Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34566 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #285 : 2025. gada 05. aprīlis, 12:38:20 »
Tad pēc Trix teorijas sanāk, ka par Mangustu arī ir iepriekš savākta infa, ka tēvam ir meita nevis dēls...  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #286 : 2025. gada 05. aprīlis, 13:45:07 »
Tuk, izskaidro man, lūdzu, – bez Trix teorijas – kur ir pieejams audiofails ar konkrētā bērna (arī pieaugušā) balsi? Nu nevar neko ģenerēt bez izejas bāzes! Var kaut kādu abstraktu tekstu palaist, bet balsi ticami imitēt nevar.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #287 : 2025. gada 05. aprīlis, 14:16:40 »
Manos gadījumos ne runas par balss līdzību, turklāt, krieviski... kādā sakarā? Nekur neko FB ierunātu likusi neesmu, arī foto gandrīz tikai daba; instā un tviterī manis nav.
Par balss līdzību vēl runājot - mazs, šņukstošs bērns var būt grūti atšķirams viens no otra, it īpaši, ja to uztver emocionāli.

Manuprāt, galvenais spiediens uz emocionālo efektivitāti. Ja, zvanot uz dullo, kaut vai 1 gadījumā no 100, var izkrāpt vairākus 1000, bizness ies no rokas.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 05. aprīlis, 14:24:29 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #288 : 2025. gada 05. aprīlis, 14:28:36 »
Piekrītu Mangustam. Lai tā ieguldītos konkrētā bērna balsī, nu tur jābūt drošam, ka tur tā lielā nauda būs ar garantiju, vismaz kādu... Ko ja piezvana un senčiem nemaz tādu naudas summu nav ko maksāt... vienkāši šauj uz muļķi ka sakritīs kādi parametri un kāds jau uzķersies, līdzīgi kā ar Āfrikas prinčiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #289 : 2025. gada 07. aprīlis, 11:07:09 »
Tuk, izskaidro man, lūdzu, – bez Trix teorijas – kur ir pieejams audiofails ar konkrētā bērna (arī pieaugušā) balsi? Nu nevar neko ģenerēt bez izejas bāzes! Var kaut kādu abstraktu tekstu palaist, bet balsi ticami imitēt nevar.

balsi viņi var izveidot no dažu sekunžu parauga!! atceries to targaša zvanu, kuru pasūtīji 3 mājas tālāk... viss ir ierakstīts un saskaitīts :)

PS. blēņas, ka viņi zvana uz dullo. Ir 101 legāls veids, kā uzzināt vai Tev ir nauda - amatpersonu deklaracijas, zemesgrāmatas ieraksti, kadastrs, u.c. nu un protams, datu noplūde no bankām, ka šitam/-ai pārdesmit tūkstoši kontā aizķērušies :) pārdevu zemi un kontā stāvēja x naudiņas, nevarēja ne atkauties no zvanītājiem, tagad kontā beigta žurka  :rat: , fig kāds krāpnieks zvana, toties kredītus gan banka piedāvā ik pa 2 nedēļām  :mrgr: 

pasaulē viss ir iekārtots VIENKĀRŠI!!     

Atslēdzies Minne

« Atbilde #290 : 2025. gada 07. aprīlis, 11:15:23 »
balsi viņi var izveidot no dažu sekunžu parauga!! atceries to targaša zvanu, kuru pasūtīji 3 mājas tālāk... viss ir ierakstīts un saskaitīts :)

Mūsu sarunas netiek aizsargātas  :?:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #291 : 2025. gada 07. aprīlis, 11:19:50 »

Teorētiski iespējams. Kaut arī no viena vārda "klausos" diez vai var kaut ko jēdzīgu uzģenerēt. Necelt nevaru, bet neizplūstu sarunās, nometu. Bet varbūt ar to pietiek. Nestrīdēšos.

