Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34627 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #270 : 2025. gada 04. februāris, 19:27:43 »
Nez, vai drīz hipersaites nesāks izzust kā suga?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #271 : 2025. gada 18. februāris, 20:38:47 »
tikko zvanīja kāds jauneklis un skaidrā krievu valodā izteica savas bažas par to ka Manā kriptovalūtas kontā notiek dīvainas darbības. Teicu, ja tādas notiek, tad viņš ir vienīgais, kas kaut ko šai ziņā var darīt. Puika bija izbrīnīts,- Vai tiešām jūs neuztrauc šīs acīmredzamas problēmas. Atbildēju, ka pat vairāk , man ir divi iemesli priecāties. Pirmais, ka kaut kur pasaulē ir viens cilvēks, kuru tas uztrauc, un tas esi tu. Otrais, ka man kaut kur ir kriptovalūtas konts. Apvainojās, laikam... kaut kur pazuda. Žēl, man uz to brīdi radās noskaņa uzzināt ko sīkāk, kaut vai pēc kāda panta šamos mūsu valstī nosoda...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #272 : 2025. gada 21. februāris, 18:27:26 »

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #273 : 2025. gada 04. aprīlis, 13:25:21 »
uzmanāmies!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #274 : 2025. gada 04. aprīlis, 15:24:47 »
Šis nu gan ir diezgan muļķīgs... ja bērns raudot zvana mātei ka ir notriekts ar auto, māte taču dosies pie bērna lai kur viņš atrastos, slimnīcā vai vēl pie tā auto. Netesīs tak ar naudas žūksni uz pakomātu...  :?:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #275 : 2025. gada 04. aprīlis, 16:01:49 »
droši vien tūlīt būtu klausuli paņēmis "dakteris" un apstāstījis ko tik visu vajag bērna glābšanai

Atslēdzies tuk

« Atbilde #276 : 2025. gada 04. aprīlis, 16:07:09 »
Ja jau pats spēj paraudāt un parunāt, tad jau līdz galam vēl patālu...  :?:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #277 : 2025. gada 04. aprīlis, 16:43:18 »
pussabraukts ar salauztām kājām/rokām

Atslēdzies tuk

« Atbilde #278 : 2025. gada 04. aprīlis, 17:50:15 »
Ja jau ārsts pieslēdzas, tad jau slimnīcā un pirmā palīdzība ir sniegta. Lai gaida, tūlīt atbraukšu pie sava bērna viņu morāli atbalstīt un tad arī vienosimies par ārstēšanas gaitu, bankas karte jau allaž līdzi... man šķiet, jebkurš normāls vecāks, vismaz māte jau nu gan, vispirms trauksies pie sava bērna nevis uz pakomātu... varbūt ar kādiem vecvecākiem tas triks var nostrādāt, bet ne jau vecākiem... ja tam sīcim vēl nav 14 gadi, tad tas dakters vispār var iet dillēs ar savu maksas pakalpojumu bez vecāku ziņas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #279 : 2025. gada 04. aprīlis, 18:25:00 »
Es vairāk domāju par to, no kurienes tā bērna balss ir bijusi pieejama, ja to var nofeikot, turklāt sasaistītu ar mammas telefonu. Varbūt tomēr neizkarināt sevi visādos video internetā? Jo no kurienes gan?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #280 : 2025. gada 04. aprīlis, 18:49:44 »
Mūsu sarunas netiek aizsargātas  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #281 : 2025. gada 04. aprīlis, 19:34:49 »
Es vairāk domāju par to, no kurienes tā bērna balss ir bijusi pieejama, ja to var nofeikot, turklāt sasaistītu ar mammas telefonu. Varbūt tomēr neizkarināt sevi visādos video internetā? Jo no kurienes gan?

Par šo arī iedomājos, no kurienes. Bet pat ja no kādiem video, tad no kurienes konkrētā balss īpašnieka mātes telefona numurs?
Man drīzāk šķiet, ka uzģenerēta kāda vidējā statistiskā bērna balss, līdzīgi kā horoskopi - lasu, nu toč par mani, lasa kolēģis un arī, toč manējais...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #282 : 2025. gada 04. aprīlis, 20:11:08 »
Izdzēsu iepriekšējo komentāru, ielieku te atkārtoti. Jo pēc labošanas kodējums saiet šķērsām.

Nu, man jau liekas, ka tās "pazīstamās balsis" tiek pārvērtētas. Man pazvanīja svešs numurs un krievu mēlē stāstīja: "Mam, es esmu slimnīcā. Es sasitu galvu..." Mani no indīgas komentāra "Vai tad tik ļoti sasiti galvu, ka iemācījies runāt krievu valoda bez akcenta", atturēja niecīgā 0.000...1% varbūtība, ka varbūt tiešām sajaucis numuru...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #283 : 2025. gada 05. aprīlis, 11:16:34 »
Par "videjo statistisko" šaubos, ir liela starpība. Varbūt zīdaiņu pīkstieni izklausās vienādi, bet saprātīga runa telefonā jau skolas vecumā ir atšķirama. Turklāt vārdu lietojums atšķiras. Kurš saka "Mām!", kurš: "Mammu!", kurš: "Mamī!", kurš vismār "Maķīti!"...

Ja filmē tiktokus un selfijus, neiespringstot uz vidi (dzīvoklis, pagalms, skola), savākt informāciju ir vienkārši.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #284 : 2025. gada 05. aprīlis, 12:00:19 »
Nu manam tēvam arī zvanīja krieviski šņukstoša būtne ar tekstiem - dočka v boļņice. Viņš zvanīja man, pārjautājot - es taču esot darbā. Bet no mana tēva diezvai ko šādi izspiest varētu - viņam nav ne smart-id, ne internet bankas un telefons - podziņspaidāmais.
Un man pašai arī pirms kādiem 2 mēnešiem zvanīja šņukstētāja - biju darbā, pieklājīgi atbildēju, ka acīmredzot kļūdījusies ar nr. Interesanti, ka apmēram nedēļu pirms šī zvana bija tukšais zvans - zvans, paceļu,klusums. Tad kolēģis teica - šādi čekojot, vai nr funkcionē. Ticami.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck