Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34832 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #240 : 2024. gada 26. oktobris, 17:05:03 »
Kā Tu zini ka Tavā dušā nefilmē?

tač tvaiks visu aizsvīdina!!  :talking:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #241 : 2024. gada 27. oktobris, 17:28:25 »
neesi redzējis nesvīstošus spoguļus viesnīcās ?  :alt:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #242 : 2024. gada 27. oktobris, 19:13:40 »
neesi redzējis nesvīstošus spoguļus viesnīcās ?  :alt:

EMM... viesnīcu dušās ar nesvīstošiem spoguļiem, TO nevajag darīt!! 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #243 : 2024. gada 01. novembris, 13:52:51 »
CERT.lv: rāpnieki uzdodas par LMT, TELE2, Bite un cenšas izvilināt personas datus vai panākt, ka zvana saņēmējs ievada Smart-ID kodu vai veic citas darbības it kā savas identitātes apstiprināšanai, draudot ar līguma izbeigšanu un SIM kartes slēgšanu. 

Man vakar zvanīja "Ilona no Tele2" - jūs gribējāt savu numuru mainīt. Krieviski vēl pie tam.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #246 : 2024. gada 14. novembris, 14:40:18 »
Vēl no jaunām vēsmām ir jautājumi par darba stāžu no VSAA. Gandrīz grūti izgudrot, kas vēl nav ticis izmēģināts...

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #247 : 2024. gada 20. novembris, 09:23:27 »
Kādu laiku bija miers, šorīt atkal “pastnieki” atsūtīja atgādinājumu  :angry:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #248 : 2024. gada 20. novembris, 10:27:05 »
mhm. es paņēmu no BITEs sim karti ar bezlimitu pa labu cenu. un uz to numuru atnāca NORMĀLA Tele2 zajava, ka rēķins nav apmaksāts, ka klienta !@#$% dati mainīti utt.

Es nekādus linkus neveru, zvanu telei - WTF es neesmu jūsu klients!! MĪ-MŪ-BĒ, kautkāds gļuks ar numuru migrāciju, atvainojiet piedoties... MHM  :smile: :smile: [size=78%]  [/size]

Atslēdzies Daiquiri

Atslēdzies daddy

« Atbilde #250 : 2024. gada 28. novembris, 15:16:26 »
nav gan par IT, bet vienalga Ne mazāk kā 50 bērni vākuši viltus ziedojumus pie tirdzniecības centriem Latvijā - nra.lv

i kā es pats neiedomājos??  :banhead: :banhead: :fp:

bet šitas vispār PSC “Baidījāmies piestāt pat benzīntankā!” Latviešu ģimene piedzīvojusi trillera cienīgu bēgšanu no Zviedrijas, lai glābtu savu bērnu | LA.LV
man uz ko tādu roka neceltos  :evil: :fryingpan:  ...es švēdiem, dāņiem un dačiem pirkstu mutē nebāztu un sviestmaizi nedotu paturēt, apčakarēs 1-2...
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 28. novembris, 15:29:26 no daddy »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #251 : 2024. gada 28. novembris, 15:25:38 »
Kāpēc viltus? Ja kāds viņiem to naudu deva, tātad ziedoja. Viņiem meloja par ziedojuma mērķi, bet ziedojums paliek ziedojums.  :sarcasm:

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #252 : 2024. gada 28. novembris, 15:28:44 »
reiz tantuks pie Saktas ubagoja, ķip zālēm... es saku, ejam uz Vecrīgu, man pa ceļam, es Tev nopirkšu.
Nē, kāja sāpot... labāk naudiņu... a man visa naudiņa kartītē :(

Atslēdzies tuk

« Atbilde #253 : 2024. gada 28. novembris, 20:21:00 »
nav gan par IT, bet vienalga Ne mazāk kā 50 bērni vākuši viltus ziedojumus pie tirdzniecības centriem Latvijā - nra.lv

i kā es pats neiedomājos??  :banhead: :banhead: :fp:

O, uz šiem es iekritu. :mrgr:  Stāv tāds suska, jaķele tāda panēsāta, kājām potītes jau ārā no biksēm, tā jau drēbes tīras. Tur kartonu, zālēm, māsai vēzis...  Neko, ieeju bodē un vēl pie sevis domāju, diezvai zālēm tā savāks, bet nu varbūt desa uz maizes vai garākas bikses sanāks... Nu ārā ejot sabēru kas tur makā mētājās eiriķos, kādi 7/8 varbūt bija.
Pēc kādas nedēļas jau cits tāds suska žēlu skatu stāv nu jau pie Rimi ar to pašu ar vēzi slimo māsu... tad vairs neko, man bija pilnas rokas ar maisiem, ko es vēl maku meklēšu. Bet tā aizdomīgi kļuva, bet mazums, varbūr kāda daudzbērnu ģimene...
Izrādās, vesels rūpals! :rofl:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #254 : 2024. gada 29. novembris, 12:43:38 »
vai ne!! :( a mēs katru dienu uz darbu ejam... HRRR
  :evil: :banhead: