Ai, ziniet, par "kā var" sen vairs nebrīnos. Ķeras ne vien uz viltīgām shēmām, bet vispār uz plika āķa. Ir man viena paziņa, kas gadiem to vien dara kā pakāš savu pensiju visādiem krāpniekiem. Mūždien "ieguldās" projektos ar fantastisku peļņu, kur jāsamaksā "vēl tikai par pārskaitījumu", vai "vēl tikai par notāru", "vēl tikai par muitu, mašīna jau uz robežas stāv!", un tūliņ, tūliņ viņa saņems lielo kušķi. Nekas, ka 100x jau aplauzusies, 101. noteikti būs tā īstā! Prasa aizdot naudu saviem "vēl tikai pēdējiem" maksājumiem, solot atdot ar baigo uzviju, un baigi dusmojas, kad saku, ka nedošu priekš krāpniekiem. Ko tikai nedabū tad dzirdēt, kāda es aprobežota, ka pati atsakos no tādas peļņas un viņai nepalīdzu, ka visi man krāpnieki, bet tie cilvēki no sirds cenšas nogādāt viņai to lielo bagātību, neēduši nīkst uz robežas, jo vajag muitu nomaksāt.... Un nekas nestrādā, nekāda loģika, nekādi argumenti. Ka muitas maksājumus nemaksā uz hvz kādu privātu kontu, ka uz Igaunijas robežas nav nekādu kontrolpunktu, itin nekas.