Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34688 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Daiquiri

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #210 : 2024. gada 02. jūlijs, 15:23:08 »
Pievienoju kolekcijai:
Mani tas LV pasta indekss un Viļņa-Latvija nebeidz uzrunāt  :rat:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #211 : 2024. gada 14. jūlijs, 11:25:03 »

Sveiki👋, mēs esam Bershire Hathaway XU Group projekta Personāla nodaļa un šobrīd pieņemam darbā komandu nepilna laika darbam.

Prasības:
⭐️Vecums 20-65 gadi, nav nepieciešama pieredze, darbs izmantojot mobilo telefonu📱
⭐️Nepilna laika darba programma ir 1-2 stundas! Dienas alga 100-1000 eiro.
Pirmie 50 cilvēki, kas katru dienu pievienojas, saņem papildu bonusu 20 eiro🎁
Interesē?
Klikšķiniet uz saites, lai tērzētu WhatsApp
👇👇👇
 https:......

Saiti nodzēsu. Ja kāds domā, ka tas ir reāls darbs un vēlas, rakstiet PM - pārsūtīšu. Es tādai leiputrijai neticu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #212 : 2024. gada 14. jūlijs, 13:40:25 »
Un tomēr interesanti.
Vīrs pasūtīja kaut ko no Temu. Otrā dienā saņem īsziņu, ka "viņa paku ar izsekošanas numuru i754996487[-0jt [numurs neeksistē, protams] nevar piegādāt, izvēlieties citu piegādes vietu" vai tamlīdzīgi. Un adrese www.*****.lv. Pat diezgan ticama, un LV domēns.
Bet jautājums paliek atklāts – kurš nopludina telefona numurus: Temu vai banka? Jo šāda "sakritība" ir jau vismaz otro, ja ne trešo reizi, bet pasūtījumi ir ļoti reti, toties kā pasūtījums, tā viltus īsziņa klāt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #213 : 2024. gada 14. jūlijs, 16:47:39 »
Temu. Sen lasīju par šito.

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #214 : 2024. gada 15. jūlijs, 13:51:32 »
Es šodien jūtos uzmanības centrā - tikko saņēmu šodien jau trešo “mīlestības vēstuli” no pseido-pasta …

Atslēdzies daddy

« Atbilde #215 : 2024. gada 15. jūlijs, 15:03:51 »
EII! šis izskatās pavisam labs!!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #216 : 2024. gada 15. jūlijs, 15:12:51 »
šie visiem nāk aumaļām. Man arī divreiz bija

Atslēdzies daddy

« Atbilde #217 : 2024. gada 15. jūlijs, 15:21:21 »
šie visiem nāk aumaļām. Man arī divreiz bija

tie āpši nezina, ka uz Latvijas Pastu sūta ~10% paciņu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #218 : 2024. gada 15. jūlijs, 15:45:10 »
Ja senāk pēc kļūdām varēja pazīt un atmest, tad tagad - tikai nespiediet steigā neko!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #219 : 2024. gada 15. jūlijs, 15:59:53 »
Nupat jau uz Latvijas Pastu nesūtīs neko. Man sen vairs LP nav pieejams, jo strādā 1 nodaļa no 4 bijušajām un tikai dd no 8.00 līdz 15.00.  Vot nafiga man to?
Nez,kā ir ar ierakstītajām vēstulēm - vai tās ar ko citu var piegādāt, kā tikai ar LP?
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #220 : 2024. gada 15. jūlijs, 16:04:52 »
Nupat jau uz Latvijas Pastu nesūtīs neko. Man sen vairs LP nav pieejams, jo strādā 1 nodaļa no 4 bijušajām un tikai dd no 8.00 līdz 15.00.  Vot nafiga man to?
Nez,kā ir ar ierakstītajām vēstulēm - vai tās ar ko citu var piegādāt, kā tikai ar LP?

tak piesaki e-adresi un dusi saldi! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #221 : 2024. gada 15. jūlijs, 17:00:15 »
Iekopēju oriģinālu īzziņu no Latvijas Pasta. Visādus dīvainus aicinājumus kaut kādas saites spiest un ziņas sūtīt jāignorē.

Pasts Darzciema LV-1035 sanemts Jums adresets sutijums RA274...........  (02.04/10845) ar summu apmaksai 0.00 Vēlies saņemt citur?
https://parvirzi.pasts.lv/r/92ef2d03
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 15. jūlijs, 17:07:06 no kvadra »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #222 : 2024. gada 15. jūlijs, 18:13:53 »

tak piesaki e-adresi un dusi saldi! :)
tur var saņemt tikai korespondenci no valsts iestādēm , Aste Risks daddy var sūtīt tikai ierakstītu vēstuli

Atslēdzies daddy

« Atbilde #223 : 2024. gada 15. jūlijs, 18:27:08 »
laikam gan, ja slinkums atbraukt un vnk seju sasist :D

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #224 : 2024. gada 15. augusts, 17:08:46 »
Citāts
Hello pervert, I've sent this message from your Microsoft account.

I want to inform you about a very bad situation for you. However, you can benefit from it, if you will act wisеly.

Have you heard of Pegasus? This is a spyware program that installs on computers and smartphones and allows hackers to monitor the activity of device owners. It provides access to your webcam, messengers, emails, call records, etc. It works well on Android, iOS, macOS and Windows. I guess, you already figured out where I’m getting at.

It’s been a few months since I installed it on all your dеviсеs because you were not quite choosy about what links to click on the intеrnеt. During this period, I’ve learned about all aspects of your private life, but оnе is of special significance to me.

I’ve recorded many videos of you jerking off to highly controversial роrn videos. Given that the “questionable” genre is almost always the same, I can conclude that you have sick реrvеrsiоn.

I doubt you’d want your friends, family and co-workers to know about it. However, I can do it in a few clicks.

Every number in your contact Iist will suddenly receive these vidеоs – on WhatsApp, on Telegram, on Instagram, on Facebook, on email – everywhere. It is going to be a tsunami that will sweep away everything in its path, and first of all, your fоrmеr life.

Don’t think of yourself as an innocent victim. No one knows where your реrvеrsiоn might lead in the future, so consider this a kind of deserved рunishmеnt to stop you.

I’m some kind of God who sees everything. However, don’t panic. As we know, God is merciful and forgiving,  and so do I. But my mеrсy is not free.

Transfer 1300$ to my Litecoin (LTC) wallet: ltc1qrum5ele7xa9p9zqnu9t6lld5kgtq2ytndu5kqy

Once I receive confirmation of the transaction, I will реrmanently delete all videos compromising you, uninstаll Pegasus from all of your devices, and disappear from your life. You can be sure – my benefit is only money. Otherwise, I wouldn’t be writing to you, but destroy your life without a word in a second.

I’ll be notified when you open my email, and from that moment you have exactly 48 hours to send the money. If cryptocurrencies are unchartered waters for you, don’t worry, it’s very simple. Just google “crypto exchange” or "buy Litecoin" and then it will be no harder than buying some useless stuff on Amazon.

I strongly warn you against the following:
* Do not reply to this email. I've sent it from your Microsoft account.
* Do not contact the police. I have access to all your dеviсеs, and as soon as I find out you ran to the cops, videos will be published.
* Don’t try to reset or destroy your dеviсеs. As I mentioned above: I’m monitoring all your activity, so you either agree to my terms or the vidеоs are рublished.

Also, don’t forget that cryptocurrencies are anonymous, so it’s impossible to identify me using the provided аddrеss.

Good luck, my perverted friend. I hope this is the last time we hear from each other.