu 1.99eiro. Ko man darīt ? (tās rakstīts tekstā

) Tālāk norādītājā saitē tiešsaistes verifikācijā ir jāveic 14 dienu laikā pirms tās derīguma termiņa beigām (tālāk saite).
Galvenais, ka es tiešām gaidu paku jau 16 dienas. Bet tāda veida saziņa ir pirmo reizi, parasti atsuta telefona sms. Kaut kas tai pastā nojucis? Uzklikšķināju uz norādīto adresi, parādījās lapa pēc kuras, ja atver var izsekot sūtījumu. Da nu nafig, iešu es tur joksīties! Dīvaini likās, ka šamie prasa 1.99 tekstā, jo parasti pasta pakalpojumi 5.50. Vēl likās, ka dīvaini, ka Latvijas pasta @ adrese beidzas ar - abc...ae. Paldies dievam, ka man līdz pastam 5 minūtes un tāpat šodien Rīgas viļņi jāpērk. ...Kasītē man paskaidroja - "
krāpnieki". Nu moins! Gandrīz iekritu. Kas vēl interesanti, nodaļā "kam" redzu, ka identisku sūtījumu adresāti ir vēl : zimes, nokia12, festers21, mujabels21, lidott, camelv, coldrex7755, d.magone, tester. Tāda mīļa maza kompānija - kāds noteikti iekritīs.