Sīkie svešus numurus, īpaši ārzemju, neceļ. Tiesa, droši vien kaut kādu ^%$ņu ir iebāzuši tiktokā. Zem pseidonīma.

Tas, ka superslepenie dati un datu regulas ir domātas tam, lai cilvēks pie savas informācijas nevar plekļūt, kamēr "atbildīgās personas" tos datus dala pa labi un pa kreisi, nav nekāds noslēpums. Protams, nav problēmu tirgot arī visas bāzes, kur "drošības nolūkos jūsu sarunas tiek ierakstītas".

Bet tas, ka citi ir cūkas, neatceļ to, ka vispirms pašam jādomā, kur izplatīt informāciju par sevi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #292 : 2025. gada 07. aprīlis, 11:43:43 »
cilvēki ir dažādi...
runā, ka daži pat durvis uz nakti neslēdz un logus atstāj atvērtus - a ja nu princis/princese atnāk ciemos?? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #293 : 2025. gada 07. aprīlis, 13:20:41 »
Es laikam neesmu tik turīga, ne man zvana, ne mani Āfrikas prinči iekāro...  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #294 : 2025. gada 07. aprīlis, 15:43:24 »

...... kamēr "atbildīgās personas" tos datus dala pa labi un pa kreisi, nav nekāds noslēpums. Protams, nav problēmu tirgot arī visas bāzes, kur "drošības nolūkos jūsu sarunas tiek ierakstītas"......

Piemēram?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #295 : 2025. gada 07. aprīlis, 16:37:03 »
Piemēram?

Piemēram man pietiek ar to, ka man zvana no uzņēmumiem, ar ko man nekad nav bijusi darīšana, un uzrunā vārdā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #296 : 2025. gada 07. aprīlis, 16:54:42 »
Mani pārsteidza kaut kāds deputāts, kurš uz manu e-pastu bija atsūtījis kaut kādu aģitācijas (laikam) informāciju. Bet tā kā pati ar savu e-pastu un tel. nr. neskopojos un e-pasta nosaukumā ir mans vārds, tad nebrīnos, ka man zvana un uzrunā vārdā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #297 : 2025. gada 07. aprīlis, 17:05:06 »
Es savu informāciju neizplatu. Microsoft un Google konti arī man ir ne ar manu vārdu. Visādiem veikaliem un atlaižu kartēm ir kreisais e-pasts. Nu nepatīk man reklamēties. Bet tik un tā ik pa laikam kāds atrodas.  :?:

Tie no Lietuvas un Īrijas zvanītāji, varbūt arī laiž pāri visiem numuriem pēc kārtas, nezinu, neatbildu. Bet vārdā uzrunātāji nerodas no zila gaisa.
Tikpat labi var apgalvot, ka utis rodas no netīrības un mēris – no bezdievības.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #298 : 2025. gada 08. aprīlis, 09:10:25 »
Es savu informāciju neizplatu. Microsoft un Google konti arī man ir ne ar manu vārdu. Visādiem veikaliem un atlaižu kartēm ir kreisais e-pasts. Nu nepatīk man reklamēties. Bet tik un tā ik pa laikam kāds atrodas.  :?:

Tie no Lietuvas un Īrijas zvanītāji, varbūt arī laiž pāri visiem numuriem pēc kārtas, nezinu, neatbildu. Bet vārdā uzrunātāji nerodas no zila gaisa.
Tikpat labi var apgalvot, ka utis rodas no netīrības un mēris – no bezdievības.

pasaki man, kas ir Tavi draugi, un es pateikšu, no kura Tev ir utis :D :D

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #299 : 2025. gada 08. aprīlis, 13:10:47 »
Piedāvājums lielā starptautiskā forumā:
Latvijas WhatsApp numuru saraksts, kopskaits 3 miljoni
650,00 USD–5000,00 USD

Visiem iekļautajiem B2C datiem ir
vārds
Uzvārds
WhatsApp numurs
Pilna adrese