Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34690 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #225 : 2024. gada 15. augusts, 17:42:06 »
Diezgan spēcīgi :mrgr: Kur ņēmi?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #226 : 2024. gada 15. augusts, 20:08:43 »
savā ēpasta spama direktorijā  :mrgr:
ēpasts izsūtīts no ASV Džordžijas štata :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #227 : 2024. gada 17. augusts, 22:29:27 »
šīs dienas špicka ;o)))
"Lūdzu, piedodiet, ka sazinājos ar jums caur šo kanālu, es tikko redzēju tavu profilu un domāju, ka tu esi man vajadzīgais cilvēks.    Īsāk sakot, mani sauc spāņu izcelsmes ANGELIKA MONIKA, bet es dzīvoju Francijā.    Es ciešu no diezgan nopietnas slimības, kas mani nolemj drošai nāvei, tas ir aknu vēzis.    Mans ārsts man tikko teica, ka man nav palicis daudz laika.    Taču manā bankas kontā ir 385 000 eiro summa, ko vēlos ziedot kādam laba rakstura un godprātīgam cilvēkam, kurš to var lietderīgi izmantot.    Man pieder nekustamo īpašumu kompānija, kurai pieder akcijas visā pasaulē, bet visas šīs akcijas pēc manas nāves tiks atdotas maniem partneriem.    Vēlos uzdāvināt tādu dāvanu citam cilvēkam, jo tagad pirms 4 gadiem es pazaudēju savu vīru, kas mani ļoti ietekmēja un pēc viņa nāves nevarēju apprecēties līdz tai pašai dienai.    Mēs nebijām varējuši radīt bērnus, jo mans vīrs bija sterils un mēs arī nebijām adoptējuši bērnu.    Es vēlos pirms nāves ziedot šo summu godīgam cilvēkam, šīs slimības dēļ manas dienas tagad ir skaitītas, bet ja es to nedarīšu, mana banka paņems visu manu bagātību pēc manas nāves.    Kaut kas tāds, ko es neļautu.    Sīkāka informācija, jautājumi un intereses, rakstiet man: angelikamonika345@gmail.com  Sveicieni.

:thinking: Čerts! Cik gadu pagājis, bet Monika joprojām pie dzīvības un skraida ar to savu skanošā čunguru, kā vista ar olu ...
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 17. augusts, 22:35:49 no olgucis »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #228 : 2024. gada 18. augusts, 06:39:44 »
Hmm, aizdomājos par "banka paņems visu manu bagātību" - kā tas reāli notiek?  Ja nomirst vientuļš cilvēks, kuram nav mantinieku, kas notiek ar viņa bankas kontu? Ja neviens nepieprasīs. tā arī paliks "karāties" bankā?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #229 : 2024. gada 18. augusts, 09:56:27 »
Bezsaimnieka nauda kļūst par valsts īpašumu. Domāju, ka visās valstīs.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #230 : 2024. gada 18. augusts, 10:47:26 »
Šķiet  ka Šveices bankā ir daudz bezsaimnieku noguldījumi. Mantinieki nemaz nezina, ka tur ir nauda. Īpaši pēc karos iznīcinātajiem.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #231 : 2024. gada 11. oktobris, 11:49:22 »
Vēlreiz atgādinājums:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #232 : 2024. gada 14. oktobris, 12:33:27 »
Un vēl:
Esam saņēmuši informāciju par krāpnieciskiem zvaniem, kuros zvanītājs uzdodas par
@ElektrumLV pārstāvi, aicinot mainīt skaitītājus un liekot autorizēties ar Smart ID! Aicinām NEVEIKT krāpnieku prasītās darbības un par šo informēt arī savus tuviniekus!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #233 : 2024. gada 15. oktobris, 19:54:29 »
Viltots QR kods autostāvvietā naudas izkrāpšanai:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #234 : 2024. gada 22. oktobris, 10:47:55 »
Informējam, ka krāpnieki mēģina iegūt personu datus, eParaksta un internetbanku piekļuves datus, sūtot saites uz viltotām vietnēm ar it kā koplietotiem dokumentiem parakstīšanai.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #235 : 2024. gada 23. oktobris, 00:05:59 »
Hello pervert, ...
saņēmu vēlreiz precīzi tādu pašu  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #236 : 2024. gada 24. oktobris, 18:41:00 »

Vrb esi perverss  :mrgr: :laugh:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #237 : 2024. gada 24. oktobris, 19:51:38 »

normāli cilvēki to nodara dušā, kur filmēt NAV iespējams!!  :?: :talking: [size=78%] [/size]

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #238 : 2024. gada 25. oktobris, 15:27:15 »
Kā Tu zini ka Tavā dušā nefilmē?

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #239 : 2024. gada 25. oktobris, 15:28:25 »