Autors Tēma: Ļaundari izliekas par ..  (Lasīts 34596 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Ļaundari izliekas par ..
« Atbilde #300 : 2025. gada 08. aprīlis, 13:15:09 »
šodien man labais garīgais. Žēl, ka nebija tad, kad man tas babulis zvanīja un teica, ka esot v boļņice. Šodien varētu pateikt - da štob ti pdohla .. :rofl:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #301 : 2025. gada 29. aprīlis, 18:20:30 »
Viltus CAPTCHA var inficēt jūsu datoru: pēdējā mēneša laikā pieaudzis ziņojumu skaits par kompromitētām tīmekļa vietnēm, kurās apmeklētājiem tiek rādīti viltus drošības CAPTCHA logi ar aicinājumu apstiprināt, ka lietotājs nav robots.
(Cert.lv)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #302 : 2025. gada 30. aprīlis, 19:23:39 »
Pagājušo ned. zvanīja viltvārdis un teica ka esot IeM darbinieks, zināja manu vārdu, uzvārdu, personas kodu un privāto epastu.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #303 : 2025. gada 30. aprīlis, 19:31:47 »
zināja manu vārdu, uzvārdu, personas kodu un privāto epastu.
Jāsecina, ka ir notirgota/uzlauzta kāda pavisam nopietna datu bāze.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #304 : 2025. gada 30. aprīlis, 19:44:48 »
Bet ne valsts iestādes , jo tur mana privātā epasta nav

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #305 : 2025. gada 30. aprīlis, 19:47:40 »
Man piezvanīja kāds krievu sievišķis un samāksloti izmisīgā balsī vēstīja, ka esot slimnīcā. Apjautājos, kāds man ar to sakars, un ar to viss beidzās. Žēl, ātrumā neienāca prātā, kā šo pačakarēt, varbūt vajadzēja piedāvāties kādu naudiņu ieskaitīt priekš dakteriem  :mrgr:

Nu labi, kāds % jau saglabājas, ka zvanītāja numuru sajauca, bet tad, man šķiet, viņai pienāktos pabrīnīties, kas es tāda viņas tuvinieka vietā, nevis momentā atslēgties.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #306 : 2025. gada 30. aprīlis, 19:47:44 »
VID-am arī ne? Tas ir vienīgais, kas man nāk prātā. Internetbodes un tml taču neprasa personas kodus.
Ā, laikam lielie pakalpojumu sniedzēji - elektrība, telefons un tamlīdzīgi līgumā prasa.
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 30. aprīlis, 20:03:48 no Spārka »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #307 : 2025. gada 30. aprīlis, 22:28:10 »
Vai nu arī AR pārkāpis bargu likumu un neatceras  :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #308 : 2025. gada 01. maijs, 08:14:41 »
Basņa bija tāda ka kaut kāda duņka ar viltotu manu pilnvaru bankā mēģinājusi izņemt piķi, bet modrajai  darbiniecei tādai  un tādai tas licies aizdomīgi un duņkai atteikts. Es esot cietušais :D
Pēc pāris st zvanīja arī raudošā duņka ka visiem zvanās  :mrgr:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #309 : 2025. gada 04. maijs, 21:41:44 »
Vairs pat nezinu, vai ir kādas vietas un lietas, kas palikušas ārpus krāpšanas loka.
"LVRTC sadarbojoties ar iesaistītajām pusēm ir konstatējis, ka datu izkrāpšanas mēģinājums noticis vairākos portālos, izmantojot tajos integrēto Dokobit nodrošināto personu elektronisko identifikāciju ar eParaksts mobile."

Atslēdzies daddy

« Atbilde #310 : 2025. gada 06. maijs, 08:38:31 »
Viltus CAPTCHA var inficēt jūsu datoru: pēdējā mēneša laikā pieaudzis ziņojumu skaits par kompromitētām tīmekļa vietnēm, kurās apmeklētājiem tiek rādīti viltus drošības CAPTCHA logi ar aicinājumu apstiprināt, ka lietotājs nav robots.
(Cert.lv)

tā arī bija. 29.04. gļukoja, nevarēju vienu lietu izdarīt. 30.04. viss aizgāja...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #311 : 2025. gada 31. jūlijs, 13:00:37 »
Nav jaunums, bet kļūda smieklīga:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #312 : 2025. gada 29. novembris, 16:52:52 »
Nez , tiešām uz šitādu kāds iekrīt ?  :thinking:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #313 : 2025. gada 29. novembris, 21:20:40 »
Vot krīt... Cik nu sen kā klīda pa ziņām, kā viena Linda vai tamlīdzīgi sūdzējās, kā viņa par shēmām zinājusi, bet tik un tā viņu apkrāpuši, atsūtījuši it kā no "policijas" SMS paziņojumu par soda maksāšanu... Bet, jēziņ, ja tur skaidri un gaiši ierakstīta saite tipa "policija-lv.com" (es tagad neatceros precīzi, bet apmēram tā), tad ir jābūt nu īpaši alternatīvi apdāvinātam, lai tur vispār bāztu pirkstus klāt! Nu KĀ???
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #314 : 2025. gada 30. novembris, 02:37:57 »
Ai, ziniet, par "kā var" sen vairs nebrīnos. Ķeras ne vien uz viltīgām shēmām, bet vispār uz plika āķa. Ir man viena paziņa, kas gadiem to vien dara kā pakāš savu pensiju visādiem krāpniekiem. Mūždien "ieguldās" projektos ar fantastisku peļņu, kur jāsamaksā "vēl tikai par pārskaitījumu", vai "vēl tikai par notāru", "vēl tikai par muitu, mašīna jau uz robežas stāv!",  un tūliņ, tūliņ viņa saņems lielo kušķi. Nekas, ka 100x jau aplauzusies, 101. noteikti būs tā īstā!  Prasa aizdot naudu saviem "vēl tikai pēdējiem" maksājumiem, solot atdot ar baigo uzviju, un baigi dusmojas, kad saku, ka nedošu priekš krāpniekiem. Ko tikai nedabū tad dzirdēt, kāda es aprobežota, ka pati atsakos no tādas peļņas un viņai nepalīdzu, ka visi man krāpnieki, bet tie cilvēki no sirds cenšas nogādāt viņai to lielo bagātību, neēduši nīkst uz robežas, jo vajag muitu nomaksāt.... Un nekas nestrādā, nekāda loģika, nekādi argumenti. Ka muitas maksājumus nemaksā uz hvz kādu privātu kontu, ka uz Igaunijas robežas nav nekādu kontrolpunktu, itin nekas.